aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Sezar oluyo sonundaaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Rome tekrarı cumartesi ögleden sonra 3-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 2. Sezon gayet güzel gidiyor. Pek izleyen yok sanırım burda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Pazarlari uyumuyorum izleyip yatabilmek icin be : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 ben 6 izledim en son. fena gitmio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 7 harika olmus, harika Curse sahnesi ve evlilik olayi mukemmeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 nip tuck a döndü bu da iice ya. mark anthony ile pullo becermedik insan bıraksınlar romada plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 2-10 son bölümmüş sanırım duyduğuma göre =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Evet, bitti Rome =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 rome hbo'ya çok pahalıya mal oluyordu. onun için bitirmeyi tercih ettiler. ama fazla uzamaması iyi oldu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Yani, bolum basi 10 milyon dolara patliyormus iste, ama belgesel gibi dizi oldu. Daha cekilir umarim boyle diziler, Cengiz Han'la, Vikinglerle, Keltlerle ilgili diziler super olur mesela : ) Veya orta cag Avrupa'sinda biseyler fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 viking isterim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Sezar'ın ölüm sahnesi bu diziyi sevme nedenlerinden sadece biri . Klasik Holywood yapımları gibi gerçeğe sadık kalmayıp kendi kafalarından ayrıntı eklememişler. Sezar'ı senatodan at arabasıyla çıkıp kendisini öldürmeye gelen kalabalığı yararken öldürecekler diye endişelenmiştim :D ama dizi kalitesi ile endişelerimi boşa çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 valla uzuldum ben cok begenıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Ah ah... Türkiyedede Roma gibi Heroes gibi 4400 gibi diziler ne zaman yapılabilecek ne zaman izleyebilcez acaba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Amerika dışında yapılmaya başlanırsa elbet sıra bize de gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Reytingden parayı çıkartılar böyle bir yapım olsa. Boktan bi magazin programı sunan Şenay Düdek'in Fox Tvden aldığı AYLIK maaş 120 MİLYAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 neeee sezar öldü mü? spoiler vermesene arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 yazık olmuş çünkü iyi malzeme vardı hikaye için. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 brutus oldurdu sezari!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 bi de HBO zaten uzatmiyo dizileri, her dizisi kisa ve oz adamlarin ve gayet basarililar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 3 senenin üstüne tekrardan komple izlemeye başladım. bir bölüm izliyorum biraz Rome total war oynuyorum :D küçük detaylarıda unutmuşum iyi oldu tekrardan izlemek 3 sene üzerine. belki bilmeyen vardır? diye hatırlatalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Penthesilea said: Yani, bolum basi 10 milyon dolara patliyormus iste, ama belgesel gibi dizi oldu. Daha cekilir umarim boyle diziler, Cengiz Han'la, Vikinglerle, Keltlerle ilgili diziler super olur mesela : ) Veya orta cag Avrupa'sinda biseyler fln. Oha nasıl yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 said: The series was begun after William J. MacDonald and John Milius pitched the idea to HBO as a mini series. HBO then added a writer, after reading three one-hour scripts. The network made it a full-fledged series.[1] In 2002, HBO and the BBC agreed to co-produce a new series based on the events of the "Roman Revolution". Towards that end, the two networks committed a $100-110 million (£62.7 million) budget to the production of twelve 1-hour episodes, with HBO contributing $85 million, and the BBC contributing $15 million.[2] BBC contributed with £800,000 pounds to every episode of Rome in its first season.[3] The last major collaboration effort before Rome, was the Emmy awarded series, Band of Brothers. Rome was and still is the biggest co-produced series with the American film market in BBC's history. The series also marked the first co-produced series with HBO and BBC, while both companies had worked together in earlier series', the last being Band of Brothers and The Gathering Storm.[4] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Sanırım çekilmiş en kaliteli dramaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar