Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komik Çocukluk Anıları


nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

1) Çok zayıf bir insan olan ben yuvaya giderken, teyzemle yolda yürüyormuşum. Henüz 3 yaşındaymışım ve esen hızlı bir rüzgarla yere düşmüşüm.

2) Yine yuva yıllarında öğretmenlerimiz bize aylardan bahseditordu. Sınıfa giren hocanın sözleri şöyleydi:"12 tane ay vardır ve herkes bu aylardan birinde doğmuştur!) o günlerde hafta, ay, yıl gibi kavramları bilmeyen ben de psikolojik bir travma yaşamıştım. "Ben gökyüzünde sadece bir tane ay görüyorum. Diğerleri nerede? Hem ben ayda doğmadım ki Zeynep Kamil'de doğdum. Acaba Zeynep Kamil de öbür aylardan birinde mi?" tarzı düşünceler oluşmuştu kafamda.

3) Benden iki yaş büyük bir çocukluk arkadaşım, küçükken beni intahara kalkıştırmaya çalışmış. (çok kral cümle oldu ya :P) Bana: "Süpermen gibi uçabilirsin. Ben hep uçuyorum!" demiş. Ben de cama çıkmışım ama annemler kurtarmış.

4) 5-6 yaşlarındayken Bilecik-Söğüt'te yaşayan büyükannemlerin yanına gitmiştim. Orada bir ev gezmesine gitmiştik. Evdeki bütün kadınlar kara çarşaflıydı ve ben oldum olası çarşaflı kadınlardan korkmuşumdur. Beni balkona koydular :D iki küçük kızla oynamam için. Kızlardan da haliyle korktum. Kızlardan biri bana "Saklambaç oynan mı?" gibi bir şey söyledi. İstanbul türkçesiyle büyütülen ben de hiç bir şey anlamadım ve daha çok korktum. Sonra ses vermeyince kız "Sen sevmen min?" diye yıkıcı bir cümle kurdu ve ben korkudan ağlamaya başladım. Sonra hemen gittik.

5) Kendisi de bir pati olan nuki biz 3. sınıftayken beni öyle bir kandırmıştı ki 3 ay boyunca abondone olmuştum. Sınıfta oturuyorduk. Sıralarımız yan yanaydı. Benim de küçük, U şeklinde mutlu bir mıknatısım vardı. Derste bununla oynuyordum. Adam bana şöyle söyledi: "O elindeki neye benziyor biliyor musun?" dedi. Ben de kek gibi: "Evet U harfine." dedim. Adam güldü ve: "Hayır. O cehennemin kapısına benziyor!" dedi. Ondan sonra da büyücülerin kralı olduğunu söyledi. Bir sürü garip şeyler anlattı. Ben başta inanmadım ama o küçük yaşımın saflığı, ve nukinin muhteşem rol yapma yeteneği ile inanmaya başladım. 3 ay boyunca beni korkuttu. Daha sonra 3. ayın sonunda bana: "İki gün sonra cehennemin siyah köpeği gelip seni öldürecek!" dedi. Ben de inandım maalesef :( 2. günün sonunda korku içinde camdan dışarı bakıyordum. En sonunda annem neyim olduğunu sordu. Ben de her şeyi anlattım. Ertesi gün okulda rehberlikte konuşma ayarlandı. Ben ispiyonladım diye nukinin beni öldüreceğini sanıyordum. :) Sonra her şeyi itiraf etti. Ben psikoloğa falan gittim. Ama nasıl olduysa adamla iyi arkadaş olduk :)

Evet bunlar benim bana komik gelen çocukluk anılarımdı. Siz de yazarsanız biraz güler, eğleniriz. Hadi bekliyorum birkaç şey de siz anlatın.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben anaokuluna 2 sene gittim. İlk sene doğum günümü okulda kutlamamıştım ama kutlayan arkadaşlara manyak hediyelerin geldiğini görürdüm. 2. sene ben de anaokulunda kutlayayım dedim. Çünkü çocuktum ve gelecek oyuncakların farkındaydım. Doğum günüm geldiğinde sınıfın merkezinde pastanın başında böyle mal mal bakıyodum acep hediyeler nerde diye. Sonra ne mi oldu? Benim MAL öğretmenim geldi ve şunu söyledi: "Hakan ben senin doğum gününü arkadaşlarına söylemeyi unutmuşum. Al bu benim hediyem" hocanın aldığı beyaz çoraplar benim aldığım tek hediye oldu. O anki dumurla boğazım düğümlendi gözlerim fln yaşardı inceden. O yüzden doğum günlerim hep travmatik geçer benim. Hediye işine önem veririm. VE kaç zaman geçti halâ o kadından nefret ediyorum. ÇOCUKLUĞUMU YAKTIN LAAAAAAAAAAAN! Halâ içimdedir lan o günkü üzülüşüm. :([signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

konyaya amcamlar ve bizim aile dedem fln gitmişiz.ben ozmn 13-12 yaşındayım.konyada yaşıan bi akrabanın küçk çocuu var 6-7 yaşında ama yaramaz bi çocuk.neyse koyadan ayrılırken amcam bizi(kuzenimle) çaırdı arabanın arkasına ded "şu küçük çocuğu çaırın bi" dedi.bizde çaırdık çocuğa hareket çekmesini öğretio:D."orta parmağını aç annene fln göster o seni sevicek öpücek" fln dedi:D.o an da çcuk gitdi annesine hareket çekti aaa die annesi çocuğa kızmaya başladı biz 3müz arabanın arkasında yarılıoduk o ortam süperdi.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla çok vardır da aklıma gelmedi bi türlü. Gelen bir tane var. 5-6 yaşındayken bi tatil köyüne gitmiştik. Orada koşturup oyun oynarken önümdeki cam kapıyı farketmeyip cam kapıya toslamıştım. Allahtan kapı sağlammış da kırılmadı cam içinde kalmadım :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hah, yine böle yuva dönemleri, Heybeliadada dayımların yazlığı vardı oraya gitmiştik. Bi tane de kumsalı vardır heybeliadanın. Oradayız. Benim çok sevdiğim ve hiç kafamdan çıkarmadığım bi şapkam vardı. O şapka denize uçmuştu. Etrafta da kimse benle ilgilenmiyo. Bi kayalığın tepesinden aşağı uzanıp şapkayı almaya çalışıyorum. Bir kaymamla beraber denize düşüp dizimi midyenin kesmesi bir oldu. Bütün etrafım kıpkırmızı kan olmuştu. 4 dikiş atılması lazımmış 2 tane atmışlardı hala kocaman iz durur o yüzden. O şapkayı da alamadı kimse o arbedede, gitti...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eski evimizin yanında bi kaya vardı hep çıkıp orda otururduk ozamanlar benim yaşıdım çok cocuk vardı yanlıoş hatırlamıyosam 8 yaşındaydım yine o kayanın üzerinde oturup cips yiyodum mahallede hiç sevmediimiz şişman cocuk beni ittirmişti düştüm heryer kan olmuştu anlım yarılmıştı 4 dikiş attılar o günden beri kafamda hary potterınki gibi bi yara war :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8 yaşındaydım sanırım; mahalle de bir deli var dı ismi Suna' ydı, hala hatırlıyorum demek ki o kadar çok korkmuşum.
Neyse bunu biz her zaman rahatsız ederdik, çocuk aklı işte.

Bu bizi her gün kovalardı, bi gün yine kızdırdık. Ama o an da bi köpek gördük ve köpek aşırı ilgi mi çekmişti.(Köpek hastasıyımdır.)

Tabii benim haberim yok bizim arkadaşlar Suna' yı kızdırmış ve kadın dışarı çıkmış. Bizimkileri kovalıyor, ben de köpeği sevdiğim için o an (sırtım dönük kadına) kadın geldi ve elin de bıçak.

Boynuma dayadı bıçağı "çabuk beni evine götür, annene şikayet edicem seni..." dedi. Ben de mecburen eve doğru götürmeye başladım.

Bizim arkadaşlar gidip anneme haber vermişler, tabii benim haberim yok. "Şengül teyze çabuk gel deli kadın, Güncel' i öldürecek..."

Annem bana o sevgisiyle koşturarak, yanımıza kadar geldi ve annem deli Suna' ya öyle bir yumruk attı ki inanamazsınız...

Kadın 2.80 yere uzandı, abartısız bir şekilde. Ondan sonra annemi kızdırmamaya çalıştım, belli olmaz yumruk atar gideriz güme :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces

[Bu mesaj Janitschar tarafından 01 Ekim 2005 16:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün sekiz yaşımda kuzenimin yaptığı ;

Arkadaşıyla odasında suluboya yapıyorlar. Suluboya yere dökülüyor bunun üzerine halıya kovalarca su döküyolar güyya geçicek ya :=) Sonuç felaket tabikii :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected]
WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 01 Ekim 2005 14:55 tarihinde demiş ki:
3) Benden iki yaş büyük bir çocukluk arkadaşım, küçükken beni intahara kalkıştırmaya çalışmış. (çok kral cümle oldu ya :P) Bana: "Süpermen gibi uçabilirsin. Ben hep uçuyorum!" demiş. Ben de cama çıkmışım ama annemler kurtarmış.


Bu iki yaş büyük gerizekalı çocukluk arkadaşı ben olabilirim =)[signature][hline]Tomoe
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

birrrr)ablalarım beni çamaşır makinasının içine atarmış...

ikiiiiiii)yolda güzel güzel doğumgünü pastamı sallaya sallaya taşırken bööle pasta cup diye yere düşmüş kalıp gibi yerde bööle.ben hala sallıomuşum eve gelince farketmişim

üççççç)anasınıfında disiplin cezası almışım.nedeni ise pembe fön makinemi müdürün oğlu wermio die auuuuuuu şeklinde çocuun kolunu ısırmaktan.

dörrttttt)(bu ablamların ama) ikisi de birer şişe su içip kronometreyle saniye tutup sidik yarışına giriolarmış kim daha uzun işicek şeklinde=)[signature][hline]ı know the pieces fit
Cause ı watched them fall away..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theCio, 01 Ekim 2005 16:07 tarihinde demiş ki:
Dün sekiz yaşımda kuzenimin yaptığı ;

Arkadaşıyla odasında suluboya yapıyorlar. Suluboya yere dökülüyor bunun üzerine halıya kovalarca su döküyolar güyya geçicek ya :=) Sonuç felaket tabikii :)

ahahaha çok iyi yaa :D.

ben küçükken kafamı hep balkon demirlerine sokardım. sonra misafirliğe gittik bi yere. kafamı sokmaya çalışıyodum uğraştım uğraştım girmedi. sonra bi güçle itince girdi. 20 dakika kendim çıkmaya uğraştım. çıkamayınca annamlere bağırdım ağladım. tam 1 saat uğraştıktan sonra zeytinyağıyla kafamı çıkardılar. kulaklarım acaip yanıyordu kıpkırmızıydı zaten :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın

[Bu mesaj PrudenT tarafından 01 Ekim 2005 16:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biz 3 arkadas, canımızın sıkıldıgı bir gun, macera arama amacli, telsiz fener acil durum cantasi vs hazırlayıp eski yanmıs bir fabrikayı basmıstık, guya kotu adamlar bulcaz ve polisi arıycaz falan, karsımıza boyumuz kadar kopek cıkınca bembeyaz olmustuk haliyle, topuklamıstık(yas 8-9):D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
She had rainbow eyes..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çocukken ayağımı yerdim eki :)
Edik: abim,bana gelip ''aç mısın '' die sormustu.Evet demiştim.Ayağımı elime verip ''al mama'' dedi...Bende ayağımı ısırarak ağlardım :) Uzun süre ayağımı mama zannetmiştim...
[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''

[Bu mesaj Horrible tarafından 01 Ekim 2005 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

berberdeyim ilkokul falan.
yaşlı bi adam geldi oturdu arkaya sigara içmeye başladı. benim berber de dedi aabi ciğerlerine yazık içme bu yaşta dedi yaşlı adam da haadi len ordan dedi.

bende süper adamım ya dedeye iilik olsun diye ordan buldugum bi ince çeliği aldım elime sanki üzerinde yazılar varmış gibi okumaya başladı.
"yaşlı adamların sigara içmesi çok zarar..."

devamını getiremedim.
elime aldıgım bir jiletti.
sonrası pansuman pansuman dikiş falan.[signature][hline]-afk yim.
-ANAMA HA?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Büyükbabam ben baya küçükken git bakkala minare gölgesi al demişti bende koşa koşa bakkala gittim (hemen altımızda bakkal) dedim minare gölgesi alcam seni kandırmışlar dedi bakkal ayyyy nasil komikti ^^[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki:

Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...