Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls IV: Oblivion Announced

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Loot konusunda 3 şık var. 

1. Amelelik yaparsın. Az kazanırsın çok çalışırsın. Akşam yastığa başını koyunca kafan rahat eder. 

2. Çalarsın çırparsın. Çok kazanırsın. Ahlaksız olursun. 

3. Siyasal islamcı şıkkı : konsol acip komut girersin. Hem zengin olursun hemde ahlakini muhafaza edersin npcler seni iyi bilir .

• Haha 5
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

çıkardıkları yama upscaling ve framegen'i tamamen kırıyor. fsr, dlss, xess hiçbiri seçilemiyor. güncellemeyin eğer güncellemeden açabiliyorsanız.

lanet olsun şimdi haftasonu çalışmazlar da. cuma yama bu yüzden çıkarılmaz işte. off yani yapacağınız yamayı.

nvidia app'ten dlss zorla çalışıyor da framegen çalışmıyor. hay kahretsin.

official-word-from-the-bethesda-discord-

klasik windows store sorunları gene.

Sam tarafından düzenlendi
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sam, 26.04.2025 01:24 tarihinde dedi ki:

çıkardıkları yama upscaling ve framegen'i tamamen kırıyor. fsr, dlss, xess hiçbiri seçilemiyor. güncellemeyin eğer güncellemeden açabiliyorsanız.

lanet olsun şimdi haftasonu çalışmazlar da. cuma yama bu yüzden çıkarılmaz işte. off yani yapacağınız yamayı.

nvidia app'ten dlss zorla çalışıyor da framegen çalışmıyor. hay kahretsin.

official-word-from-the-bethesda-discord-

klasik windows store sorunları gene.

engini.ini ile düzeltiliyor yazıyordu Reddit'te.

Ama bu oyunu sırf Oblivion olduğu için Game Pass olmasına rağmen parasını verip aldım. Mutluyum.

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:

evet onu güzel yapmışlar, ben de karakteri beti benzi atınca dedim "ışık farkından mı" diye ama sonra yengeçten hastalık kaptığımı hatırladım lol.

Yine birşeyleri bozmuşlar , aynı yere 10 dk sonra geliyorum fps nerdeyse yarı yarıya azalıyor. Oyunu kapatıp açınca düzeliyor

Dark_Soul tarafından düzenlendi

Upscaling ve framegeni aç-kapa yapıp ayarlarını değiştirdim perf bal qua diye aralarında, kendine geldi o şekilde, sonra bozulmadı.

önceki engine.ini çözümünü read-only yaptıysanız o read-only’i kaldırmak lazım.

auto-exposure satırı ghostingi çözdü bende bu arada, yaşayan varsa.

Sam tarafından düzenlendi

Bendeki sorun başka bölgeye fast travelden sonra sürekli microstutter başlayıp bir noktadan sonra oynanmaz hale geliyordu. 
şurdaki vrr enable olan engine.ini ile micro sttuter geçti gibi yaklaşık yarım saattir oyundayım, fps de bir miktar arttı. Engine.ini ready only durumda oyun içinden grafikle ilgili herhangi ayarı değiştirirsem direk patlıyor o yüzden hiç dokunmuyorum. fsr 3 ile Ghosting halen var ama rahatsız edecek kadar değil

https://www.nexusmods.com/oblivionremastered/mods/35?tab=files

Dark_Soul tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

sprint ve hp regen olmasaymış ama keşke. en hızlı attan hızlı koşmak bayağı kırıyor oyunu, düşmanları da yavaşlatmışlar herşey rahat kitelanıyor ya da yakalanıyor.

• Like 1
Mesaj tarihi:

aynen valla, thief oynuyorum speed-agility 80 küsür oldu it gibi koşuyorum, boşa ata para verdim ve sonra kaybettim zaten bi yerde atı

tekrar nasıl bulacam atımı bilemiyorum asdsf

Bu oyun eskiden ilk çıktığında harbi efsaneydi bende oynatacak pc yoktu o zamanlar ama incelemesini püf noktasını tam çözümlerini falan eskiden level dergisinden okurdum hayran hayran 😛 Sonra unutup gitmiştim pc yenileyincede hiç oynayamadan Fallout 3 falan çıkmıştı onu oynadım unuttum bunu.Hiç oynamamış biri için orjinalini mi remasterını mı önerirsiniz ? Gerçi benim 7 8 yıllık GTX 1060 6 GB kartlı pcde oynar mı remaster o da ayrı soru ? (oynamaz heralde orjinal ve remasterın kaderi aynı olur benim için 😛 artık windows 10 desteği biteceğinden ve 11 yeni işlemci istediğinden yenilemek lazım gerçi)

freedon_nadd tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Sam, 02.05.2025 05:21 tarihinde dedi ki:

Kesinlikle remaster her bakımdan ama pek oynatamaz o gpu herhalde, minimum 1070ti istiyor.

Hocam gecenin 5 inde gelen cevap için ayrı Teşekkür 🙂 +rep olsa basarım 🙂

• Like 1
  • Yeni Oluştur...