Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

post kasma [resimli]


Chasten

Öne çıkan mesajlar

- yeni gelenler katagorisine girin ve her gelene "hoşgelmişsen ağam", "we aleykumesselam we rahmetullahi we berakatuhu", "tüh, geleceğinizi bilseydik kurban keserdik ama haberimiz olmadı, niye haber vermediniz kıymettar efendim?", "geldiğin gibi gidersin!" mealinde sözler yazın. bu mesajları istisnasız her başlığa yazarsanız mesaj sayınızı epeyce yükseltmiş olursunuz. ayrıca "yeni üyelerimiz"in sempatisine de mazhar olabilirsiniz. fakat mevzubahis "yeni üyemiz", aynı şeyi başkasının başlığına da yazdığınızı görürse hakkınızda pek müsbet şeyler düşünmeyecektir, benden söylemesi. neyse, bizim amacımız mesaj sayımızı uçurmak olduğu için bunların hiçbir önemi yok. elalemin ağzı torba değil ki büzesin, değil mi azizim?
örn:


- "eline sağlık", "ellerine sağlık", "beynine sağlık","abi var ya senin üstüne tanımıyorum" "helal olsun usta, üstad büyüksün" gibi mesajlar atın. bunu da her başlığa atın ki takdir bekleyen pati sevinsin, garibim, o kadar uğraştı değil mi? o sevinirken sizin mesaj sayınız da yükselmiş olacak, ne güzel, alan memnun, satan memnun.
örn:


-birisi sual mi etmiş bir başlıkta? "aha şimdi yandık" demeyin, onun da bir yöntemi var. soru başlıklarına girin ve şunu istisnasız hepsine yazın. "daha önce verildi kardeşim, arama yapmadan konu açıyosunuz! forumu kirletiyorsunuz! allah belanızı.. vermesin!"... muhattabınızı şok edecek, forumun temizliğine çok önem veren bir şahsiyet gibi görünecek, mesaj sayınızın uçuş sırasında büyük irtifa kazanmasını sağlayacaksınız böylelikle.

örn:


-birisi bir döküman mı yazmış? işimiz çok basit. girin başlığa, "eline sağlık" veya "keşke alıntıdır yazsaydın"
örn,


- komik bir şeylermi yazıldı, her başlığa ":d", "höhöhöhöhöhö", "çok komik", "eline sağlık ya nerden buluyosunuz böyle şeyleri", "ağa sağolasın bu günde bile beni güldürdün ya, allah da seni güldürsün", "yok bölle bi şii yaaaa!", "daha önceden açılmıştı kardeşim arama yap, adamı hasta etme!" mealinde mesajlar gönderin. mal bulmuş mağribi gibi sevinebilirsiniz, zira bu mesaj sayınıza inanılmaz bir katkı yapacaktır ama bunları yaparken birazcık dikkatli olmak gerekiyor. şöyle ki konunun ilk mesajında bir vatandaş şifreli bir dosya yayınlar rapidsharede... onun hemen ardından ilk sıradan mesaj kapma gayretindeki kanı kaynayan, azimli bir arkadaşımız "yaa çok güzel, eline sağlık, koçumsun, süper bi şey" mealinde bir mesaj yazar. fakat ardından gelen mesajlarda dosyanın rar şifresi olduğu anlaşılır ve arkadaş fena halde rezil-kepaze edilir. hoş, mesaj sayısının yükseltilmesi gibi mukaddes bir amaç uğrunda rezil de olunur, kepaze de...

-haber-bilim başlıkları genelde yorum ve dolayısıyla zeka isteyen başlıklardır, aman diyim, onlardan kaçının. veya hepsine sırasıyla "güzel çalışma" veya "daha önce verilmişti galiba" şeklinde mesaj atın ve ardınıza bile bakmadan kaçın
örnek arkada$lar,


-başlıklarda uzun uzadıya mesaj yazmayın. ufak bir smiley herşeyi ifade ederken niye klavyenin tuşlarında parmak gezdiresiniz ki? hem kalorilerinize yazık, hem de -daha önemlisi- mesaj sayınızı patlatabilmeniz için pek değerli olan zamanınıza... smileylerden vazgeçmeyin.
fistan işini bilir.


-garbageye sakın mesaj yazmayın!

-arada sırada birinin açtığı konunun içeriğini ful kopyalayın ve yeni konu olarak açın. birileri size "daha önce verilmişti gardaşım" derse cevap verirsiniz, belki konu gözden kaçarsa mesaj sayınızı epeyce yükseltmiş olursunuz
örn,


- kavgalara girip "arkada$lar polmiğe gerek yok" diyip ko$arak uzaklaşınız.
-uo emulatorleri bolumunde herhangi bir konuya girip "daha önce açılmıştı aramaya inanalım" diyebilirsiniz cünkü büyük bir ihtimal daha önce kesin aynısı yada benzer bir şey verilmi$tir.
-bir başlıkta resim varsa, resim çıksın-çıkmasın, "resim çıkmamış abi" deyin, şamatayı izleyin.


şimdilik bu kadar devamı gelecek umarım işinize yaramı$tır esen kalın. =p

[ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 02:58 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...