kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 derya hanım sana yazıyor bak benden sölemesi :p bu arada swisshotel hep efekt olarak kullanılır mizah dergilerinde(lombak,kemik) bıçak sallarken falan eheh o aklıma geldi birden :-)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. [Bu mesaj kingpin tarafından 08 Eylül 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 soyle bi up yapiyorum. ankaraya acilan swisotelden aradilar kampanya varmiş. o zamanlar ankarada yoktu, istanbuldan almislar numarami artik size daha yakiniz filan diyor yahu. kabus geri dondu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Gülüyorum baya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 evet bizim evide ararlardı. Sinir bir pazarlama anlayışı. Otelleri ne kadar kaliteli bilmiyorum hiç kalmadım ama pazarlama anlayışları sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ehe adamı swissotelden hatunlar arıyo beğenmiyo, ya bizim gibi ihlas armutlu kaplıcalarına tanıtım turumuz var katılmak istermisiniz şeklinde kitleyen bıyıklı adamlar arasaydı? dahamı mutlu olcaktın. bizi niye derya aramıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ahaehheahaehaehae tokatı patlatmışmıydın peki ozaman gittiğinde? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 abicim istedigi kadar guzel olsunlar bu pazarlamacilar seni suya goturur susuz getirir. yada donsuz getirir ikisinden biri kesin olur yani. cok fena işin afedersiniz pici olmuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 artik kapina kadar gelirler o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Yolda giderken takip ediyorda olabilirler. Ansızın seni kaçirip swissotel'e götürebilirler. Ben dikkatli ol derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Beni de Cons Resort Otel'den arıyor allahsızın biri. [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 19:29 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 telefonda sinirlenmiş gibi yap, aniden konuşmayı kes ahhh de ve telefonu kapatmadan başından ayrıl, hat düşünce telefonu kapat, ertesi gün aradıklarında "emre beyi dün kaybettik, telefon ile konuşurken kalp krizi geçirmiş" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 kabus geri dondu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 zegna tehdit bida ararsanız şöle böle olur telefonumuda silin oradan vs. hem zevkli hem işede yarıyor :) edit.typ [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 19:51 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 abi said: gidicem ibrahim erkalin emine un'e caktigi gibi bi tokat cakicam havuza dusucek :D ASFDGHJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 klozet sistemleri süper ama, sıcak su ile yıkayıp, buhar ile temizliodu galiba :P acayip bişi vardı da aklımda kalmamış tam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 said: soyle bi up yapiyorum. ankaraya acilan swisotelden aradilar kampanya varmiş. o zamanlar ankarada yoktu, istanbuldan almislar numarami artik size daha yakiniz filan diyor yahu. kabus geri dondu lol. seinfeld vakaları gibi ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 demek ki neymiş, asla otellerin pazarlama departmanında kariyer yapmıyormuşum, alayı küfür yiyormuş, pazarlama stratejimi ileride bir otelin müdürü falan olursam, "ısrar" üzerine kurmuyormuşum. f&b temiz dalmış, f&bye devam ediyomuşum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 pazarlama degil ki bu? bohcaci cingene metodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ee gidip çaktın mı tokadı sonunda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Abi swiss saçmalamış.Swiss Otel Lale gibi olmuş. Hilton da böyle bi sistem yok kesinlikle aranmıyor rahatsız edilmiyor misafir.Ayrıca 1gün suitte kalan adam vip mi yapılır? Swiss sapıtmış. Ayrıca en güzel kariyer satışta yapılır utopia =) kısa sürede genel müdür oluyorsun. Tabi en hızlı yükselebileceğin ve en zevkli dept. f&b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 3 senedir beni kandırıyorlar ama pişman değilim :) Yılda 2 gün yeni evli gibi eşimle kaçıyoruz Swisse missss gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 said: xaty üye § 18 Ekim 2007, Perşembe - 20:17 [ özel msj ] klozet sistemleri süper ama, sıcak su ile yıkayıp, buhar ile temizliodu galiba :P acayip bişi vardı da aklımda kalmamış tam oldu poponu kuru temizlemeye alıp kurutuncada vestiyere asıyor sen gidip alıyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 aynı dert bizim de başımızda var hey allam zırt pırt arıyorlar deli midir nedir ben de babamın değişen hattının numarasını vermiştim saflık yapıp babam çok kızdı ehe evi falan arıyor uykulardan kaldırıyorlar beni hadi erkek arasa neyse dasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar