axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Ramsesin bisküviye dönme arzusu 10 yılların ötesine geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Laurelin said: http://i.imgur.com/ShghEQF.jpg şu dum dum dugan şapkasının adı neydi ya ayrıca trilby ve fedora arasında bir fark göremiyorum ........,,,,,,,,,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 the mad hatter kastamonu da var kasketçi. 8 köşe. birde nişantaşına çıkarken migrosu geçince sağda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Ben hiç şapka kullanmam da gerçek fedorayı taşıyabilen adamda çok kalite durur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 gündelik hayatımda hala şapka "taşıyabilen" birini görmedim. bizim asistan takıyor, baya böyle comicten çıkmış gibi oluyor asdadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Xaenin said: Ben hiç şapka kullanmam da gerçek fedorayı taşıyabilen adamda çok kalite durur yani. taşıyabilir miyim sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Yaşınız tutmuyo sonra çok kötü duruyorsunuz beyler, yapmayın. *tips fedora* bosuna meme olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Ama kovboy şapkası falan zannedenlerin oldugu cahil ortamlarda kullanmayın gerçek fedorayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 round fedora tam kaypak yancı , ben bu işten nasıl kendime pay çıkarırım para kazanırımcı şapkası degilmi, bi elide cebinde saatte sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 RamsesII said: Var mıdır şöyle fedoradır, porkpie tiptir vs bulabileceğimiz bir şapkacı? ya olum iyicene batista mı olcan başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 e serkan gazı sen verdin batista diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 abi çok benziyorsun ben ne yapayım benden başkası demiyor mu bunu sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 sombrero al panqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/872/404/852.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Haplar %90-91 değil mi ya. Gerçi morning-after'lar daha etkili sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 şu şapkaların yakıştığı bir örnek verir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 serkan koy batistanın resmini, yakıştığını görsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 RamsesII said: Xaenin said: Ben hiç şapka kullanmam da gerçek fedorayı taşıyabilen adamda çok kalite durur yani. taşıyabilir miyim sence? Pampi benim gördüğüm kadarıyla senin giyim tarzın çok onunla uyumlu değil, ama bi dene yani nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 https://www.reddit.com/r/malefashionadvice/comments/1lec03/why_can_angel_batista_get_away_with_wearing_a/ Alin size akademik tartisma asdfadfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Tak lan tak resim atarsın bize de gülecek bişey çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Erkeg dediğin şapka takar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Laurelin said: http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/872/404/852.png ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Xaenin sağolasın görüşün için NEyse beyler klasik bereye devam ediyorum böyle aksiyonlara girmiyorum.Yazın belki bir hasır şapka alırım tişört üstü ama o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 hazzopulo'da var enteresan bir şapkacı zil çalıyomuşsun dükkana girmek için kadın beğenmezse tipini almıyomuş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Gentlemen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar