Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Espiriler

Innocente

Öne çıkan mesajlar

Yaa havalar zaten soğumaya başladı bide şöyle soğuk soğuk espriler yapmayın yaaaa

Neyse işte keşke daha önce açsalarmış ta burda pişkin pişkin "Daha önce açıldı ehehhe" diyip bide link koysaymışız...(Eğer daha önce açılmadıysa demekki bu kadar gereksiz espriler yazıcak bi pati daha yokmuş:D)

Bu esprilerin çoğunu en son ilkokul 4 te duymuştum, o zamanda salakça gelmişti şimdide salakça geliyo[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

Siz bunlara şükredin,yabancıların yaptığı espriler harbiden iğrenç birde herseferinde angut gibi gülüyorlar.Misafirler geldi espri yaptı baktım herkez katıla katıla gülüyor.Lan nesi komik " adamın biri bağcını bağlamamış puahuahauhauha " diye yarılan tiplerdir yabancılar.Bunlar gene onlardan iyi[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elektrogitar icad edilmeden önce ne vardı?
Buharlıgitar!!!!

İki adam damdan atlamış biri ölmüş biri ölmemiş ,neden?
Çünkü ölenle ölünmez

Türkçe hocası sözlü yaparsa müzik hocası ne yapar?
Sazlı

direk kopuş :lol:[signature][hline]We've been on the run
Driving in the sun
Looking out for #1
California here we come
Right back where we started from
Sosyal ağlarda paylaş

Espri yapmayın la heveslendiriyonuz beni zaten hiç beğenmezler esprilerimi turambarturin bilir :D .
Bir keresinde paticik kısa bi bakımdayken (aahhhh ahh o zaman mariya hii yoktu) şöyle bir yazı çıkmıştı neye üğredığımı şaşırmıştım. Biraz değişik olabilir neyse.
"Tenyalar bağırsakta yaşar bağırmasakta"[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan...
turambarturin, 14 Eylül 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
küçükkene zihinden problemler diye kitaplar vardı sarı sarı bilen bilir,neyse işte o kitapların 5. sınıf zihinden problemleri tuvalette bitirmiştim

Ağır ağır, yavaş yavaş...
Sosyal ağlarda paylaş

amma ciddiye almışınız, bunların eğlencesi yıvrençliğinde gizli, bu esprilerden birini yapıp karşınızdakinin mide spazmı geçirmesini izleyerek güleceğsinizz :-)[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki!

[Bu mesaj Rahan tarafından 17 Eylül 2005 01:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hm topicin tarihine bakıyorum.. hayır dünü gösteriyor. Demekki bir sorun var[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...