benjani Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 pc ye çıktı mı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 http://downloads.2kgames.com/dukenukemforever/site17/assets/img/community/pregnator/Pregnator02_sm.jpg PREGNATOR bu ne lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=vtu6Zja4pRg&feature=feedu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Silphatos said: haftaya Konunun açıldığı tarihler civarı idi (tahminen 4.5 sene öncesi) sanırım Level'da bu haberi alalı. Üstüne üstlük orada bile dalga geçmişlerdi haberde level yazarları tarihle ilgili. Sonra hiç takip etmedim. Ta ki bu foruma kadar. Baktım bir o kadar mesaj atılmış, son sayfaya girdim ve bu mesajla karşılaştım. Hayat ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 bir konsolcu dediklerimden rahatsız olmuş pardon ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Bende pek beğenmedim demoyu. Tamam eskisi gibi sarmasını da beklemiyordum ama bilmem sıradan geldi bana. Belki de artık yaşlandım bırakmak lazım bu işleri. Almayı düşünmüyorum kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 razzRaziel said: http://downloads.2kgames.com/dukenukemforever/site17/assets/img/community/pregnator/Pregnator02_sm.jpg PREGNATOR bu ne lan ahah ohaohaha nasıl bir yaratık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 lan preorder yaptım, demo gelmedi niye? daha doğrusu şöyle bi karışıklık var şu anda, satın alımın son işlemini gerçekleştirirken orta yerinde net gitti (bedevi stayla) purchase maili geldi thank you for your purchase diye, Library'de "Duke Nukem Forever Pre-Order" adı altında bi şey gözüküyor fakat indiremiyorum, demo gibi bişey yok ayrıca cart'ımda hala alınmayı bekleyen duke nukem forever var olarak görünüyor. yani satın alım oldu olmadı arası bişey. noldu lan böyle meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Yalnız oyun baya kötüymüş sdfs. Demoyu bitiremedim. Açılışı sevdimde 2. bölüm baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 olaya gel. supporta bu keyin gelmemesiyle ilgili attığım mesaj cevap verilmeden kapatılmış. Abi bu steamin support hizmeti niye bu kadar kötü? zaten 1 kere bile gönderdiğim gün cevap almışlığım olmadı, mutlaka 1-2 gün bekletir, bi de şimdi cevap vermeden soru kapatmalar falan. EA'de ne güzel 10 dakika içinde yetkiliye bağlamıştı beni, canlı görüşmüştüm. Ayıp ettin valve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 abi senin banın var ya ciddiye almamışlardır seni sdfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 razzRaziel said: http://downloads.2kgames.com/dukenukemforever/site17/assets/img/community/pregnator/Pregnator02_sm.jpg PREGNATOR bu ne lan ahah testis, bilekten kesilmiş ayak ve mide görüyorum ben bu hayvanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 İki silah limiti bildiğin aptalca. Sırf işe yaradığı için pompalı tüfek ve sniperla gitmek zorunda kalıyorsun ki demodaki en kıytırık silahlar onlar zaten. Limit varken ben nasıl gidip küçültücü ışınla eğleneceğim ki? Duke tekme atar yahu. Kabzayla "ıııhh" diyerek vurmaya çalışmaz yani. Ayrıca vuruş animasyonlarını beğenmedim. Sanki herif düşene kadar mermiler etki etmiyor. Benim için oyunun alınacak potansiyeli şu an yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bende bekleyeceğim 5-10 dolar olmasını. 13 sene bekledik, 1 sene daha bekleriz. Hem o zamana kadar mod falan yaparlar bütün silahlar alınabilir olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 oyun güzel ama iki silah olayı cidden hayal kırıklığı oldu. epic fail olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 2 saat sonra unlock oluyor bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 release oldu bakalım, son bi 130 mb'lık bişey yüklüyor, sonra go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 vay be. bu macerada bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 nasıl olmuş beğendin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 tabi gönül isterdi ki şöyle tüm dünyayı sallayan bi oyun yapsınlar, dünya duke'ü bi daha ömür boyu unutamasın. 12 yıllık efsaneyi vasat bir konsol oyunuyla bize sunan gearbox'a teşekkürlerimizi iletiriz. Sırf Duke'ün ve St. John'un hatrına aldım zaten, o yüzden kafam rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 demodan farkı yok yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 malesef...beklediğimizden kötü değil iyide değil ortalama Duke olmuş arada sırada espriler ama nadir devam ediyordum bıraktım şuan yinede oynanır hertürlü fazla bir beklenti ile saldırmayın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Silphatos hemen koymuşsun avatarı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 aylardır böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar