nedanko Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 said: Zaten ne çıkarırlarsa çıkarsınlar wow hayvanlar gibi kasma oyunundan başka birşey olamayacak. Hayvanlar gibi kasma oyunu olmayan mmorpg var mi? Bneim bildigim her mmorpg'de bi donem mecbur kasarsin, haksiz miyim? [ Mesaj 23 March 2007, Friday - 17:37 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 onemli olan o kasma doneminden sonra SAVASTIGIN zaman kestigin adamlardan sana charini guclendiricek vs avantaj getircek bir sistemin olmasi. wow = sınırsız kasmak, insan sıkılmazmı artık dungeona gırmekten ya xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 said: pixel shader 3 destekleyen kartin varsa bile oynayamiyorsun çoğu zaman. varda ne oluyor fps duşuklugune dayanamayip shader 2 ye aliyosun ohh mis lol bide tam tersini düşün kartın 2 oyun 3 istiyor :D ben splinter cellde öyle bi patlardım hoş olmuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 open beta açıldı haberiniz ola http://beta2.ageofconan.com/beta_application/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Sağol bilgilendirdiğin için hemen başvurdum kaç gün yada saat oldu open beta açılanı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 open degil ki, closed beta heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 said: Beta sign-up goes live! - Apr 03, 2007 Saddle your war-mammoth and grab your sword, brave adventurer. Age of Conan: Hyborian Adventures is finally about to charge into external beta. Now you can sign up to join the fun yourself, and you need not bash Pictish skulls to do so. All you have to do is go to Funcom’s Age of Conan website and enter your relevant details. Visit beta.ageofconan.com to sign up today! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Please sign up using this form, but please note that applying does not guarantee acceptance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 valla oyle bi apply yaptim ki beta icin herifler ozel ucak yollayip beni oraya bile cagirabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Savaş sistemi ve formation olayı çok hoşuma gitti. Böylece guildler pvpde farklarını ortaya koyabilecekler. Ama tabi pve de önemli :p. Bakalım görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 bu DxDiag.txt gönderirken önce ayalarını değiştirsem ram i işlemciyi ekran kartını fln anlarlarmi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 bence elleme test için her türlü sisteme ihtiyaçları var çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 open beta abi, closed beta bayadır açıkmış zaten burda yazıyo: http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/loadNews/7484 [ Mesaj 04 Nisan 2007, Çarşamba - 17:45 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 "note that applying does not guarantee acceptance" Sınırlı sayıda oyuncu alan bir open beta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 beniseç beniseç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 pc donanımı iyi olan kazanıcak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 orta ogretim basari puani da onemli bir faktor kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2007 Burayada kaydınızı yaptırın extra kazanma şansınız oluyor(muş) Bu da Türkiye fan sitesi :O Aocturk (Bide forumlarında funcom yetkilisi var amagad) [ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 09:30 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 aocturk u acanlar yine wowturkculer bu arada =P (omg reklam reklam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Beta'ya girebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 varsa da yazmasın nefret ettirmesin kendinden :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Bencede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 daha gonderilmedi heralde cevaplar, beklemedeyiz, tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 mail yollamışlardı bana 1 hafta önce falan.. "füksü gel bu sefer iyi oyun oldu" diye bağırmalar çığırmalar falan.. Oyunun özelliklerini de sıra halinda yollamışlar. bakalım, kısmet yanıtlayacağım bu hafta sonu.. belki [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 22:29 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Ya ben acayip kararsız kaldım Aoc mu Warhammer mı uff ufff dellencem düşüne düşüne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar