Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: Knights of the Old Republic

Coldwind

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 6 ay sonra ...
Bir sorum olacak.

Korriban'da akademiye girdim, arkeolojik kazı alanındaki sith testini tamamladım, hem akademinin başını hem de onun yerine geçmek isteyen sith kadını öldürdüm testin sonunda, akademiye geri döndüğümde tüm sithler bana düşman olmuştu, hepsini kestim ama sith akademisinin başının odasına giremedim geri döndüğümde, kapısı halen kilitliydi bana, herifi lootlamıştım halbuki, herifin odasından bir obje alıp Carth'ın oğlunu light sidea çekmem gerekiyordu, bir datapad çıkacağını sanıyorum o odadan, akademiden çıktığımda da geri giremedim bir daha, şimdi gidip akademinin kapısından içeriye girmeye çalıştığımda "içeriden kitli" yazıyor, içeriye giden başka yol da yok. Oyunu quick save ve autosaveler üzerinden oynuyordum. ggnormk mi oldu şimdi?

QQ

Carth'a yardım etmek istiyordum halbuki.

Bir de bir sorum daha olacak.

Bu oyunu difficultta oynuyorum şimdi. En son ayar bu zorluk seçeneklerindeki ama biraz kolaymış gibi geliyor combat bana. Şimdiye kez iki defa öldüm (tüm parti wipe yani): Birincisi, Sith Akademisi'ndeki testi yaparken iki tane biped yırtıcı vardı, onlar öldürdü beni, arkalarında lever varmış, onu kullanarak bir kapıyı açmam gerekiyormuş, onu göremediğim için ilk seferde, öldüm. İkincisi, Tatooine'de dragon geldi üstüme, tüm parti wipe yedi. KoTOR II'de de mi aynı şekilde oyunun zorluğu acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...