Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SwissHotel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
derya hanım sana yazıyor bak benden sölemesi :p
bu arada swisshotel hep efekt olarak kullanılır mizah dergilerinde(lombak,kemik) bıçak sallarken falan eheh o aklıma geldi birden :-)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.

[Bu mesaj kingpin tarafından 08 Eylül 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
soyle bi up yapiyorum.

ankaraya acilan swisotelden aradilar kampanya varmiş.

o zamanlar ankarada yoktu, istanbuldan almislar numarami artik size daha yakiniz filan diyor yahu.

kabus geri dondu lol.
Mesaj tarihi:
ehe adamı swissotelden hatunlar arıyo beğenmiyo, ya bizim gibi ihlas armutlu kaplıcalarına tanıtım turumuz var katılmak istermisiniz şeklinde kitleyen bıyıklı adamlar arasaydı? dahamı mutlu olcaktın. bizi niye derya aramıyo.
Mesaj tarihi:
abicim istedigi kadar guzel olsunlar bu pazarlamacilar seni suya goturur susuz getirir.

yada donsuz getirir ikisinden biri kesin olur yani.

cok fena işin afedersiniz pici olmuslar.
Mesaj tarihi:
telefonda sinirlenmiş gibi yap, aniden konuşmayı kes ahhh de ve telefonu kapatmadan başından ayrıl, hat düşünce telefonu kapat, ertesi gün aradıklarında "emre beyi dün kaybettik, telefon ile konuşurken kalp krizi geçirmiş"
Mesaj tarihi:
zegna
tehdit
bida ararsanız şöle böle olur telefonumuda silin oradan vs.

hem zevkli hem işede yarıyor :)

edit.typ

[ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 19:51 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
soyle bi up yapiyorum.

ankaraya acilan swisotelden aradilar kampanya varmiş.

o zamanlar ankarada yoktu, istanbuldan almislar numarami artik size daha yakiniz filan diyor yahu.

kabus geri dondu lol.

seinfeld vakaları gibi ya ahahah
Mesaj tarihi:
demek ki neymiş, asla otellerin pazarlama departmanında kariyer yapmıyormuşum, alayı küfür yiyormuş,

pazarlama stratejimi ileride bir otelin müdürü falan olursam, "ısrar" üzerine kurmuyormuşum.

f&b temiz dalmış, f&bye devam ediyomuşum :d
Mesaj tarihi:
Abi swiss saçmalamış.Swiss Otel Lale gibi olmuş.

Hilton da böyle bi sistem yok kesinlikle aranmıyor rahatsız edilmiyor misafir.Ayrıca 1gün suitte kalan adam vip mi yapılır?

Swiss sapıtmış.

Ayrıca en güzel kariyer satışta yapılır utopia =) kısa sürede genel müdür oluyorsun.
Tabi en hızlı yükselebileceğin ve en zevkli dept. f&b
Mesaj tarihi:
said:
xaty
üye § 18 Ekim 2007, Perşembe - 20:17 [ özel msj ]
klozet sistemleri süper ama, sıcak su ile yıkayıp, buhar ile temizliodu galiba :P acayip bişi vardı da aklımda kalmamış tam
oldu poponu kuru temizlemeye alıp kurutuncada vestiyere asıyor sen gidip alıyosun :)
Mesaj tarihi:
aynı dert bizim de başımızda var hey allam zırt pırt arıyorlar deli midir nedir
ben de babamın değişen hattının numarasını vermiştim saflık yapıp babam çok kızdı ehe
evi falan arıyor uykulardan kaldırıyorlar beni
hadi erkek arasa neyse
dasds
  • Yeni Oluştur...