Greeny Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 oha nasıl yaptın ağzına ettiğimin modu buglandı chancelor 5 lord için yer var dio recruit diyorum olmuyor boşa gidyor bastıklarım öğret yapayım uğraşamam anasını satim komple gitti oyun a tüm kalelerle ben mi uğraşıcma lan 6 tane lordla oyun mu biter fdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ABİ BANA BU AKILLI ASTEROTH ESİR ALINCA LORDLARI BIRAK KAPASİTE ARTAR DEMİŞTİ ÖHEHE boşuna mı bıraktım ben o adamları =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 valla boşuna bırakmışın bırakmasan şimdiye zengindin sefanı sürüyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 vay anasını ya bide bişi sorcam kaç tane adam öldürdüğümüze nerden bakıyoz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ya character menüsüne ya da party menüsüne tıkladığında sol altta statistics diye bi tuş olcak, ona basınca Import - Export character menüsü geliyor orda yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 eet ordan bakılıyo istatistiklerden 2762 diyo buna bide 9 yaşımdayken annem babam ve 2 kardeşimi eklersem baya bi adam öldürmüşüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 oyun baydi beni ve biraktim oynamayi, bir haftada 40+ saat gameplay time vererek verdigim 30 dolarin hakkini verdi en azindan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 modlarla üçe katlarsın rahat o zamanı, ben kendisinden çok modunu oynadım belki iki katı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 evet modlarla baya renkleniyor oyun. ben de ardeth'in öve öve bitiremediği şu greek modu mudur nedir, onun yine ardeth'in diye diye bitiremediği mart ayı update'ini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 açıkçası karakter export ettiğinizde bir text dosyası çıkıyor ya. o text dosyasını açtığımız zaman içinde karakterin özellikleri bir bir bir yazıyor. yanlarındaki sayı değerlerini fıtı fıtı değiştirdikten sonra seyv edip oyun içinden tekrar import ettiğinizde 600k paralı 150 statlı istediğin skilleri 10 olmuş karakterin oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Volfied said: oyun baydi beni ve biraktim oynamayi, bir haftada 40+ saat gameplay time vererek verdigim 30 dolarin hakkini verdi en azindan :) %30da oynarsan bayar tabi bi daha başka mod oynarsan %30 yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 asker sayısını arttırmanın başka bi yolu yokmu savaş kazanma vs dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 statlardan charisma skill'lerden leadership Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ama en iyi yol savaşarak renown kazanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 yardımcı adamlara leadership verirsek ordunun max limitine etki ediyormu yoksa party deki en yüksek skille mi bakıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bende onu sorcaktım eet mesel Ymiraya versek onları yine artarmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 party skill değil galiba leadership. etki etmiyo diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 etmez. Leadership Leader skill'i, oyüzden sadece kendi karakterinize verirseniz etkisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ayrıca oyunu en zora alıp expansionda coşuyorum sdfhg 93 kişilik ordum var. nordlara abanıyorum meydanlarda. lordless knight ve bilmemne ladylerimle bütün orduların üzerinden geçiyorum kısa sürede. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 gebertmesi en kolay devlet nordlar galiba zatten hep yayalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 rodok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 doğrudur ben rodokların hizmetindeyim hiç savaşmadım onlarla bi ara savaşayım hehe genelde mızrak ve arbaletçi var onlarda da doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 En kolayı nordlar, piyadeleri süvariye karşı güçsüz ve okçuları iyi değil. Üstüne bir de süvarileri yok. Rhodoklar piyadeleri anti-cavalry resmen, üstüne bir de sharpshooter'ları çok çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 bir nord huscarl'ı öldürmek yerine 10 svadya şovalyesini öldürmeyi tercih ederim löl tabii bu couch lance olayını saymazsak. bildiğin hile gibi bişey lan o ne öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 rhodoklar coook cerez, khergitlerle kayıp vermedne ustunden gecıyorsun adamların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar