Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pat - Warrior PvP video

Phlox

Öne çıkan mesajlar

said:
Sam, 30 Ekim 2005 19:45 tarihinde demiş ki:
said:
shippy, 30 Ekim 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
sam paladinsin die böle diosun senin reckongning(yannışsa affola) bu adama vurcak 500 o sana vurcak 2400 fark bu işte dmgler farkı kabullen artık.

şimdi paladinde enrage yok, vengeance ile değiştirin, %40 değil %15. warrior ile aradaki tek fark bu auto-attack için. cleric plate değil de pvp seti giyip melee dmg eşyaları giyince taban swing dmg'si aynı miktara çıkar. ha neler yok: impale talent. bu kadar. öte taraftan SoC var ki holy dmg verir, adamın 2478 MS'ini geçebilirsin aynı power-up'larla SoC critleyince..

hesap var kitap var, warrior gibi whirlwind yapamazsın ama tek hedefe daha çok dmg'yi instant verebilirsin reckoning bomb + soc crit ile. deathwish bugını da dikkate almıyorum. bakarsanız yukarıda zaten sürekli strenght of earth, agility of wind vs vs totemdi buffdı geziyor sürekli..

paladin warrior gibi kontrollü veremez dmg ama aynı koşullarda gene ağlatır, öyle 10 kişi arasına girer hepsini alır yani arkadan heal geldiği sürece.. :)

"Sem" allah aşkına ya death wish bug'da reckoning bomb bug değilmi?

Ayrıca 10 kişinin arasına girip hepsini kesmesi için her birini tek vuruştas bile indirse 3.80x10 sn gerekicektir =) buda 38 sn de olur işin bu kısmını tartışmıyalım istersen[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 30 Ekim 2005 19:34 tarihinde demiş ki:
said:
Dunedain, 30 Ekim 2005 18:42 tarihinde demiş ki:
Warrior ezici güçtür ya helede böyle ekipmanı topladığında . Paladin mage vs halt etmiş hele bu adama rakip olarak hırsızları göstermek ayrı bi komik mauahaha adam hepsini ezer healerlıda healersızda .

bol keseden sallamayıp sadece uçuşan dmglere değil de adamın aldığı dmg'lere ve heallere de baksak? rahat 10k dmg alıyor ilk bölümde ama 15-20k heal basıyorlar belki. hp barı doluyor gene heale devam ediyorlar, sırf video çekelim diye kasmışlar yani. ha ayrıca paladin de reckoning bomb ile ağlatır aynı ekipmanla herkesi, yazıldı edildi..

işte böyle cahilce yorumları eleştiriyorum ben..

Heheh bizim serverda paladinlere Loladin diyolar bende dahil bi nedeni var elbet :D .

PS: Sen kimsinki cahilce falan diyosun ben Us OBden beri oynuyorum üstelik Eu- Obde level 37 pala bile yaptım paladinin ne olduğunu biliyorum . LVl 52 warlock yaptım , level 60 warriorda yaptım onunda ne olduğunu biliyorum .
Sen önce sınıfının işlevini öğren kabullen belki adam olursun .
Sen DPS classı değilsin DPSen az Hiçbir zaman Warrior kadar iyi değil .Kesemezsin böyle olayın heal atıp hayatta kalmaktır . budur yani var mı ötesi ?

[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

[Bu mesaj Dunedain tarafından 30 Ekim 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla ne cengaverler var...boşuna oynuyoruz biz bu oyunu millet neler yapıyo :P helal olsun adama ne diyim... böyle oyuncular+takım çalışması+bunların horde tarafında olması= kkthxbye alliance[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle...

Talaras, Lvl 60 NE Druid of Eclipse-BL (En sonunda...)

Sosyal ağlarda paylaş

verebilirsin canim... bunun icin nerf pala diyoruz ya. ama bunu soyleyince kizmayin... cift tarafli oynuyosunuz. soz konusu warrior ve crit'leri olunca "ne var biz de yapiyoruz soyle boyle" dedikten sonra birisi nerf lazim dediginde "ama buramiz boole suramiz soole" diyosunuz ki yakismiyo.

video'da crit'lere ulasilabildigi yazmis. sen pala olarak bunlara ulasiyosan bi terslik vardir cunku iyi item'li warrior normalden guclu kabul ediliyo. neymis? sonraki patch'lerde nerf gelince uzulmemeniz gerekiyomus...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

neden tartışma çıktı ben onu bile anlamadım :) adam videoyu yaparken çok yetenekliyim diye yapmamış, rank 14 bir warrior pvpde neler yapabilir göstermek istemiş. ha paladin böyle bi video yapabilir mi ? hayır. :) anca gidip tek targetı soc critleriyle falan hızlıca alırsın belki ama bunlar imkansız. ha ayrıca birsürü proc tutturmuş şansıan denk gelmiş olayı değil. enrage açıkken ss + whirlwind her zaman oyle vurur o gearla.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
heres a graff

1 2 3 4 5
rogue rogue

[Bu mesaj Phlox tarafından 30 Ekim 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

neyse ben rakamlarla, bilgimle ve kendi deneyimimle konuşuyorum. hesabını siz de buyrun yapın. 0 str 0 agi judgement setle verilmez dmg ama paladin pvp seti warrior setinin neredeyse aynısı. öbür eşyaları da koy aynen. adamın profilinde gördüğünüz AP neyse, dmg aralığı neyse o olur. ha ben ne diyorum peki, güdük dps'li diye kabul edilen paladin bile gerekli şekilde talent, eşya ve oynayış tarzıyla yarışabilir. sayfalar önce yazmışım paladinin örnek olduğunu, yerine rogue koyun, hunter koyun daha uçuk işler de yapar..

reckoningin birikmesi bug değil cüce. birikmese zaten anlamı kalmaz paladinde ne charge/intercept ne snare varken..

3.80 sn x 10 değil işte, her kişiyi instant indirirsin bu videodaki amele alliancelar gibi herkes sana dalarsa. weapon swing timer resetleniyor sürekli reckoning ile, her sn'de birkaç attack bile verebilirsin..

"kich sağlammış"

adam bizim serverdaki versiyonu diyorum bunun, (zaten görseniz ayırdedemezsiniz :-p ) hala inanmıyorsunuz. AV, AB, WSG hangi maçtaysa adam killing blowlarda ilk sıralarda sürekli. sallamıyorum yani..

dunedain kardeş, lvl 37 paladininle benim rank 12 paladinimden çok biliyorsun paladini? ya da e-bay'de filan sattığın warriorunu mu daha iyi biliyorsun?

thanatos int yok denecek kadar az pvp setinde, 10-15 gibi birşey. spirit ondan da az, bazı parçalar birebir aynı. chance to hit demişsiniz, +3 talentlardan +1 de legplates'den geliyor, don julio's band de alıp +5'e getireceğim. might yahut wrath abanmış protection warrior değilse miss'lediğim hiç olmuyor neredeyse. 300 defense'e karşı %1..

ha siz benim manaya bakarak sanırsınız ki ben soc'u açıp önüme gelene dalıyorum pvp'de. hayır. manamı sıfırlıyorum heal ve blesslerle, ama mana bitince ortada kalmıyorum. paladinin hybridliğini değerlendiriyorum..[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

Sam reckoning2in tooptipinde "bomb" denilen kavrama dağır hic bi bilgi yokken nasıl bug değil dersinki buna, bikez timer'ı resetlemesi bug =)

sadece its not a bug its a feature kıvamına gelmiş durum o kadar.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

bomb kısmı bug değil, "gives an extra attack when the victim of a critical strike" diyor. sadece önünde hedefin neyse ona saldırırsın demiyor. talentın doğası bu, değiştirirlerse nasıl değiştirirler bilmiyorum ama öbür sınıfların talent treeleriyle kıyaslayınca, onların bazı uçuk talentlarını görünce reckoning paladinde "hah işte işe yarar bir talent" denilebilen tek şey. başka da kayda değer bir talent yok öyle ciddi.. (vengeance'ı kıyasla mesela flurry, enrage gibi benzerleriyle)

timer'ı resetlemesi bug, bugsız demedim ki. ama bugları paladine avantaj değil, dezavantaj veriyor. bırak da paladine vuruyorsan adam biraz karşılık versin, warrior'a enrage gibi (%40 dmg bonus ne demek arayın bakın bakalım öyle talent var mı kimsede, üstelik başka treede 31 yapıp alabiliyorsun, gözü kapalı alınacak bir talent, o kadar iyi) bir talent koyuyorsan, warriorun enrage'i wing clip yemiş halde kaybolmuyorsa bilmemkaç saniye, bırak paladinin de extra attackı kaybolmasın..[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

e zaten talent'ın buglı olduğunu biliyorum bende isterim attack timer sıfırlamasın sizde uğraşmayın auto attackla falan, cirti yediğinde cirtliyene vursun bi tane rangeindeyse veya sonra range'ine girince. bomb kısmında acıklık yok ama ha böle bı durum varsa tamam koysunlar tooltip'e bizde acaba 4 attackmı 5 attackmı biriktiriyo eskiden sonsuzdu ne oldu buna gibi kasmıyalım kendimizi =)

Ama şeyde sorunlu bi durum bence, arkadan rogue cirtlerken sen hedefin olan shaman'a vuruyosun. Bilmiyorum bana hep "ne vuruyon lan" hissi vermiştir reckoning.

Ha ayrıca katılıyorum enrage cok guclu bi talent[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

bu adam arkasında healer olmasada tek başına dünyaları yakar bu adam oyunu koparmış gerçekten warrior en süper sınıf hiç bir sınıf warrior la kapışacak düzeyde değil özellikle warrior hw olursa zaten oynamayı öğrenir o seviyeye gelirse bunları çok rahat yapar gerçekten bide bu adamı destekleyen adam olursa o grubu kim durduracak merak ediyorum?[signature][hline]www.komikler.com
with or without you
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 31 Ekim 2005 02:21 tarihinde demiş ki:
Ama şeyde sorunlu bi durum bence, arkadan rogue cirtlerken sen hedefin olan shaman'a vuruyosun. Bilmiyorum bana hep "ne vuruyon lan" hissi vermiştir reckoning.

heh hakkın var da enrage de öyle işlemiyor ki, rogue critliyor sen gidip hıncını priestten çıkarıyorsun.. :-)

valla warrior en kral pvp sınıfı diye birşey yok, bu elemenın arkasında 1k 1k flash spamleyen 2-3 kişi olmasa o videoda her karşılaştığı durumda yatardı. (hp barına bakınız zaten) demin kich ile AB yaptık mesela, tam ölecek 7500 manalı şaman gelip sadece adamı healliyor. şamanı öldüreyim desen plate gibi armor sınıfı var kalkanla. warrior aldığı destek kadar güçlü olabilen bir sınıf, destek görmüyorsa bir zıplar iki zıplar üçüncüsünde yatar..[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 31 Ekim 2005 02:21 tarihinde demiş ki:

Nie şaman he nie öldürcem ben sizi :P[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Sosyal ağlarda paylaş

Sen Paladinle istediin kadar kas , birden fazla hedefe aynı anda saldırmanı sağlayan sweeping strikes cleave combon yok .Warriora enrageden gelen bonus damage , msden gelen instant attack fazlasını bile saymıyorum . Ve o Ebayde satıldı dediğin warriorla 8 ay oynandı. Reaper alınıp , rank 9a kadar gelinmiştir Burning Legionda . Avukatlıktan fırsat kalsa dahada yüksek rank yapardık ama zaman sınırlamasından bi yere kadar çıkabiliyosun sonuçta .Malum tüm hayatımız wowdan ibaret değil.

Yani evet netice itibariyle gayet iyi biliyorum warriorun ne olduğunu , Paladinin ise ne olmadığını . Hiç kendini ben str agi sta setli setlerle warrior kadar zarar verririm diye kandırma yani . Var mı Sweeping + cleave combosu gibisi ? Whirlwind gibi saldırın ? MS gibi instant saldırın . Paladinin agresif tarafı yok demiyorum ama paladinin zarar üstünde hiçbir TEKRAR Ediyim HİÇBİR KONTROLU YOK .
Soc =Tamamen şans
Reckoning= tamamen Şans
+ Birden fazla hedefe saldırmanı sağlayan bir şey ise yok . HA herkese zarar verebilirim consecrationla diyosam o senin komikliğindir. Ben onun zararına zarar demiyorum yani .
Kısaca classını öğren rolünü kabullen . Hadi bakalım sen back up tank ,support healersın . Sonradan başlayıp abilerine hangi class ne öğretmeye çalışma . Warrior egonu forumlarda tatmin etmeye çalışma .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

Sosyal ağlarda paylaş

Keşke bende mütemadiyen heallanan bi warrior olsam.
Ekipman averaj(maviler bile yeter) iyi bi silah(obsdian edge blade/tuf) ile godmode da oynasam.
Salın warrior u meydana , full rage dograsın.
Afedersiniz ama, hangi class enyüksek hp / dmg / ac (argueably-druid-paladin) a sahip?

Ayrıca soc açıp insanların peşinden koşmak, ve crit ummak nedir? evet paladin oynadım, evet salak critler elde ettim mavi silahlarla.

Sahsen paladin olsam insanların peşinden koşup onları sopalamaya çalışmaktansa class ımı bilerek support rolunde parlarım. giyip cici heal itemlarımı IMBA warrior umu hayatta tutarım canım pahasına.

Bide enrage ile paladin arasında bi bag kurulmaya çalışılmış, dikkat, +dps vericez demiyo kimse, More Controlable dps diyo. muhtemelen seal/judgement tekniği değişicek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...