smarthan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ahah iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5fq_TijiEjw&feature=player_embedded hail to the king :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 geçen gün evi taşırken 12 yıllık dergiler çıktı, kapaklarında duke nukem haberleri ahah http://static.strategyinformer.com/r/game_images/thumbs/473x/0091/0018397.jpg http://www.iragination.com/blog/wp-content/uploads/2010/09/everything-on-duke1.jpg http://i2.photobucket.com/albums/y25/Guardian_Storm/b2be411d.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_llrnpcOQLA1qf1d67o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 demo kodunu steam'e girdim, indiriyor 1.7gb ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 saat 22.00 gibi anca evde olacağım 2 saat download edecek oynayamadan yatacağım züböf yarın için izin mi alsak ne yapsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 kodu olmayanlara ne zaman çıkıyor demo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 AHHAHAHAHAH abi video çok iyiymiş Hell Id still hit it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Yanlış bilmiyorsam first access code sadece borderlands alanlara ve duke nukem preorder yapanlara geliyor. Onlar dışında da demoya erişim var mı emin değilim. Umarım akşam "press start to begin" diye bir cümleyle karşılaşmayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 yarım saate falan oynayacam 1mbit'in abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Abi demo çıktı AMA BENİM LAPTOP GELMEDİ HALA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 LathspeLL said: Abi demo çıktı AMA BENİM LAPTOP GELMEDİ HALA. BANA VER BANA VER SANA HELİKOPTER TURU HEDİYE EDERİM BAA VİR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 çok kısaydı be, fazla interaktif şey göremedim kara tahta dışında ama full oyunda olur herhlade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 oynanış nasıl konsol portu mu direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=S_-fi1wLWRU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 oynanış son dönem fps'leri gibi işte sprint, zoom, melee (duke de olmayak da neyse olacak ahah) o kadar. melee silahla vuruyor yalnız tekmeyi bulamadım, sadece domuzcukları küçültüp üzerlerine basarken ayağı kullandı duke amcam. onun dışında grafikler güzel ama dış ortamda çok buğulu oldu, motion blur, post process, film grain falan tüm efektleri kapadım ama yine de net göremedim belki benim gözümdendir asdf. ss almıştım cloud'a ul ettim ama public yaptırmıyor steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 http://www.pulsehead.com/u/1307105762598-5015.wma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 beyler demo linki versenize bulamadım ben bune lahana tursusu neden ön alım yapanlara veriyorlar abi bizimde hakkımız var!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 early access club'da değilsen oynayamazsın, steam'den keyle aktive ediliyor retail oyun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Anladım bakarım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Pff dl edemiyorum steam serverlar dolu diyor. Steamworks olduğundan beğenirsem ucuza key aramaya koyulacağım : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 gearbox umarim tepene meteor duser, kicina konsol kacar. duke'u direk halo tayfasi icin yapmislar abi. 2 silah limiti var. ulan duke nukem bu cod degil anasini satayim. super eglenceli silahlar koy ama 2 tane ile limitle. nasil bir gerizekaliliktir cozemedim. fov inanilmaz dusuk. ekrana baktigin an direk konsol interface'i goruyorsun. adamlar ona gore yapmis. grafikler kotu, texture acayip dusuk. konsol dizaynindan bu da nasibini almis. ai aptal otesi. zaten save yok igrenc konsol checkpoint sistemi var. bi de ustune auto-aim var enabled geliyo default olarak sdf. ha oyun cok cok kotu degil cunku duke nukem sonucta one-liner'lari bile yetiyor ama konsollastirma cok kotu yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 2 silah taşıma çok büyük mallık olmuş evet, lan duke nukem bu ya sanki sim oynuyoruz. ama her şeye rağmen eski oyundaki gibi scripted eventlar ve interaktif şeyler olursa oynanır her şekil. demoda hiçbir şey yok gerçi, inşallah bilerek saklamışlardır güzel yerleri. grafiklerdeki boktanlık da sadece post process'i kapayınca düzeldi, forumlarına yazmıştım benim gibi beğenmeyenler çıktı bi sürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bu oyunu direk almak için ya casual ya da ölümüne duke hayranı olmak lazım. Ben indirimi bekleyeceğim. Part2 bitiremedim oyun 7 kez çöktü güzeldir heralde ne bileyim ya. Artılar + Duke eski duke + Zavallı konsolcuların acaba adamı vurabildim mi ühü ühü diye ağlamaması için cod/bfbc2lerdeki adama vurunca ortaya çıkan beyaz damage/hit marker YOK. Eksiler - part1 bitirdikten sonra ekranıma gelen xbox kolu. O kolu alın bir yerinize sokun. Böyle rezillik olmaz. - 2 silah limiti - 2k games mouse hassaslığı gene b.k (border, bioshock vb. olduğu gibi) - HUD beğenmedim. - BILADI SIKRIN so real denen rejenerasyonlu sağlık muhabbeti var ben HP / ARMOR görmek isterdim açıkcası - Part1de daha çok dolanabilirdik direk bossa çıktım bir kaç secret level koysalar falan filan. - Serious Samle Duke Nukemi karşılaştırabileceğim aklıma gelmezdi şu haliyle SS>DN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 OsManiaC said: Artılar + Zavallı konsolcuların acaba adamı vurabildim mi ühü ühü diye ağlamaması için cod/bfbc2lerdeki adama vurunca ortaya çıkan beyaz damage/hit marker YOK. Eksiler - part1 bitirdikten sonra ekranıma gelen xbox kolu. O kolu alın bir yerinize sokun. Böyle rezillik olmaz. sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 2K oyunları güzel indirime giriyor, 10$'a alırım ben bunu zamanı gelince :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar