urmesque Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 uyarmıştım günlük =( said: çirkef sıfat, mecaz Farsça çirk + ¥b 1 .İğrenç ve bulaşkan (kimse veya şey). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 YAAAAAAA AAAAAAAAARGH deli oluyorum boyle işlere ya isme verilen nota deli oluyorum! 45 uzerinden min 30 bekledigim sinavdan 11 aldim ya. boyle bişe olamaz herseyden puan kirmis, koklu sayiyi acmayi gostermemissin diyo bana ya ben 3. sinif matematik ogrencisiyim, onu zaten bilmiyo olsam burda işim ne ya, bana 4 işlemle puan kiriyo ya burda nasil eşitlik kurdun diyo, of! ya inanamiyorum. arkadasimi hastaneye goturdum diye giremediğim makeupa arkadasimi aliyo yanındaydim diyorum beni almiyo raporun yok diyo allahım cildiricam boyle bişe olmaz hersey ust utse geliyo ya 1,2 ortalama nedir ya BOYLE ISIM SECEN OKULA KAFAM GIRSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 günlük, sağ kolumda özellikle bir bölgesi olmak üzere kötü bi ağrı var sabahtan beri. şu sıralarda coştu bu ağrı. o bölgenin derisi de hassaslaştı, dokununca acıyor falan. noluyo acaba? vurmadım bi taraflara falan diye de hatırlıyorum ama hayırlısı bakalım. neyse yatayım en iyisi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 günlük, dc olan ders(ya da dersler henüz belli değil) ortalama ile geçerse sana en büyüğünden bi küçük hobi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 günlük, xaenin'in bi önceki sayfada koyduğu resmin makalele olduğunu şimdi anladım ve birden uykum geldi. halbusi "sabah sınavım var ve uykum yok napacağımsle" falan yazacaktım. teşekkürler xaenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 lan yine dikildim sabahin korunde. hayir deli falanda yok buralarda. valla kargada bokuyla oynuyor, birazdan yer. offf ! neyse geccek bunlar geccek. aciktim bide sanirim. aslinda ben sorunu biliorm da ne soyleyebilirim ne de elde edebilirim. en azindan bugun. bide yarin. gunluk ya, ben senin taa... hic yardimci olmuyorsun. manyadim iyice ya. hey ! bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 günlük sınava gidiorum , ilginç bi gün beni bekliyor. bitsin de evime döniim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Gnlük işe gitmek istemiyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 günlük 1 saat sonra 8 saatlik yolculuğa çıkıyorum, kahretsin otobüsleri de hiç sevmem. 1 numara da oturucam şüferin arkasında, kamyonla kafa kafaya girdik mi götegel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 günlük az önce annemin ölümüne yol açıyodum. yemek yerken espri yaptım telefonda 2 dk falan öksürdü böyle sırtına vurdular falan asjdjs. günlük sırtımı kaşı. günlük nolur işletmeden geçiyim nolur yaa nolur =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 işletme dandik ders günlük ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Günlük işletme ekonomisinden kalmışım. 5'ten 4 soru yaptım adam 29 vermiş lol. 55 kişi girmiş sınava, 47 kişi kalmış 8 kişi geçmiş. ABV LAAN! sdf Neyse işte cuma günü büt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mat yine kaldı günlük. ama başka ders kalmadı bu dönemden. :] ama yine koyuyor bol kredili muhasebe, işletme gibi derslerden 3'er puanla AA ları kaçırmak. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Sevgili günlük, aftan yararlanıyorum, üniversitede kalan 5 dersimi bu dönem bitirebilicem. 5000 dolar gibi bi açığım var, yarın okula gidip konuşucam. Belki bir açık yakalarım, olmadı kefil istiyolar, o biraz sorun olacak. Parayı da borç harç bulucam tabi yoksa nerde o para bende. Neyse, bunun yanı sıra 2 3 proje var kafada, arkadaşla başladık bir gaz, şu kriz ortamını fikirlerimizi hazırlayıp faaliyete geçersek, yaza doğru rahatlıcaz gibi. Bugün güzel günlerden biri. Sorunlar bi dolu, ama umut var en azından. Güneşi de özlemişim, şu bulutlar dağılsın artık be günlük, güneşe bakarken gülmek istiyorum her zamanki gibi... Cya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 acil 1000 dolar lazım günlük..hatta daha da fazlası lazımda şimdilik okadar idare eder..hemen git getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 günlük bir köle oldum senin aşkına,bir gunluk ne ister hayatında..biraz sefkat biraz tutku hepsi bu gunluk haydi durma ehuehue.hadi bay tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bugün daliye gittim günlük adamın mükemmel eskizleri var yahu ilerde ben de bi dali olucam. görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Mortis said: günlük sınava gidiorum , ilginç bi gün beni bekliyor. bitsin de evime döniim :/ günlük istediim oldu sınavı da geçtim evime geldim , yine de garip bi gündü ama atlattım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 AHAHAHHAHAH GÜNLÜK !aчşgülஐ: en azından cansın ışıkları ellinle açıp kapamaya başlamışsındr diye düşünyorum amuda kalkıp ayaklarınla kapatıodun !aчşgülஐ: ona çok gülüyodum yaa AHAHAHHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 of lol. günlük NİYE BU KADAR İYİYİM ? NEDEN?! //_o)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 cansın çoraplarına kurban olam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 asıl soru şu ki o fotoyu nası çektim? mouseu nası tuttum cidden hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bacaklar gövdeden ayrılıyodur belki protez gibi fdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bitmiyor bitmiyor.. 3 ödeve düzeltme + yine mülakat ve bitmiyor artık nefret ediyom olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar