Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stargate Serisi


Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Hocam yil olarak 1938 de geciyor olmasi lazim Origins in. Haliyle o gate acilirsa Catherine in 1994 te kartus yazilariyla gate in ne oldugunu bulmaya calisacagina gate i acmaya calismasi gerekmez mi?

Stargate Universe cok kotu degildi esasen ama surekli teenage dizisi havasinda geciyordu.

SG1 ve Atlantis in kalbimizdeki yeri ayridir ama :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Gate'den geçtiğini nerden gördün ya trailerda ?

Adam akıllı bir stargate dizisi güzel olur ama origins tutmaz. Çok ucuz görünmesini geçtim bu hikayede stargate çalışıp gezegen gezegen dolaşırlarsa komik olur. Hadi Giza hikayeleri vs desen o da nekadar sürer ve belli bir süre sonra bayar.

Saçma birşey gelecekmiş gibi gözüküyor.

SGU'da Battlestar Galactica'yı taklit edeceğiz diye saçmaladılar. Güzel bir hikaye vardı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
İlk bölümü izledim sadece Origins'te, ulan böyle yapacaksanız hiç bulaşmasaydınız dingiller ya. Biz belki buradan bir şeyler kotarır da tekrar standart dizi olarak döner, o güzel evreni kurgulamaya devam eder derken karşımıza bunu çıkarmışlar çıkara çıkara. Hayır serinin de ismini bozuyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 yıl sonra ...

Amazon MGM i aldigindan beri acaba yeni Stargate dizisi gelicek mi muhabbeti donuyor. Onceki dizilerin yazari/yaraticisi kaba taslak devam hikayesi yazmis (Atlantis in bittigi yerden itibaren bilmem kac sene gecti, gunumuz tarihinde butun dunya stargate in varligini biliyor, yeni crew + eski karakterlerin arada cameo olarak gelmesi tarzi bir arka plani var)

Amazon bunu pek sallamamis. Baska yapimcilara kendi fikrinizi pitchleyin demis. Aralarinda Expanse in yapimcilari ve JJ Abrams yapim firmasi da varmis.

Reboot olabilir, yada parallel bir hikaye anlatilabilir gibi bir geyik var. Kisacasi olay Amazon Prime in elinde. Eski yazar/produktoru fanbase'e "please put pressure to Amazon" tadina paylasimlar yapiyor. Benim tahminim eger yapilacaksa Amazon seriyi bunlarin eline birakmaz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni yapimci reboot etmeyi yeni seri yerine tercih edebilir. Ortada 17 sezonluk dizi, 3 dizi-film, 1 ana film kulliyati mevcut. Bunu resetlemek yerine Star Trek in yaptigi gibi Picard, Strange New Worlds tarzi ayni dunyada gecen bir seri yapmak bence daha mantikli.

Su an icin kenara park edilmis bir franchise olarak bakabiliriz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

ben stargate serisini izlememiştim zamanında. şuan sıkıntıdan baslıyım dedim baya sardı. özellikle son yıllarda 6 - 8 bölümlük dümdüz hikayeyi anlatan streaming dizilerinden sonra böyle bol bölümlü her bölümün farklı aksiyonu ve hikayesi olan dizileri özlemişiz valla. büyük ihtimal 10 sezon bitiremem tabi ama akıyor suanlık

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...