Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 m&b forumlarından şurası olması lazım istediğin yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 arcane said: Ardeth o modlardan en beğendiğinin ismini yazabilir misin? Bir de oyunun orjinal mekaniğine sadık, temasını bozmadan içerik ekleyen mod tavsiyesi istiyorum. Expanded Gameplay tam istediğim gibi bir mod ancak çok fazla çöktüğünden bir türlü oynayamadım. expanded III çıktı ben bir de eagle and the wolves deneyeceğim. benim sevdiğim modlar lanetli sanırım hiç biri yeni versiyona geçirilmedi heh biri hegemony 268BC diğeri de Pelopennesian wars ikisiyle de uğraşıyorlar son versiyonun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 the Peloponnesian Wars sanırım en harika M&B modu, hala demo halde olsa bile çok deli, çok muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Bu arada Warband beta başvuruları açılmış. Bilgi burda http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,70852.0.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 geçen gün kayıt yaptırmıştım, çıkarsa çok şahane olur hani. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 anlamadım ben şimdi bu modun betasını oynayabiliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 mod diil o beta şeysi m&b multinin betası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 multi mi oww öldürücü olur...sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 acaba diyorum mount&blade mi alsam şimdi. sonuçta mount&blade'in orj. olmadan oynanmıycak bu oyun hem beta'ya direk alırlar .Zaten cıktıgında exp.'ınıda alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Bence al tabi de betaya seçilmek için yeterli olacağını sanmıyorum. Kim bilir kaç kişi başvurmuştur hatta buraya yazarken bile tereddüt ettim ama en azından patiden biri seçilirse izlenimlerini okuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 multi cıktıgı gün orjinalini alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Bakalım 1000 sene önce aldığım cd key yarayacak mı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Expanded Gameplay çökme sorununu grafikleri kısarak çözdüm. Şimdi de düşmanın ölmemesi gibi bir sorun var. Horse archerım. Hem iyi bowları mounted kullanılamaz hale getirmişler hem de rakibin zırhından mıdır nedir bir türlü inmiyor adamlar, at üstü headshot kovalar oldum. Hadi plateli adam ölmesin de, çapulcular ölsün yahu. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 abi peloponnesian war mod un son part ı rapid de çökmüş. indiremiyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 http://rapidshare.com/files/165293147/TPW_Demo.part1.rar http://rapidshare.com/files/165293148/TPW_Demo.part2.rar http://rapidshare.com/files/165310948/TPW_Demo.part3.rar http://rapidshare.com/files/165327104/TPW_Demo.part4.rar http://rapidshare.com/files/165327104/TPW_Demo.part5.rar Emin misin çalışıyor bende? Olmadı tek link megaupload var onu verelim? http://www.megaupload.com/pt/?d=U9EV32ID Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 abi şaka yapmıyosan benim bağlantıda ya da gözlerimde bi sorun var. senin verdiğin son rapid bağlantısı da patlamış görünüyo bende. neyse megaupload dan indiriyorum. DAP da enteresan bi şekilde şifre istemişti o yüzden rapidden indiriyodum. Şimdi Google chrome un kendi indirici şeysiyle MU dan indiriyorum. Sağol yine de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 patlamış zaten son link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 onu dedim işte ben de:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 arcane said: Expanded Gameplay çökme sorununu grafikleri kısarak çözdüm. Şimdi de düşmanın ölmemesi gibi bir sorun var. Horse archerım. Hem iyi bowları mounted kullanılamaz hale getirmişler hem de rakibin zırhından mıdır nedir bir türlü inmiyor adamlar, at üstü headshot kovalar oldum. Hadi plateli adam ölmesin de, çapulcular ölsün yahu. :/ hesapta cok bilip anladıklarından orta capsilahlarını, ole ayar cekmişler kafalarına gore. bir suru silah, skill, ozellikle horce archery ve thorwing iyice etkisiz hale gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 yezid said: patlamış zaten son link Hay allah sabah ben onları koydugumda çalışıyordu son link, 10 mb bir şeydi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 dün çalışmıyodu:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Abi olmadı megaupload'dan alsanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 indiriyorum zaten oradan ya. neyse sağol yine de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Textureları değiştiren, çim ekleyen dosyaları yükleyince süper oluyor. Binaları değiştireni de deniyeceğim o da şahane olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 nerde ki onlar??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar