Warhero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 X-Files'ın her bölümü çok zevkliydi, özellikle o sarı kafalı felan geek grubunun olduğu bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 kaç sene olmuş tekrar mı izlesem. inanak mı mulder panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 http://x-files.wikia.com/wiki/The_X-Files şurda monster of the week episodelarıyla hikayeyi devam ettiren ufolu episodeları ayırmış. hikayeli bölümleri izlemeye başladım ben tekrardan 1-2 ay önce 2.sezonun ortasındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 clownbaby said: http://x-files.wikia.com/wiki/The_X-Files şurda monster of the week episodelarıyla hikayeyi devam ettiren ufolu episodeları ayırmış. hikayeli bölümleri izlemeye başladım ben tekrardan 1-2 ay önce 2.sezonun ortasındayım. obaaa! bu süper oldu ben de bu sırada izlemeye başlayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 said: Variety reports both David Duchovny and Gillian Anderson will return as Fox Mulder and Dana Scully. Series creator Chris Carter, who recently filmed a pilot for Amazon that wasn't picked up, will also return. FOX has ordered six new episodes of The X-Files, and while production is expected to begin this summer, it's unclear when the episodes will actually air. Fox, 6 bölümlük yeni sezon yapıyormuş. Mulder ile Scully'de olacakmış. Bütün sezonu Chris Carter yazıp yönetecekmiş. ama daha direk devamı mı olacak, timeline'da ne zaman geçecek belli değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 awww yiss şimdi salladıydım x-files rmk olsa ne giderdi diye. google'a bi yazdım meğer yapılıyormuş. orjinal kadroyla falan bi de. ıslak rüya gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 oha haberin yok muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 yoktu. yer yerinden oynamış olması lazımdı bi kişi uplamış threadi, kaçırmışız. yakışmadı foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 daha müziği kulağımda emenike güzel diziydi birde bunun yerli yapımı vardı.o bile çakmada olsa iyiydi devamı gelmedi gelemedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 şu dizinin verdiği tadı veren başka dizi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 abi müziğini duyunca ürperirdim ya o zamanlar. ulan ben bu diziyi tgrtde mi ne izledim bi de ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=0VpcCs_0hVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 tgrt :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 gelsinnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=CFJnWwh12j0&sns=em Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=v1K0e2Juvf0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Sonu Sonuuuuu Aboooooooooo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Film mi dizi mi anlamadım. Bir de ne zaman tarih belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 BalisticGel said: Film mi dizi mi anlamadım. Bir de ne zaman tarih belli mi? Diziiiiiiii..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Kötü olacağından korkuyorum ama istiyorum ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 imdb de listelenmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 yaşlılığın kadın ve erkek üzerinde farklı etkilerin bir kere daha görüyoruz :( kadın aynı kadın di mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 THE X-FILES debuts with a special two-night event beginning Sunday, Jan. 24, 2016 (10:00-11:00 PM ET/7:00-8:00 PM PT), following the NFC CHAMPIONSHIP GAME, and continuing with its time period premiere on Monday, Jan. 25 (8:00-9:00 PM ET/PT). 4 ay var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 BalisticGel said: imdb de listelenmemiş. hemen baktım sigara içen adam da oynayacak mı diye, varmış http://www.imdb.com/name/nm0205657/ bölümler - My Struggle II (2016) ... Smoking Man - Founder's Mutation (2016) ... Smoking Man - Babylon (2016) ... Smoking Man - Mulder and Scully Meet the Were-Man (2016) ... Smoking Man - Home Again (2016) ... Smoking Man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 24 ocak diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar