Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Günlük. Sabah 'Günaydın' mahiyetinde "Yarın saat 10:00'da Disiplin Kurulu'na çıkacaksın. Üstün başın düzgün olsun." dediler. Bir an kilitlendim. Ne yapçaımı bilemedim. Bir daha telefondan yahalanırsam atılacakmışım. Nah diyorum burdan öpücüklerimle =) Neyse günlük. Kaçtım ben. =) :elsallayanchibismile: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 aa..asktr.... sezer yakalandın mı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Hoşlandığım kızın kimseyle birlikte olmadığını,ama salak bir tip olduğunu öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 yorgunum günlük ders çalışmam lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 günlük bugun swallowthesun grup elemanları ile tanıştım:) ehe güzel bir gündü şahsen süperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 günlük, çat diye çatlamak üzereyim,neresinden tutup da düzeleyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Günlük, Sor neden akşam oluyor, ayıplamaz kimse seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 yorgunum bittim anasını satıyım! ayrıca bıktım lan ben.. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 sevgili günlük; bugün yağmurun etkisiyle hüzünlendim biraz,özledim.Özlemim hüzünle birleşerek çaresizliği oluşturdu o saf,masum,salak yüzüme. Çaresizliğin insan yüzüne yansıması nasıl oluyorsa,o modda gezdim bütün gün. Umutların var olmadığını bir kez daha tokat gibi yapıştırdım yüzüme. Canımı acıttı günlük... Umut olmadan hayal kurmak eskisi gibi etkili olmuyor bunu biliyor musun günlük? Ne bileyim en azından bir kez olsun görmenin hayalini kurarken,şimdi o bile bana çok uzak geliyor. Uzak ve soğuk.. Sisli ve uzak... Yinede insan mutlu olmasından başka bir şey istemiyor dimi günlük. Aşk kendini mutlu etmek değildir ki? Hiçbir zaman da olmamıştır. Hep karşılıklıdır,"o"dur,o sevinsin,onun yüzü gülsün... Ben kendimden geçeli 2 sene olmuş günlük,varsın mutlu olsun şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 günlük yatağa girdim sonra niye uyuorumki dedim kalktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 yorucu bir gündü günlük.en azından bir$ey yapmadan mide ve ba$ ağrıları yordu denebilir.okula giderken durağa çıktığımda iyice bastıran yağmurda,mp3 playerda $ebo-yağmurlar ın gelmesi de ho$ bir tesadüf oldu,güzeldi.bugünde kaç aydır göremediğim bi'tanemi görüceğim için de bir sevinç var içimde,özledim baya.neyse iyi kal günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 3 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Nihayet buldum.. Progresive Rock/Jazz yapan bir grup buldum.. Vokal arayan.. yarın buluşuom gitaristle.. Oh yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 yarın okulun öykü yarışmasına katılacağım günlükçüm. bu saate kadar öyküyü düzeltmekle uğraştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 yarın vizem olmasa sabaha kadar içerdim hatta sabah bile içmeye devam ederdim ah ulan ah..bu kaçıncı iç çekişim bu hayatta.. şansıma s...neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Turkiye'yi cok ozledim ya gunluk. Pazartesi kiz arkadasimin sinavi var, ondan rahatsiz etmiyim diye yanina da gidemiyorum o da gelemiyo, onu da cok ozledim. Turkiye'deki arkadaslarimi da ozledim. 3 gundur cok bunaldim valla, guzel bi ders oluyo bu Isvec bana, ulkemin degerini bilicem artik. Bi bok yok arkadaslar Isvec'te bile. [ Mesaj 23 March 2007, Friday - 03:35 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Sıkıldım artık sabahlamaktan, düzenli uyku istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 okula gitmedim yine ve dışarı çıkıcam şimdi ohş haftasonu da alican geliyor daha ne isterim be yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Offf derse gidiyom. Topoloji asdasfgasdhjlksajsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 yarında ders olur mu be günlük,haftanın 6günü okula gitmekten bıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 kısaca durum şu benjamin.. .bir haftadır böbrekler feci durumda, iltihaplı iltihaplı yapıyorum (ığğğy) .Allahın hergünü okuldayım özel sigortam olmasına rağmen hastaneye gidemiyorum .Antibiyotik kullanmam sebebiyle gitsem bile büyük ihtimalle tahlil için numune veremeyeceğim.. versem bile pek işe yaramayacak .2hafta sonra sınavlar var! devamsızlık had safhada. kısaca ayakta tedavi olmam ve bu tedavi sırasında hep çalışıyor olmam lazım! bu akşam antibiyotiği bıraktım yarın okulu falan ekip doktora gidicem inşallah önemsiz bi şi çıkar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Günlük; Niye böyle .oktan gelişiyor tüm olaylar? 3 gün sonra sınavlarım başlayacak ama kafam öyle ambale oldu ki değil buhar kazanları, 4 işlem bile çözecek halde değilim. Allah kahretsin böyle hayatı. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 @dasaaa hem hergün okuldasın,hemde neden devamsızlık yapıyorsun?bu ne yaman çelişkidir:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ingiltere kongre makale (bu inşaat değil medikal bi şi hemde[ayrıca ilgilenmek gerekiyor]), önümüzdeki aylarda sicilya kongre makale, nisan sonuna kadar antalya kongre makale, şimdi bi de gaz beton bişisi çıktı.. o nereye gidiyor hiç bilmiyorum daha... cts.leri hocanın bize özel etabs, sta4cad advanced kursları var. tarihi yapı analizleri yapacak kıvama gelmemiz gerekiyor.. ha ayrıca benim devamsızlık babamın kalçasının kırılmasından ötürü, okul açıldığı tarihten itibaren ilk 6hafta içerisinde olan devamsızlık (ki kalmama yetiyor aslında bu süre) ha ayrıca özel mesaj diye bir şey var.. buraya yazmak ne yaman çelişkidir :p (bu birdi) ikincisi de makaleleri tararken o kadar uzun süre geçiyor ki, derse falan yetişemiyorsun hiç, bırak modelleme ve analizlere ayrılan süreyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar