Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 peki babacum bu rakunların haklarını da sayar mısın? şaka şaka[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 eskiden çok gülerdik bunlara =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 kendimden igreniyorum ama yarıldım haha mevlana kopardı yıhyıhyıh[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: twistedemo, 16 Eylül 2005 22:00 tarihinde demiş ki: eskiden çok gülerdik bunlara =) eskiden eskiden, oyun oynardık bir commodore 64'ten... (bkz su ve testi olayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Innocente, 16 Eylül 2005 20:37 tarihinde demiş ki: Yeter Bu Kadar hatta "enough alreadyyyy" (wow'daki night elf maleler gibi böyle) hatta ve hatta BEGOOOOONE! ben demiyom wow'daki night elf maleler diyo. işnu ala.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morkin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hepsini yazacağına aralarından iyi olanları koyabilirdi. bkz: nicelik değil nitelik önemlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 HAhehaheheahea süper :D Hele Elektorgitardan önce ne vardı? Buharlıgitar[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Opel'ler bir sanat harikasıdır sevmeyen varsa o da bir karga bokudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Aaaa espri:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Yaa havalar zaten soğumaya başladı bide şöyle soğuk soğuk espriler yapmayın yaaaa Neyse işte keşke daha önce açsalarmış ta burda pişkin pişkin "Daha önce açıldı ehehhe" diyip bide link koysaymışız...(Eğer daha önce açılmadıysa demekki bu kadar gereksiz espriler yazıcak bi pati daha yokmuş:D) Bu esprilerin çoğunu en son ilkokul 4 te duymuştum, o zamanda salakça gelmişti şimdide salakça geliyo[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Birçoğu hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 - Volkswagen Passat, sahsi oynama[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Siz bunlara şükredin,yabancıların yaptığı espriler harbiden iğrenç birde herseferinde angut gibi gülüyorlar.Misafirler geldi espri yaptı baktım herkez katıla katıla gülüyor.Lan nesi komik " adamın biri bağcını bağlamamış puahuahauhauha " diye yarılan tiplerdir yabancılar.Bunlar gene onlardan iyi[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Elektrogitar icad edilmeden önce ne vardı? Buharlıgitar!!!! İki adam damdan atlamış biri ölmüş biri ölmemiş ,neden? Çünkü ölenle ölünmez Türkçe hocası sözlü yaparsa müzik hocası ne yapar? Sazlı direk kopuş :lol:[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Volkswagen Passat, sahsi oynama :D:D:D[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bir adam yatmış, karısı da kayık (Muahahuah) Ups... *kaçar*[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Espri yapmayın la heveslendiriyonuz beni zaten hiç beğenmezler esprilerimi turambarturin bilir :D . Bir keresinde paticik kısa bi bakımdayken (aahhhh ahh o zaman mariya hii yoktu) şöyle bir yazı çıkmıştı neye üğredığımı şaşırmıştım. Biraz değişik olabilir neyse. "Tenyalar bağırsakta yaşar bağırmasakta"[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... turambarturin, 14 Eylül 2005 18:32 tarihinde demiş ki: küçükkene zihinden problemler diye kitaplar vardı sarı sarı bilen bilir,neyse işte o kitapların 5. sınıf zihinden problemleri tuvalette bitirmiştim Ağır ağır, yavaş yavaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Fatih Terim'mi yoksa özel isim mi? Pakize Suda boğulur mu? -Pizza kulesinin tepesine kim değer? -Magnumsa eğer herşeye değer. İyk.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 amma ciddiye almışınız, bunların eğlencesi yıvrençliğinde gizli, bu esprilerden birini yapıp karşınızdakinin mide spazmı geçirmesini izleyerek güleceğsinizz :-)[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki! [Bu mesaj Rahan tarafından 17 Eylül 2005 01:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 İlk ikisini okuduktan sonra kişisel gelişimim bozulmasın diye diğerlerini okumadım[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 espri abi neolcak mevlana hoşuma gitti mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Kokuyor bunlar[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 iğrenç iğrenç iğrenç hala bunlarla uğraşan insanlar var mış bu ülke de! :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Hm topicin tarihine bakıyorum.. hayır dünü gösteriyor. Demekki bir sorun var[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Süper hepsi ehaeu[signature][hline]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 kusasım geldi...[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar