Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Duke Nukem Forever geliyor!

zarek

Öne çıkan mesajlar

Silphatos said:

haftaya

Konunun açıldığı tarihler civarı idi (tahminen 4.5 sene öncesi) sanırım Level'da bu haberi alalı. Üstüne üstlük orada bile dalga geçmişlerdi haberde level yazarları tarihle ilgili. Sonra hiç takip etmedim. Ta ki bu foruma kadar. Baktım bir o kadar mesaj atılmış, son sayfaya girdim ve bu mesajla karşılaştım. Hayat ilginç.
Sosyal ağlarda paylaş

lan preorder yaptım, demo gelmedi niye?

daha doğrusu şöyle bi karışıklık var şu anda, satın alımın son işlemini gerçekleştirirken orta yerinde net gitti (bedevi stayla) purchase maili geldi thank you for your purchase diye, Library'de "Duke Nukem Forever Pre-Order" adı altında bi şey gözüküyor fakat indiremiyorum, demo gibi bişey yok ayrıca cart'ımda hala alınmayı bekleyen duke nukem forever var olarak görünüyor. yani satın alım oldu olmadı arası bişey. noldu lan böyle meh
Sosyal ağlarda paylaş

olaya gel.

supporta bu keyin gelmemesiyle ilgili attığım mesaj cevap verilmeden kapatılmış. Abi bu steamin support hizmeti niye bu kadar kötü? zaten 1 kere bile gönderdiğim gün cevap almışlığım olmadı, mutlaka 1-2 gün bekletir, bi de şimdi cevap vermeden soru kapatmalar falan. EA'de ne güzel 10 dakika içinde yetkiliye bağlamıştı beni, canlı görüşmüştüm. Ayıp ettin valve.
Sosyal ağlarda paylaş

İki silah limiti bildiğin aptalca. Sırf işe yaradığı için pompalı tüfek ve sniperla gitmek zorunda kalıyorsun ki demodaki en kıytırık silahlar onlar zaten. Limit varken ben nasıl gidip küçültücü ışınla eğleneceğim ki?

Duke tekme atar yahu. Kabzayla "ıııhh" diyerek vurmaya çalışmaz yani.

Ayrıca vuruş animasyonlarını beğenmedim. Sanki herif düşene kadar mermiler etki etmiyor.

Benim için oyunun alınacak potansiyeli şu an yok bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...