Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Saeros said: - ayakkabılar.. mhihoha ayakkabılar.. - HA?!kendileri kız kardeşim olur, bilmeyen kalmışsa sdf hueauha tipe bak ya. çok şirin maşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 aktiftablet said: Ulan bizim nesilde bi utanma bi sıkılma olur böyle yazılırken. Bari pm at lan! :D Bu ne böyle ulu orta :D dory'nin bi lafı vardır bilir misin?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 adamınbiri varmış, ikinci dönem düzeltmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 iğrençsin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 vay anam vay neler dönmüş burda serhat ya. internet kesikti lan. kaçırdım herşeyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 kingpin said: adamınbiri varmış, ikinci dönem düzeltmiş. kingpin varmış,ikinci dönem düzeltmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 fede said: vay anam vay neler dönmüş burda serhat ya. internet kesikti lan. kaçırdım herşeyi :D okeye döndüler haberin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Laraken said: Yiyebilirim bu kediyi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 adamınbiri said: kingpin said: adamınbiri varmış, ikinci dönem düzeltmiş. kingpin varmış,ikinci dönem düzeltmiş. dsfds bu daha kötü oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sesu said: içimden gekdi koyiim dedim ama beceremedim galiba image upload işini :D becermişim holley resmin çekildiği yer belli bundan sonra her gidişte etrafa daha bi dikkatli bakılır artık özellikle sly bu konuda iidir dicem kalkıp dövcek beni ama dedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 aklıma gelmişken sorayım mesajı da editlemiyorum nasıl olsa postlar sayılmıyor burada diye neyse soruma geçeyim; laraken agatör paso siyah giyiyorsun sen, beslediğin kedi tüy yumağı bişey. hiç o renk tüy görmedim üstünde nedir bunun sırrı ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 kingpin said: adamınbiri said: kingpin said: adamınbiri varmış, ikinci dönem düzeltmiş. kingpin varmış,ikinci dönem düzeltmiş. dsfds bu daha kötü oldu lan ne kötüsü berbat berbat:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 stalker mıyım ben yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Sly-One said: şöyle 86-83 arası kız hiç yok yahu. asdf +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Zebilith said: aktiftablet said: Ulan bizim nesilde bi utanma bi sıkılma olur böyle yazılırken. Bari pm at lan! :D Bu ne böyle ulu orta :D dory'nin bi lafı vardır bilir misin?.. Hiç şahit olmadım hafızamda yer tutmasına değecek bi lafına, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 kingpin said: aklıma gelmişken sorayım mesajı da editlemiyorum nasıl olsa postlar sayılmıyor burada diye neyse soruma geçeyim; laraken agatör paso siyah giyiyorsun sen, beslediğin kedi tüy yumağı bişey. hiç o renk tüy görmedim üstünde nedir bunun sırrı ? :) koli banti cok guzel temizliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 zebilith aracılığı ile dory'ye ayar gitti:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Sly-One said: stalker mıyım ben yahu bilmem öle misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 adamınbiri said: zebilith aracılığı ile dory'ye ayar gitti:Dhem de ne ayar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 22 ayar diyip, bu topicten uzuyorum. Arkamdan tükürmeyin lan. Bide uzayarak kendime ayar verdim. Ama 18 ayar benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Scheriff said: Sly-One said: stalker mıyım ben yahu bilmem öle misin? Bu lafını yedireceğim söz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sesunun takıldığı mekanı öğrendik mi hepimiz? haftaya pazar takım elbise + papyon kombosuyla ordayım. tanışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ben bilmiyorum neresi orası? hangi il? :D atlar uçağa gelirim sddfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Sly-One said: Scheriff said: Sly-One said: stalker mıyım ben yahu bilmem öle misin? Bu lafını yedireceğim söz ;) napcan sesu yu malum yerde görüp "aa sen sesu'sun ben de sly kihih" demeyip "ewt ben stalker diilim" mi dicen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 kedi ciger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar