Shean Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paradoks olayı süperdi ya. sdfpgojksdf mindfuck yaşadı herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 18x7 efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Beyler siz boşuna yazıyosunuz bu mevzuda. Aslında hepiniz sanal dünyadasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 ahah efsane bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Ardı ardına iki über bölüm. Bunun ötesi olmaz ya. Cartman yalnız vr gözlük ile acayip komikti. Kusmuş mkay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 RANDY!!!! RA!!!! RA!!!! RANDY!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 SPnin cok kotu bolumleri olmustur ama randy uzerine kurulu bir tane kotu bolum hatirlamiyorum. dogum gunu sahnesi mukemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Tam GERGElik bölüm olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 3 bölüm pwnage ardı ardına. Of RANDY MARSH!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 http://southpark.cc.com/clips/0a2whv/commenting-on-my-friends-commenting#source=ff4daa77-43e0-4601-8fd6-21ea1daf9c19&position=1&sort=airdate Bu haftaki South Park. Pewdiepie, gaming commentary, call of duty hede. ABİ İNANILMAZ BAŞARILI BU SEZON YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 eğer ki pewdiepie'a giydirmeyip de yükseltirlerse, ki adam kendi kanalından bu hafta sp'deyim diye video yaptı, karşılıklı yalaşma olacak demek ki, abv sp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Şu copyright olayına çomak sokmaları lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Super bolumdu yine. Bu sezon costular. Cidden benim de aklim basmiyor niye baska insanlarin oyun oynamasini izler biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Gerge hala şu soruyu soracak kadar forumdan uzak olamazsın ya. Tamam çoğu şeyi anlamıyor numarasına yatıyorsun dramatik efekt vermek için ama bu forumdaki bi insanın şunu yazması eşyanın tabiatına aykırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Yok, cidden cok sıkıcı geliyor bana Twitch filan. Bakmiyorum hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 dingil dingil yorum yapip ilgi cekmeye calisan tipler bayik geliyor ama iyi oyunculari izlemek baya keyifli. hic mi iyi rts veya fps oyuncularini izlemediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Of, oooof of... Bu nasıl bir manyaklıktır... :D Bıkmadılar Lorde'a çakmaktan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Lorde cuvalla para vermistir bu sezon. Oculus da ayne pew de ayni, cok para kaldirdilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 abi ben mesela almayacağım oyunları izliyorum single player. film gibi geliyor. ama böyle mmo vs pek izlemiyorum canım oynamak istiyor izlemek yerine ama mesela last of us izledim 10 numara filmdi diyebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 acını biliyorum kardeşim ben de babamı candy crusha kaybettim diyor ya o an bir koptum sdfsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 I lost my dad to candy crush sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 çığlık attım o konuşmada ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 10. bölümde sezonu bitirmişler galiba. Eskiden 15-16 bölüm olurdu lan abvs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 geçen sezon da 10 bölümmüş. bari arada yine yeni oyun yapsınlar mysterionlu coonlu. CARTMANBRAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 on numara sezondu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar