Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 tebrikler gayret et sakın ben nasılsa içmiyorum diyerek başlama. çok aşırı kriz gelirse su iç bira iç bi şi iç doyasıya göbek şişsin bak miden bulanırken hala canın isticekmi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 bugün sadece 3 sigara içtim.. azaltıyorum.. ki rahat bırakayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ben sigara icmiyorum tralalal alalalal lalala allah allah allah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 eczanelere gelen "7 günde sigaraya son" hedeleri nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 @ulfang. Tadı iğrenç olan bir şeker veriyorlar sana sigaratix adında. Onu çiğneyince ya da emince canın sigara istemiyor. Ben denedim 1 hafta-2 hafta toplamda 1 ay sigara içmedim. Sonra canım çekti sigara,yaktım. Bu sefer onlardan kullanmıyorum. 1 ay 6 gün oldu, hala içmedim. Kafanda bitirebilmek önemli. Bir de purodur,nargiledir onları da içmeyeceksiniz. Kandırmayın kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 8 aydır sigara içmiyordum geçtiğimiz 3-4 gün eskisi gibi yine 3-4 paket içtim günde ortalama. Şimdi içmiyorum yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 3 senedir içiyorum ,güzel birşey sigara içmek ,sıkıntılar devam ettikçe içmeye devam edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 4 Temmuz'da ikinci ayına basacak abisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 sigara içenler idam edilsin. valla bi şehir olsa sigara içmenin yasak olduğu direkt taşınırım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Sigara içmek tiksinç bi aktivitedir. içenleri şiddettle kınıyorum. Her gün 1 paket sigara ya vericeğiniz parayı haydı kızlar okula kampanyasına yatırsanız türkiyede okumamış kız kalmazdı herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 15 senedir içmiyorum ben:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 @Charsi okumamış erkekler ne yapacak o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 1 hazirandan beri içmiyodum.. geçen akşam arkadaşın evindeyken içtim 1-2 tane... izmarit tadı geldi ağzıma .. kötü oldu ağzımdaki tad baya.. bundan sonra da zevkle içebileceğimi sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Ben de salak gibi aşık olma ayağına 22 yaşında sigaraya başlamış bulunuyorum efem, saygılar :p [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 21:54 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 19 senedir içmiorum ben de pasif içiciliği saymazsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 @pekaziz iyi halt ettin. Bir işe yaradı mı bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 babam 1 senedir içmiyor onun yerine ailemizi sömürmekle meşgul.Halbuki ne kadar sevinmişdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 İçmediğim halde 100 metre koşunca ciğerlerim patliycak gibi oluyo. İçsem ölürüm heralde. O yüzden asla içmicem sassfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Kojiroh +1 Bugune dek tek sigara içmedim , içene tahammul edemem , aynı odadaysak ya odadan gider ya söndürtürüm.Sigara içen maldır bana göre.Alınan varsa kusura bakmayın aynen böyle düşünüyorum ben. [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:42 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: Kojiroh, 10 Temmuz 2007, Salı - 20:37 tarihinde demis ki: İçmediğim halde 100 metre koşunca ciğerlerim patliycak gibi oluyo. İçsem ölürüm heralde. O yüzden asla içmicem sassfdsdf ben de içiyorum diye öyle oluo sanıyordum.. oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: Bugune dek tek sigara içmedim , içene tahammul edemem , aynı odadaysak ya odadan gider ya söndürtürüm.Sigara içen maldır bana göre.Alınan varsa kusura bakmayın aynen böyle düşünüyorum ben. düşüncelerini söylerken saygıya dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Sigara içen biriyle kötü bir anısı var korkarım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 koşu olayı tamamen kondisyon hehe ayrıca bende sigara içiyorum ve bence bu yüzden malım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Tahmin ediyorum ki sigara içenler şunu söylüyor: Ölüceksem beni sigara öldürsün. Nerden mi biliyorum? Çünkü bende aynı şeyi söylüyorum. :) Eğer ölüm bana gelicekse sigara ve şaraptan gelsin. Cennette köle gibi yaşamaktansa Cehenemde Kral gibi yanmayı tercih ederim. ========Herkez Düşüncesinde Özürgürdür!======= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Sigara içenler hakkındaki düşüncemin tek sebebi karşımdaki insanın kendini zehirlediğini bile farkına varmayacak kadar silikleşmiş olmasından (ki bu durumun farkında olmasa bunu yapmaz) öte karşındaki insanların yaşam hakkını bile bile elinden çalacak kadar aşağılaşmış olmasıdır. Askere gidenler bilir , sigara içmeyene 2. sınıf insan muamelesi yapılan en bariz yerdir , sigaranızı söndürür müsünüz diyemezsiniz , çünkü o insan maldır , anasına babasına sövdük zanneder.Maldır , rica ettiğimizi , yaşam hakkına saygı dışında istediğimiz birşeyin olmadığını aklına getiremez.Aksine mal durumuna sigara içmeyen olarak düşürülürsünüz , sabah mıntıkalarında onlarca gündür yerde pislik içindeki izmaritleri toplarsınız , lavaboya koşarsınız ama sıvı sabun kalmadığını dehşet içinde görürsünüz , nedir bu pisliğin sebebi? Ben değil herhalde... Gece yatacaksınızdır , temiz hava yatma aşamasında bile sizden değerli bulunur.Veya sivil hayatta , şu an 10 basamak bile çıkınca (en basitinden voltaj az biraz düşünce asansör çalışmıyor bulunduğumuz işhanında) 30-40 saniye nefessiz kalıyorsam , balgamlar arasında çöp kutusu arıyorsam , daha trajiği bu durumun tek sebebi sigara içenlerin nereye gidersem karşıma çıkmasıysa , kusura bakmayın , sigara içen mal değildir demesin kimse. Kusura bakmayın ama kimin mal olduğunu düşünmeden önce kimin hakkını kimden gastettiğinizi düşünün , ona göre karar verin kim mal kim değil.Ona göre cvp döşeyin yada döşemeyin. [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 19:38 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar