Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Diğer mainstream animeler yüzünden filler olayını o kadar kanıksamışım ki bunlar da yeni arc başlıyo diye araya filler arc sokarlar, tatil yaparlar, alakasız bişeyler izleriz filan diye bekliyodum, adamlar direkt geçmişler abi, bu bölümde grup toparlanıyo ciddi ciddi.
Naruto ve Bleach adam olsun da bi parça örnek alsın şunları, hayvanlar gibi timeskip sokuyolar arada bi hafta bile tatil yapmıyolar. Gerçi One Piece her zaman filler konusunda da örnek alınası bi seriydi zaten ama yine de şaşırttı.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_One_Piece_episodes
517 "A New Chapter Begins - The Straw Hat Crew Reunites!"
"Shinshō Kaimaku - Saishūketsu! Mugiwara no Ichimi" (新章開幕 再集結! 麦わらの一味) October 2, 2011[1]

Mesaj tarihi:

517

Bildiğin pat diye geçtiler abi. 2 sene timeskiple başlıyo bölüm. Hep beraber hurraaa diye buluşmadılar tabi de teker teker buluşuyolar işte.

Yeni opening de çıkmış tabi. Gerçi şarkıyı pek beğenmedim ama eski bölümlerin açılışlarına benziyo, geyik tayfa tarzına geri dönücekler heralde. Ciddi, duygusal bölümleri filan de süperdi tabii de One Piece e pek yakıştıramıyodum eğlenceli tayfa bölümlerini özlemiştim.

Mesaj tarihi:
Mangadan sonra merakla bekliyordum animede bu bölümü. Özellikle çizimleri.CP9'dan sonra yavaş yavaş bozan çizimleri özellikle Luffy'i 5 yaşında gibi çizmelerinin ardından bu yeni hava çok iyi geldi. Umarım bozmazlar böle devam eder.

Yeni opening sevdim ama müzik pek olmamış. Keşke orjinal We are'ı tekrar koysalardı daha anlamlı olurdu.

Son olarak Zoro ve son lafı :):):):)
Mesaj tarihi:
Adam tokatlamasını boşver, kaybolmadan yolunu bulmayı başarmış, üstüne bi de ilk giden olmuş. Hawkeye bunu bile öğretmeyi başardıysa bayağı epik bi hoca olsa gerek.

Gerçi 2 sene önceden yola çıkmış filan da olabilir, pek emin olamadım şimdi.
Mesaj tarihi:
gelecek bölümün adı luffy vs kolpa luffy.
şaka galiba
hakisi olmadan bile 1 salise sürmeyecek bi dövüş olması gerekmiyo mu asdf. düz dabancalı adam
Mesaj tarihi:
^

Tam bölüm olarak hatırlamıyorum ama Rayleigh i bulmaya gittikleri sabody adasımıydı neydi ordaki süper nova baskını sonrası elemanın yardıma geldiği kısım.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...