Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Doug Huggem dfds http://www.gametrailers.com/video/doug-huggem-mega64/710389 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ▼ ▼ ▼ http://img836.imageshack.us/img836/790/dnlogo.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=610eslySr9I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Ahah Bone bu çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 adam bomba ya, ilk işi olarak duke'ü alması kader direkt. bu kadar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 AHAHAHAHHAA said: Capture the Babe modunda karşı takımın kızını kaçırırken kızım bazen kafayı yiyebiliyor. O yüzden kendisini sakinleştirmek için hafifçe tokatlamanız gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ OYUN ERTELENDİ YİNE KDSLFMÇXCM.ÇÖMVÇÖDSMF.ÇR http://www.youtube.com/watch?v=5VFFR-5a-Ko&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 AJJAAJAAJAJJA lanet var oyunun üzerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ASHfASLŞKDŞASDİŞASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ahahah abi süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 şahink aga bile en fazla 1 saat tutabiliyor, yeter ulan duke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Duke never comes early ... videoda xbox görmeseydim gülerdim ama xboxu gördüğüm anda sinirlerime hakim olamadım, gözüm karardı ve bayıldım. 15 yaşındaki veletlerin yha duke nukem chok makara yha demesini kaldırmaz bu bünye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Hehehe forever adı üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 abi ahahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 oyun oynama yasim geciyo be hadi be arkadas... zaten bu oyunu yaptiginizda 15 yasindaki codcu genclik oynamiycak ama zamaninda DN3D oynamis gencligin hepsi zaten her karesinde "parcala beni duke" diye bagiricak. geliceksen gel, gelmiyceksen en azindan GLaDOS gibi keki gosterip te vermemezlik etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 said: Duke Nukem Forever çıkmadan Amerika Basını tarafından kötülenmeye başlandı bile. Fox TV, Duke Nukem Forever'in Capture the Babe modunu baz alarak oyunun cinsiyetçi ve maço olduğunu belirten bir haber yaparken Kadın Hakları Sivil Savunma Dernekleri de oyunu protesto edeceklerini duyurdu. Hatırlanacağı üzere Capture the Babe modunda takımlar, karşı takımın üssünde yer alan kızı omzuna alıp kendi üslerine kaçırmaya çalışıyorlar, kurtulmak için çabalayan kızları da sakinleştirmek için kaba etlerine şaplak atılıyordu. Tepkiler üzerine Duke Nukem Forever yapımcıları twitter üzerinden açıklamada bulundu. Açıklamada, o şaplak seksi veya sert değil tamamen sevgi ile atılan bir şaplak denildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 http://teknoloji.milliyet.com.tr/cinselligin-geldigi-son-nokta/oyun/haberdetay/29.03.2011/1370637/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Bu kadar zamanda beklentileri o kadar yükselttiler ki oyunun artık bu beklentileri karşılayabileceğini sanmıyorum. ( Özellikle de konsol kitlesi de hedef alındıysa ) Doom 3 gibi fail olacak bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 AHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 BOZDUNUZ KONUYU TARIHLER POSTLAR TAM CORBA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 AGA GÜNCELİ TECAVÜZ ETTİ BU KONU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 güncel mesajlarda bu kadar çıkınca bu topic, oyun çıktı sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 2 konuyu birleştirdim ulan bozulan bir şey yok, sadece bonec daha geç açtığı için konusu ortalara falan düşüp yokoldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar