Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara: İçmek ya da İçmemek (Kampanya)


Arndiol_Vampir

Öne çıkan mesajlar

@ulfang.

Tadı iğrenç olan bir şeker veriyorlar sana sigaratix adında.
Onu çiğneyince ya da emince canın sigara istemiyor.
Ben denedim 1 hafta-2 hafta toplamda 1 ay sigara içmedim.
Sonra canım çekti sigara,yaktım.

Bu sefer onlardan kullanmıyorum.
1 ay 6 gün oldu, hala içmedim.
Kafanda bitirebilmek önemli.

Bir de purodur,nargiledir onları da içmeyeceksiniz.
Kandırmayın kendinizi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Tahmin ediyorum ki sigara içenler şunu söylüyor: Ölüceksem beni sigara öldürsün. Nerden mi biliyorum? Çünkü bende aynı şeyi söylüyorum. :) Eğer ölüm bana gelicekse sigara ve şaraptan gelsin.
Cennette köle gibi yaşamaktansa Cehenemde Kral gibi yanmayı tercih ederim.
========Herkez Düşüncesinde Özürgürdür!=======
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sigara içenler hakkındaki düşüncemin tek sebebi karşımdaki insanın kendini zehirlediğini bile farkına varmayacak kadar silikleşmiş olmasından (ki bu durumun farkında olmasa bunu yapmaz) öte karşındaki insanların yaşam hakkını bile bile elinden çalacak kadar aşağılaşmış olmasıdır.

Askere gidenler bilir , sigara içmeyene 2. sınıf insan muamelesi yapılan en bariz yerdir , sigaranızı söndürür müsünüz diyemezsiniz , çünkü o insan maldır , anasına babasına sövdük zanneder.Maldır , rica ettiğimizi , yaşam hakkına saygı dışında istediğimiz birşeyin olmadığını aklına getiremez.Aksine mal durumuna sigara içmeyen olarak düşürülürsünüz , sabah mıntıkalarında onlarca gündür yerde pislik içindeki izmaritleri toplarsınız , lavaboya koşarsınız ama sıvı sabun kalmadığını dehşet içinde görürsünüz , nedir bu pisliğin sebebi? Ben değil herhalde... Gece yatacaksınızdır , temiz hava yatma aşamasında bile sizden değerli bulunur.Veya sivil hayatta , şu an 10 basamak bile çıkınca (en basitinden voltaj az biraz düşünce asansör çalışmıyor bulunduğumuz işhanında) 30-40 saniye nefessiz kalıyorsam , balgamlar arasında çöp kutusu arıyorsam , daha trajiği bu durumun tek sebebi sigara içenlerin nereye gidersem karşıma çıkmasıysa , kusura bakmayın , sigara içen mal değildir demesin kimse.

Kusura bakmayın ama kimin mal olduğunu düşünmeden önce kimin hakkını kimden gastettiğinizi düşünün , ona göre karar verin kim mal kim değil.Ona göre cvp döşeyin yada döşemeyin.

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 19:38 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...