Mavi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Adam gibi mesaj atıcak bişeyler yazıcak konu bulamıyorum. hayırlısı ile.[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 zaman diye bir şey var; hiçbirşeyin aynı kalması mümkün değil ilk yediğiniz dondurmanın, açmanın tadını (bu örnek super) çocukken muhallede top oynadığınız arkadaşlarınızı ve ortamı da, şimdi bulmak imkansızdır. ilk mesajlarınızı kontrol edin, son zamanlarda attığınız mesajlara bakın, onlarda birbirine benzemez sonuçta paticik te bir nesil büyüdü sanırım, doyuma ulaştı veya gerçek hayatla tanışıp, paticike ayrıdığı boş zmanları birdaha bulamaz oldu şimdi yeni üyeler geliyor, daha yaşları küçük, onların içinden de uber üyeler, uber postlar çıkacaktır onlarda bir gün ayrılmak zorunda kalacaktır. şimdiki çocuklar internetle çok daha erken tanıştı hem de bizden çok daha güzel imkanlarla, çoğuda çocukluğunu yaşamak yerine internet te haylazlık yapmayı seçti. ben paticikte bir farklılık göremiyorum, ilk zmanları bilmesemde son 2-3 yıl için konuşabilirim tabi sağlam postlar atan eğlendiren düşündüren insanların forumdan ayrılması bu ortamı biraz renksiz kılacaktır. ama ayrılanlar bir zmanalar yeni üyeydi lamerdi newbieydi uzun lafın kısası paticik kapanması ihtimali dışında bir sorun yok, biri gelir biri gider. belki ilk mezunların ayrılması bu kadar koyan.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 24 Eylül 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Forgiver' ın yazısı herşeyi açıklıyor, başka söze ne hacet...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 lol nasil paticik 2 3 senedir ayni ya? ahaha[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Valla böyle devam ederse hiçbişey eskisi gibi olmaz. Nerde pepelek nerde paticik. Bi bakın ya farka. Daha çok insan bırakıcak gibi görünüyo.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 İnsanlar eskiyi arar oldular. Saolsunlar gerek biz gerek yeni gelenler eskileride kaçırdık.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yazın daha iyidi aslında şimdiye göre..ben geçen yıl üye oldum o zaman süperdi ama şimdi biraz kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 @nae @rewendor kesinlikle ve kesinlikle ko ' yu savunmuyorum ko danda nefret edıyorum oyunu 1 aydan fazla oynayandanda hoşlanmam sadece anlamanız lazım uo ya laf atmanıza kırıldım bence uo oynayan wowdan çok çok kaliteli playerlar var p.s : tekrar soluyorum kesınlıkle ko yu savunmuyorum hatta ve hatta gerekırse bu oyun 15 yaş uzerınden buyuklere satılmamalı ve patıcıktede yer bulmasın forum kapansın ko'cular başka forumları kırletsın 8-)[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Mavi, 24 Eylül 2005 18:01 tarihinde demiş ki: Adam gibi mesaj atıcak bişeyler yazıcak konu bulamıyorum. hayırlısı ile. Kesinlikle +1 Ben geçen sene bu zmnlarda üye oldum ve 1 yılda çok şey değişti bence... İlk geldiğimde çok daha seviyeli ii bi ortam vardı.O zmnda yeni üyeler vardı hatta bende yeni bi üyeydim hatta ve hatta bende uo sayesinde öğrendim patiyi...Ancak,o zmn ki yeniler (bilmiorum bende böylemiydim,olabilirim...)bu kdr kötü değildi.Ocak ayında bile çok çok daha iiydi paticik,son zmnki haline göre... Artık topiclere yazı yazmak tartısmak gelmiyor içimden.Çünkü mutlaka birileri geyik yapmaya çalısıp,konuyu saptırmaya yada polemik yaratmaya çalışıyor.Bu da rahatsız edice... Ayrıca sürekli argo konusan tipler falanda çok fazla.Rahatsız oluyorum ben! Bir de KO ile Nasıl WoW'u karşılaştırabildiniz şaşırdım kaldım.WoW oyanayan kesim kesinlikle KO oynayan kesimden çok daha seviyelidir bence (genel olarak).KO oynayanlar 10-15 yaş arası zaten.Nerde asosyal,internet cafe tayfası adam var KO oynuyor zaten. UO da KO gibi ama UO daha karışık olduğu için çok tercih edilmiyor ve modası geçmeye başladı zaten.UOnun olmasa bile KO'nun kapatılması lazım bencede bir süreliğine... Ahh ahh ilk geldiğim zamanlarda ki patiyi özlüyorum![signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Penthesilea, 24 Eylül 2005 12:27 tarihinde demiş ki: Paticik'i ilk bozan kisim Pati UO bölümüdür, OSI veya Emulator bilgi paylasimi degil. Cok sacma sapan adamlar geldi Pati UO'dan. hayır yenisin dicem. yeni de deilsin (ben yeni gibi gözüksemde aşağı yukarı açıldığından beri buralardayım). arkadaşım bu site ilk açıldığında ne üstüneydi?[signature][hline]Saeros, 24 Eylül 2005 07:48 tarihinde demiş ki: bir kız arkadaşım vardı bir ara, yani arkadaşım kız, yani kız olarak doğmuş ve arkadaşım olmuş sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 38 tane topicte tartışmanın ne alemi var? http://forum.paticik.com/view.php?id=145841 ayrıca ko dur uo dur bi susun artık ya.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ben geleli 3 ay oldu pek deişmedi eskide nasıldı acep kodur uodur wowdur bunlar ne acaba oyun falan heralde eskiden sırf oyun oynayanlarmı vardı şimdi onlarmı gidio noluo açıkçası giden gitsin kime ne yaw[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 2 Yildir burdayim. Onceleri zamanimi en cok gecirdigim yer burasiydi. Bizden eskiler vardi tabi. Iyi insanlardi. Daha once de giden oldu. Neredeyse hepsi forum kulturune sahip insanlardi. O zaman cogu uye de oyleydi. Ciddi ve seviyeliydi. Cok fazla yazmaz, tartismalari ya da eglenceli seyleri disaridan okurdum sadece. O sekilde bile saatler geciyordu forum karsisinda ve ben o saatleri harcadigima pisman degilim. FAKAT, o zamandan bu zamana bi fark var. Forum kurallari o zamanlar orada Nane olsun diye durmuyordu. Insanlar forumda baskasina laf atmak ya da ignelemek icin de dolasmiyordu. Uyarilar da ciddiye alinirdi. Forum kulturu diyecegim hakkaten. Simdiki farkli durumu hakikaten yeni kullanicilara bagliyorum ben. Hepsi degil ama cok fazlasinin hicbirseyden haberi yok. Ciddiyet yok, umursama yok. Tahminimce yas ortalamasi ile de alakali. Evet akil yasta degil bastadir dediginizi duyar gibi oluyorum ama. Burada pek gecerli degil. Dunku cocuk geliyo ehuaeuhaeihae hubeleee yaziyor. Kendince komik saniyor. Arkasina bakmadan gidiyo sonra. Dingonun ahiri ya burasi. Konu acmadan once dusunup tartmiyor. Arama konusuna hic girmeyecegim. Forum nedir, ne degildir bilmiyor artik yeni gelenler. AMAC nedir burda ondan haberleri yok iste. Gidenler konusunda gercekten uzuldum. Bone beni belki tanimiyodu bile ama o bi renkti benim icin. Yavas yavas da siyaha talim yapicaz gibi gorunuyor zaten. Onlem alinir mi alinmaz mi bilmem ama gidisati kendi adima begenmiyorum. Zaten bu yaziyi okuma zahmetine girecek olanlar forumun hakkini veren insanlar olacak buyuk ihtimalle. Okumasi gerekenler yine okumayacak ama ben yazma ihtiyaci hissettim. saygilar...[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 @Dynun duygularıma tercuman oldun ...[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 dynun çok ama çok haklısın cnm...[signature][hline]zaman en yakın dostum...bütün gün onlayım... ama zamandan nefret ediyorum... Saroth+Black Angel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ben bilmemkaç senedir burdayım aslındao kdr da önemli deil sene falan ama eh işte bişeyler gördük :) ilk geldiğimde küçüktüm ilk başlarda üye olmamıştım sadece okuyordum daha sonra üyelik aldım pek sevmiodum forum okumayı falan 2002 sonlarıydı o zmn hatta bu aralardı.ilk girip konuşmaya başladığımda falan güzeldi ortam her derdimize derman oluyordu sağolsun arkadaşlar ve geyik vardı ama seviyeliydi arkadaşçaydı çok küfür edilirdi yine ama dışlanıyordu küfür edenler bi çok kişiyle tanıştım muhabbet ettim ama gitgite özellikle son bi kaç ayda bir anda çatırdadı pati eski bilgisayar ve oyun deliliği yerini normal bi foruma alınca aptal aptal elemanlar da dağıttı her şeyin sorunudur bu popüler olunca ister istemez çatırdar neyse çok kişi ayrıldı üzüldüm hakkatten zaten son zamanlarda çok pasifleştim yine sadece okuyorum napalım böle oldu işte istemesekte :([signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 cuma gunu okuldan bir odev cıkarmak için internet cafeye gittim ve bi çocuk yaklaşık 9 yaşlarında paticik ko da geziniyordu O_o[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 rewendor ve dynun'un söylediklerine katılıyorum. 1- sağlam bir temizlik lazım. 2- sağlam bir denetim mekanizması lazım. 3- insanların bırakmaması lazım. nadir de olsa girsinler, ilgilerini çeken topiclere baksınlar, sakin olsunlar. günde 5-10 dakka ya, ne kaybederler ki? çok üzülüyorum bırakanları görünce gerçekten benim de şevkim kırılıyo. 4- başarabiliriz![signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 çok zor sanırım artık.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bana bırakanlar & bırakmak komik geliyor her forumda oluyor bu eskiler eski günlerimiz nerde yok diyor küsüyor gidiyor tbai gidiyor mu tartışılır ama bunu yazdım + kendi görüşüm bu diye belirttim yine de silindi bi yerden =p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: RaidenXelRu, 24 Eylül 2005 20:49 tarihinde demiş ki: @nae @rewendor kesinlikle ve kesinlikle ko ' yu savunmuyorum ko danda nefret edıyorum oyunu 1 aydan fazla oynayandanda hoşlanmam sadece anlamanız lazım uo ya laf atmanıza kırıldım bence uo oynayan wowdan çok çok kaliteli playerlar var p.s : tekrar soluyorum kesınlıkle ko yu savunmuyorum hatta ve hatta gerekırse bu oyun 15 yaş uzerınden buyuklere satılmamalı ve patıcıktede yer bulmasın forum kapansın ko'cular başka forumları kırletsın 8-) Tamam ben zaten uo ya laf etmedim. Zamanında yıllarca ben de oynadım UO. Çok kaliteli insanlarla da tanıştım UO oynayan. Ama şu anda oynayan neslin durumu ortada bence.. Zaten farkettiysen hiçbir bölüm kapatılsın demedim, temizlensin dedim sadece.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Sadece okumaktan bıkıp bir account alayımda online oyunları öğreneyim dediğimin üzerinden bir sene falan geçti. Ne değişti? Son 6-7 aydır hiç alakam olmasada KO bölümünde admine karşı hakaret amacıyla açılan topicleri toplamaktan başka? Bütün forum temelleri diye tabir ettiğim kimselerin ortadan yok olması? Yoksa ultima'yı öğrendiğim, oynayamadığım zamanlarda bile ustası kadar bilgim edindiğim güsel Ultimatr mekanının tamamiyle kaybolduğunu farketmem mi? D hepsi öğretmenim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 patiye ne oluyor? Ne olsun be hocam.. Millet kalp kırmaya, ayar vermeye geliyor. "Aman aşağıda kalmayım, dur şuna laf sokayım, bilmem ne oynayana 'Sen kimsin ulan! Patiye yazamazsın' diyim" şeklinde düşüncelerle geliyor sanırsam. İşin şakası bir yana her alanda, her konuda gereksiz tartışmalara giriliyor. Hemen hemen her konu alakasız yerlere sürüklenince ise ilgi azalıyor doğal olarak.. Ben çok eski değilim ama ben de kaybediyorum siteye olan ilgimi.. Sırf -saçma sapan- tartışma mevzuuları bile siteden kopmak için bir sebep. Belki de büyüyoruz çaktırmadan (Nereye büyüyorsam, orta yaş olacam yakında..). Patinin aktif kitlesinin yaş ortalamasının düşük olması, yazarların ergenlik sanrıları, ayar sokma sevdaları yorucu geliyor sanırım... Bilemiyorum.[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Bugünlerde paticik'i bırakmak moda oldu... Paticik aynı paticik ha kendini bilmezler var mı var tabii ama her zaman oldu her zaman böyle tarışmalar oldu... Fake accountlar oldu ama bu site hala açık demeki insanlar kaliteden dolayı hala geliyor... Eğer çok kötü diyorsan zaten düzeltmeye çalışırsın ama yok olmadı diyorsan rahatsız oldun insanların msglarına bakmazsın ama buradan biri gittiği zaman üzülmüyorum çünkü 2 si geliyor sorun değil ama gidecekseniz sessiz gidilmesi sadece yöneticilere msg atılması bence yeterli gereksiz yere insanlara laf atılması hak ediyorsa bile o insanlar aynı seviyeye düşürür sizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 gidenler pati aleminin yarısının tanıdığı ve sevdiği kişiler. Bir veda yazısıda fazla olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar