Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oper said: ipimle kuşaaaam derim anca buna ben.. a bi de dötümle gülerim. siz keyfinize bakın... asıl bazı arkadaşlar var, birilerine laf sokarak kızların gözüne girmeyi planlıyolar.. onlara hayatta başarılar. "buna" : o yukardaki posttan bahsediyorum. tabi banaysa eğer. herkes işine baksın plx. kız kaldıracak yer kalmadı da pati mi kaldı lan sanki . gider siberalem e üye olurum şansım daha fazla :D dsfsdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 gerginlik olmasın, hepiniz yazılın. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oper said: hoş bağyan, Allah sevdiğine bağışlasın. nolur o ben olim plx AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Saeros said: - ayakkabılar.. mhihoha ayakkabılar.. - HA?!kendileri kız kardeşim olur, bilmeyen kalmışsa sdf olm 7 farki bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ehueheuh güzel tespit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sesu said: Zebilith said: sesu said: içimden gekdi koyiim dedim ama beceremedim galiba image upload işini :D becermişim holley Resim güzelmiş sesu messenger var mı bir şey konuşucam seninle. çok düşündün mü bunu yazmak için raşit:D ahahah şaka bi yana çok güzelsin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 git başımdan arkadaşım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Ulan bizim nesilde bi utanma bi sıkılma olur böyle yazılırken. Bari pm at lan! :D Bu ne böyle ulu orta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bizim nesil dedin de :P fotoğrafın fotosunu çekmiştim scanner yok :) 15 sene öncesi... sağ tarafta sarı-kırmızı kartondan hügo şapkası, bilgisayarda mouse bile yok (zaten windows da yok) çoraplarım göz alıcı renklerde, o zamanlar her çocuğun odasında olan dolabının içine kapanan yatağıyla bütün olan masada lego parçaları... Her zamanki gibi araba yarışı oynuyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 çoraplara + rep >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 soğuk girmesin diye paçalar çorabın içine sokulmuş zannımca. hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 eheh aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sesu said: içimden gekdi koyiim dedim ama beceremedim galiba image upload işini :D becermişim holley kadın var dediler geldik aaa ben bu resmi daha önce görmemiştim(diyecem dedim ama dimi). neyse işte sesu, sen okadar güzel değilsin herhalde."resim koydum" dedin, güncel başlıklara tıkladığım da, albümden başka bişi olmaz diye düşündüm ama geçmiş artık senden yaşlandın yaşlandın. edik:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 o zaman veştitsa resim koysun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ben de çok istiyorum da koymuyo inatla:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 kingpin said: PrudenT said: kingpin said: llama aynı resimleri koymanın özel bir sebebi var mı ? sana mı sorcak? ps: lan demişim özür dilerim, büyüklerime saygıyı öğrenemedim daha, dfds. önemli değil bi daha olmasın. safds. eziksin diyorum inanmıyosun sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 her 20 kişiden sonra bi 20 kişiye daha mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ben hala sokuyorum paçalarımı çoraba. çok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 şöyle 86-83 arası kız hiç yok yahu. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sesuya kimse rep vermemiş ben rep verim +rep @sesu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ne rep i bea, ayaküstü yazdık bile adafsaasddfsasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sen kime rep verdiğini zannetmelerdesin arkadaşım?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 şşşşşş ne ayak rep falan?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar