Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oper said: ipimle kuşaaaam derim anca buna ben.. a bi de dötümle gülerim. siz keyfinize bakın... asıl bazı arkadaşlar var, birilerine laf sokarak kızların gözüne girmeyi planlıyolar.. onlara hayatta başarılar. "buna" : o yukardaki posttan bahsediyorum. tabi banaysa eğer. herkes işine baksın plx. kız kaldıracak yer kalmadı da pati mi kaldı lan sanki . gider siberalem e üye olurum şansım daha fazla :D dsfsdfsdfs
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 gerginlik olmasın, hepiniz yazılın. lol.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oper said: hoş bağyan, Allah sevdiğine bağışlasın. nolur o ben olim plx AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
dory Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Saeros said: - ayakkabılar.. mhihoha ayakkabılar.. - HA?!kendileri kız kardeşim olur, bilmeyen kalmışsa sdf olm 7 farki bulun
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sesu said: Zebilith said: sesu said: içimden gekdi koyiim dedim ama beceremedim galiba image upload işini :D becermişim holley Resim güzelmiş sesu messenger var mı bir şey konuşucam seninle. çok düşündün mü bunu yazmak için raşit:D ahahah şaka bi yana çok güzelsin lan
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Ulan bizim nesilde bi utanma bi sıkılma olur böyle yazılırken. Bari pm at lan! :D Bu ne böyle ulu orta :D
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bizim nesil dedin de :P fotoğrafın fotosunu çekmiştim scanner yok :) 15 sene öncesi... sağ tarafta sarı-kırmızı kartondan hügo şapkası, bilgisayarda mouse bile yok (zaten windows da yok) çoraplarım göz alıcı renklerde, o zamanlar her çocuğun odasında olan dolabının içine kapanan yatağıyla bütün olan masada lego parçaları... Her zamanki gibi araba yarışı oynuyorum. :D
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 soğuk girmesin diye paçalar çorabın içine sokulmuş zannımca. hey gidi.
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sesu said: içimden gekdi koyiim dedim ama beceremedim galiba image upload işini :D becermişim holley kadın var dediler geldik aaa ben bu resmi daha önce görmemiştim(diyecem dedim ama dimi). neyse işte sesu, sen okadar güzel değilsin herhalde."resim koydum" dedin, güncel başlıklara tıkladığım da, albümden başka bişi olmaz diye düşündüm ama geçmiş artık senden yaşlandın yaşlandın. edik:imla
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ben de çok istiyorum da koymuyo inatla:(
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 kingpin said: PrudenT said: kingpin said: llama aynı resimleri koymanın özel bir sebebi var mı ? sana mı sorcak? ps: lan demişim özür dilerim, büyüklerime saygıyı öğrenemedim daha, dfds. önemli değil bi daha olmasın. safds. eziksin diyorum inanmıyosun sonra.
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 her 20 kişiden sonra bi 20 kişiye daha mesaj.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ben hala sokuyorum paçalarımı çoraba. çok rahat
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 şöyle 86-83 arası kız hiç yok yahu. asdf
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sesuya kimse rep vermemiş ben rep verim +rep @sesu
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ne rep i bea, ayaküstü yazdık bile adafsaasddfsasa
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sen kime rep verdiğini zannetmelerdesin arkadaşım?!
Öne çıkan mesajlar