Chasten Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 nasıl post kasılır" topicleri açmak derken bi yandanda post kasma diyerek post kasıyorsun sende az değilsin stilini sevdin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 yazıcak birşey gelmed,i yukarıdakileri okuyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 hoşgelmişsen ağam we aleykumesselam we rahmetullahi we berakatuhu tüh, geleceğinizi bilseydik kurban keserdik ama haberimiz olmadı, niye haber vermediniz kıymettar efendim? geldiğin gibi gidersin! eline sağlık ellerine sağlık beynine sağlık helal olsun usta üstad büyüksün! :d höhöhöhöhöhhöhö yok böle bişi yaaaaaa! daha önceden açılmıştı kardeşim arama yap, adamı hasta etme! yaa çok güzel, eline sağlık, koçumsun, süper bi şey güzel çalışma daha önce verilmişti galiba ;) daha önce verilmişti gardaşım nasıl abey iyimiyim?! bende post kasabilecekmiyim, gelecek varmı abey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 tutorial benim deil ama, sende gelecek yok be pek. baksana hepsini aynı postta yazmıssın. bole alt alta sıralıcan ki kasasın.dimi ya..:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ağa sağolasın bu günde bile beni güldürdün ya, allah da seni güldürsün :p [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 22:26 tarihinde, Mithr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 biz açtığhh canın yiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 aynısımı ? allahım ya paramı weriolar size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 polemik yapmayalım edit: arkada$lar polmiğe gerek yok yazacaktım şaşırdım [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 23:26 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ahahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 kasta nereye kadar kasıcan ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 benim fiber optik topikim kullanılmış örnek olarak..oley ihihih :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 açılmıştı daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Yapılmı$tı daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mauahahh ( nasıl hiç söz yok sırf sırıtma süper dimi :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 fistan'ı tuttum ben. hem tutorial'daki smiley hem de bu topic altındaki "ahueah" tarzı mesajıyla hem hızlı, hem sessiz hem de derinden gidiyor adam :) siz 36356 kelimelik mesajlarla uğraşın daha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Açılmıştı yaa arayın kardeşim boşuna mı koydular oraya arama butonunu?Forumda gereksiz yere yer kaplıosunuz olmazki aaa (Olmuşmu hocam?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Oluyor çekirge =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 çok güzel bir çalışma gerçekten çok iyi olmuş devamını bekliyorum ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 hocam açılmıştı bu konu önceden :p şimdi o post kasma da bitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ya da post nasıl kasılır die yeni başlık açın bir de resimler gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 hocaefendiyi geçmişin helal:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Resim çıkmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 guzel calisma ellerine saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 alıntılar gözükmüyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar