Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Günlük. Sabah 'Günaydın' mahiyetinde "Yarın saat 10:00'da Disiplin Kurulu'na çıkacaksın. Üstün başın düzgün olsun." dediler. Bir an kilitlendim. Ne yapçaımı bilemedim. Bir daha telefondan yahalanırsam atılacakmışım. Nah diyorum burdan öpücüklerimle =)

Neyse günlük. Kaçtım ben. =)
:elsallayanchibismile:
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili günlük;
bugün yağmurun etkisiyle hüzünlendim biraz,özledim.Özlemim hüzünle birleşerek çaresizliği oluşturdu o saf,masum,salak yüzüme.
Çaresizliğin insan yüzüne yansıması nasıl oluyorsa,o modda gezdim bütün gün.
Umutların var olmadığını bir kez daha tokat gibi yapıştırdım yüzüme.
Canımı acıttı günlük...
Umut olmadan hayal kurmak eskisi gibi etkili olmuyor bunu biliyor musun günlük?
Ne bileyim en azından bir kez olsun görmenin hayalini kurarken,şimdi o bile bana çok uzak geliyor.
Uzak ve soğuk..
Sisli ve uzak...

Yinede insan mutlu olmasından başka bir şey istemiyor dimi günlük.
Aşk kendini mutlu etmek değildir ki?
Hiçbir zaman da olmamıştır.
Hep karşılıklıdır,"o"dur,o sevinsin,onun yüzü gülsün...
Ben kendimden geçeli 2 sene olmuş günlük,varsın mutlu olsun şimdi..
Sosyal ağlarda paylaş

yorucu bir gündü günlük.en azından bir$ey yapmadan mide ve ba$ ağrıları yordu denebilir.okula giderken durağa çıktığımda iyice bastıran yağmurda,mp3 playerda $ebo-yağmurlar ın gelmesi de ho$ bir tesadüf oldu,güzeldi.bugünde kaç aydır göremediğim bi'tanemi görüceğim için de bir sevinç var içimde,özledim baya.neyse iyi kal günlük.
Sosyal ağlarda paylaş

Turkiye'yi cok ozledim ya gunluk.
Pazartesi kiz arkadasimin sinavi var, ondan rahatsiz etmiyim diye yanina da gidemiyorum o da gelemiyo, onu da cok ozledim.
Turkiye'deki arkadaslarimi da ozledim.
3 gundur cok bunaldim valla, guzel bi ders oluyo bu Isvec bana, ulkemin degerini bilicem artik.

Bi bok yok arkadaslar Isvec'te bile.

[ Mesaj 23 March 2007, Friday - 03:35 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

kısaca durum şu benjamin..

.bir haftadır böbrekler feci durumda, iltihaplı iltihaplı yapıyorum (ığğğy)
.Allahın hergünü okuldayım özel sigortam olmasına rağmen hastaneye gidemiyorum
.Antibiyotik kullanmam sebebiyle gitsem bile büyük ihtimalle tahlil için numune veremeyeceğim.. versem bile pek işe yaramayacak
.2hafta sonra sınavlar var! devamsızlık had safhada.

kısaca ayakta tedavi olmam ve bu tedavi sırasında hep çalışıyor olmam lazım!

bu akşam antibiyotiği bıraktım yarın okulu falan ekip doktora gidicem inşallah önemsiz bi şi çıkar..
Sosyal ağlarda paylaş

ingiltere kongre makale (bu inşaat değil medikal bi şi hemde[ayrıca ilgilenmek gerekiyor]), önümüzdeki aylarda sicilya kongre makale, nisan sonuna kadar antalya kongre makale, şimdi bi de gaz beton bişisi çıktı.. o nereye gidiyor hiç bilmiyorum daha... cts.leri hocanın bize özel etabs, sta4cad advanced kursları var. tarihi yapı analizleri yapacak kıvama gelmemiz gerekiyor..

ha ayrıca benim devamsızlık babamın kalçasının kırılmasından ötürü, okul açıldığı tarihten itibaren ilk 6hafta içerisinde olan devamsızlık (ki kalmama yetiyor aslında bu süre)

ha ayrıca özel mesaj diye bir şey var.. buraya yazmak ne yaman çelişkidir :p (bu birdi) ikincisi de makaleleri tararken o kadar uzun süre geçiyor ki, derse falan yetişemiyorsun hiç, bırak modelleme ve analizlere ayrılan süreyi..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...