Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount & Blade

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oha nasıl yaptın
ağzına ettiğimin modu buglandı chancelor 5 lord için yer var dio recruit diyorum olmuyor
boşa gidyor bastıklarım öğret yapayım
uğraşamam anasını satim komple gitti oyun a
tüm kalelerle ben mi uğraşıcma lan 6 tane lordla oyun mu biter fdasd
Mesaj tarihi:
ya character menüsüne ya da party menüsüne tıkladığında sol altta statistics diye bi tuş olcak, ona basınca Import - Export character menüsü geliyor orda yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam
Mesaj tarihi:
evet modlarla baya renkleniyor oyun.

ben de ardeth'in öve öve bitiremediği şu greek modu mudur nedir, onun yine ardeth'in diye diye bitiremediği mart ayı update'ini bekliyorum
Mesaj tarihi:
açıkçası karakter export ettiğinizde bir text dosyası çıkıyor ya. o text dosyasını açtığımız zaman içinde karakterin özellikleri bir bir bir yazıyor. yanlarındaki sayı değerlerini fıtı fıtı değiştirdikten sonra seyv edip oyun içinden tekrar import ettiğinizde 600k paralı 150 statlı istediğin skilleri 10 olmuş karakterin oluyor :P
Mesaj tarihi:
Volfied said:
oyun baydi beni ve biraktim oynamayi, bir haftada 40+ saat gameplay time vererek verdigim 30 dolarin hakkini verdi en azindan :)

%30da oynarsan bayar tabi bi daha başka mod oynarsan %30 yapma
Mesaj tarihi:
ayrıca oyunu en zora alıp expansionda coşuyorum sdfhg
93 kişilik ordum var.
nordlara abanıyorum meydanlarda.
lordless knight ve bilmemne ladylerimle bütün orduların üzerinden geçiyorum kısa sürede. sdf
Mesaj tarihi:
En kolayı nordlar, piyadeleri süvariye karşı güçsüz ve okçuları iyi değil. Üstüne bir de süvarileri yok.

Rhodoklar piyadeleri anti-cavalry resmen, üstüne bir de sharpshooter'ları çok çok iyi.
  • Yeni Oluştur...