Apache Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 günlük linuxa geçtiğimden beri kendimi çok 1337 hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 günlük ya herşey çok güzel olacak değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 günlük selam. benim yerime fizik sinavina girer misin? dolayisiyla fizik de sana girer ben kurtulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 selam günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 günlük çalışmamaya başlamak çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Günlük aşırı sinirliyim.. Annem elimde kalacak.. o kadar sinirlenmekten korkuyorum.. sınırdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 la günlük buralar komple yeşillikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Günlük. Garip bir gün geçirdim. Böle boş işte. Eskisi gibi olsaydı mesela arardım bebeğimi konuşurdum doya doya. Onu çok özledim günlük =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 günlük benim yerime öss yi kazanırmısın ?? ağustosta bakıcam sonuçlarına...sen otur ben giderim üni ye mrk etme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 günlük bubaya kim vurdu? senmi vurdun ? günlük allah belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 günlülkk yoruldum bugun dersler fazlaydı valla daha da bitemedi...ben bittim onlar bitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 msn i özledim =( çat çut dedikodu yapasım var (çat çut:klavye sesi) öseseye 94 mü 93 mü ne gün kalmış bi rapor alsaydık süper olucaktı sanki gerçi daha ilk yazılılar başlamadı sen süper birisin günlük senin sayende bissürü dedikodu öğreniyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Herkes mi öss'ye giriyor anlamadim ki günlük. Kendime not:wow'a fazla sardirma aman aman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Günlük. Böyle ÖSS gençliğine bakıyorum da acıyasım geliyor yahu. (Hiç girmedim ya ondandır =P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 sen gidince öksüz kaldım başımı belaya saldım aşk aradım meşk aradım olmadık kapı çaldım ama bulamadııım bulamadıım bulaaaamaaadıııııııım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 bir doğumgünüm daha geride kaldı günlük,dışarıdan milletin doğumgünümlerini ne kadar önemsiz görsemde kendi içimde "aaa şu arayıp kutlamadı" diye düşüncelere dalarken buldum kendimi,garipsedim,irkildim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Günlük sokiiim böle işe sokiiim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 bütün kızların bi tarafı kaşınıyor iyi insan olmak diye bir şey yok daha doğrusu çevredeki herkes - yken ne kadar + kalabilirsin ki :) ya da kalmalı mısın günlük ne salaksın ha :) salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Günlük. Olm çok bomba ya. Eski günlere geri dönen Sezer, performansından hiç bir şey kaybetmedi. Dersleri de yoluna soktum. Oooh mis valla =) Süper olcak günlük, süper =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 bütün herkez tepeme bindi günlük...utanmasan sen bile tepeme biniceksin günlük...ama bilki öle bşi yaparsan sna olcakları tahmin edemessin...allah belanı versin günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 günlük bugun çok uzun bir gün geçti sunum var dı ve tamamen batırılmış bır şirket üzerine eğlenceli bir sunum yaptım ehe çok garipti...ironiler üstüme gelmeyin ama başardım bu haftada sona erdi haftasonu uyuyabilcem sanırım en azında sabahın 6.30 unda kalmak zorunda değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Günlük artık köklü olarak c ye adım atmak istiyorum ama hiç zaman bulamıyorum!böhüüü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 sana da selam günlük.uykuyu düzene koyalım diye yakla$ık 32-33 saattır uyanıgız.sabah 300 un ilk seansına gittim,böyle tam fanatik gencler gibi.halbuki ba$ka vaktim yoktu.iyi ki de gitmi$im,güzeldi.ordan üniye gecince uyku bastırdı,ilk 3 ders uyumu$um.hoca seslenmi$ duymamı$ım bile lol.$imdi de sıcak bir du$,ardından bir ara uyurum i$te heh.neyse,hadi iyi kal günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 yarın denemem war günlük...yatcam kalkcam deneme olucam...bana şans dile günlük...çnkü gerçekten ihtiyacım war.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Çok uykum var günlük kimse beni anlamıyo.. yatak bile anlamıyo.. uyuyamıyorum günlük =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar