eldar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 haha bu gerçekse komediymiş, dur bi araştırıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 charles shackleford Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ben gordon, luol deng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 inprc nin mesajı oku abi önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 sabonis said: charles shackleford hadi ya, baktım şimdi unicaja malaga maçıymış 1999 yılındaki. Allahtan diğer bir maçın sonucu sürpriz bitmiş de ülker 3'lü averajla çıkmış. Ama cin değil hayalet demiş, cini daha çok tuttum ben yine de. Yanlız ekşisözlükte biri demiş ki ilk faul atışından sonra ikincisini de kaçırmıştı fakat seyirci baksısı yüzünden hakem tekrarlattı, shackleford afalladı attı bu sefer. Böyle bir şeye ihtimal var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 dreagloth said: inprc nin mesajı oku abi önce. bende ingiliz basketbolcu yazıorz sandım yahu. inprc de baya bi offtopic yapmış. asdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 eldar said: sabonis said: charles shackleford hadi ya, baktım şimdi unicaja malaga maçıymış 1999 yılındaki. Allahtan diğer bir maçın sonucu sürpriz bitmiş de ülker 3'lü averajla çıkmış. Ama cin değil hayalet demiş, cini daha çok tuttum ben yine de. Yanlız ekşisözlükte biri demiş ki ilk faul atışından sonra ikincisini de kaçırmıştı fakat seyirci baksısı yüzünden hakem tekrarlattı, shackleford afalladı attı bu sefer. Böyle bir şeye ihtimal var mı?serbest atışta atıştan önce içeri adam girince tekrarlanıyo, bunu da genelde kafalarına göre uyguluyor bazı hakemler :P nba'de böyle tabi. avrupa basketbolu takip etmediğim için bilemiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 oha 5 yıl önce açılmış topic aramaya o kadar inanmamıştım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ingilterenin basketbola ihtiyaci yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 2012 londra olimpiyatı öncesinde kıpırdanmaya çalışıyorlar britanya adıyla oynayacaklar ama kök olmayınca imkansız oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 loug deng, ben gordonu almak ne yahuu rezil olcaz amerika abi üç bes oyuncu sallasana buraya demek gibi bişe bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 yuh harbiden yok, haberleri bile http://www.guardian.co.uk/sport http://browse.guardian.co.uk/search/Sport?search=basketball&sitesearch-radio=Sport&go-guardian=Search http://www.guardian.co.uk/sport/list/sportaz ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Çok uzun yıllar evvel, Beşiktaş özel bir maçta İngiltere milli takımı ile karşılaştı ve farklı yendi. Sonra İngilizler de baskete küstüler. http://www.sabah.com.tr/Spor/2010/03/22/abdlileri_futboldan_besiktas_soguttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ingiLazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 İngiltere'de basket oynamak kanada'lı olup surf yapmak gibi birşey. Futbol oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Aslında çok yağış alan bi ülke salon sporu gelişmesi gerekirdi gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 abi o da bişey mi? almanya ligi o kadar tırt ki beko satın almış aşsldkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 sponsor o, sahibi geldi değil fgdhjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 ya tamam işte turkcell süper ligi aldıydı ya onun gibi bu da Beko BBL oldu işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 isim haklarını kiralamıştı, ligi satın almamıştı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/other_sports/basketball/default.stm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ben yok diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ata binme ile ayni seviyede dikkatinizi cekerim other sports Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Basketbol dedim curling dediler. Dedim onu bizim temizlikçi çok iyi oynar safasdf. Neyse pek iplemiyor bunlar üzerine Amerika dominant olduğu için ekstra bir tiksinme var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 adamlar basketbol için fazla beyaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar