Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 1 in topic olmaması lazım, 2 nin de ucundan var, 2005-6 gibi işte pati yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ya yok ya, 1 vardi, eminim hatta cok net tartismistik orda kotoru falan filan. adi KOTOR dur kesin, bu degildir. bi arayayim bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 en eski kayıt 2007 felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 6. filmide tekrardan bitirdim 10 dk öncesi itibariyle dayanamadım aldım kotor'u steam den :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Azmodai said: ya yok ya, 1 vardi, eminim hatta cok net tartismistik orda kotoru falan filan. adi KOTOR dur kesin, bu degildir. bi arayayim bakalim.aradım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 23 şubat 2003.. vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Son zamanlarda Steam'den alıp oynayan oldu mu? Kashyyk'de Jolee'yi party'ye katamıyorum, oyun crash oluyor her denediğimde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 yunusemre said: Son zamanlarda Steam'den alıp oynayan oldu mu? Kashyyk'de Jolee'yi party'ye katamıyorum, oyun crash oluyor her denediğimde :S düz kotor acayip buyglıydı, patchlerini yaptın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Steam zaten oyunu güncel tutmuyor mu? Artı bi patch yapmadım zaten yüklediğimde patch li yukluyor diye biliyorum steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 arkadaşlar dün KOTOR 1 i yükledim. savegameim vardı ordan devam edeyim dedim. kataran mı ne temple muhabbeti olan bi kısımda oyun saçmalıyor acayip. windows 7 de acayip saçmaladı. bir fikri olan var mı düzeltmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ben de yeniden oyniyim dedim daha gemiden çıkamadım zart zurt oyun crashliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 evet windows 7de aynı problemi yaşadım, sürekli save etmek gerekiyor sürekli crashlıyor. çözümlerine internetten bakayım dedim, hiçbiri işe yaramadı. kotor windows 7 fix buldum o da yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Sparkcaster said: ben de yeniden oyniyim dedim daha gemiden çıkamadım zart zurt oyun crashliyo 4 post önce eski accemle sordugum soruyu sorayım, düz kotor 1 acayip buglı, patch yaptınız mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 canım çekti oynayım dedim, win7 de çalıştıramadım beyler, help. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 çalışmıyor malesef win7 de, vatanda görüp heyecanla almıştım 19 lira gümmm. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 nasıl ya ? ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ulan o kadar gittim arşivlik olsun diye iki oyunu yeniden aldım, yakın zamanda da oynarım diyordum tekrardan, çalışmıyor şimdi ciddi ciddi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 lan bende steamden almıştım korsan kurması sıkıntı oluyor onu indir bunu patchle gibisinden diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 lucas sitesinden fix filan indirip denedim gene olmamıştı siz deneyin çalışır belki şurda bi dolu mod edit filan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 yok abi çalışıyor ya ben yazlıktaki pc'ye kurmuştum ilaçlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Bir sorum olacak. Korriban'da akademiye girdim, arkeolojik kazı alanındaki sith testini tamamladım, hem akademinin başını hem de onun yerine geçmek isteyen sith kadını öldürdüm testin sonunda, akademiye geri döndüğümde tüm sithler bana düşman olmuştu, hepsini kestim ama sith akademisinin başının odasına giremedim geri döndüğümde, kapısı halen kilitliydi bana, herifi lootlamıştım halbuki, herifin odasından bir obje alıp Carth'ın oğlunu light sidea çekmem gerekiyordu, bir datapad çıkacağını sanıyorum o odadan, akademiden çıktığımda da geri giremedim bir daha, şimdi gidip akademinin kapısından içeriye girmeye çalıştığımda "içeriden kitli" yazıyor, içeriye giden başka yol da yok. Oyunu quick save ve autosaveler üzerinden oynuyordum. ggnormk mi oldu şimdi? QQ Carth'a yardım etmek istiyordum halbuki. Bir de bir sorum daha olacak. Bu oyunu difficultta oynuyorum şimdi. En son ayar bu zorluk seçeneklerindeki ama biraz kolaymış gibi geliyor combat bana. Şimdiye kez iki defa öldüm (tüm parti wipe yani): Birincisi, Sith Akademisi'ndeki testi yaparken iki tane biped yırtıcı vardı, onlar öldürdü beni, arkalarında lever varmış, onu kullanarak bir kapıyı açmam gerekiyormuş, onu göremediğim için ilk seferde, öldüm. İkincisi, Tatooine'de dragon geldi üstüme, tüm parti wipe yedi. KoTOR II'de de mi aynı şekilde oyunun zorluğu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 tatooine e geldim .. eski klasikleri oynamamis olmanin guzelligi. cok begendim simdiye kadar. mass effect serisinden sonra iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 abi. 2014. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Cok iyi yahu, keske ben de tekrar oynayabilsem. Asil oyun bunun devami olan ama. Onun da devami bir roman var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 -Deno- said: abi. 2014. Sunda haklilik payi var ama. Oyunu zamaninda oynamak daha bi etkili birde yasin etkisi cok. Ilkel kaliyor ve o ilkellik gecmise oranla goturuyor biraz tadindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar