Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stormwindin hali

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Az önce stormwindde yürüyordum. Üstünce bi shirt dışında bişi olmayan female human priest geldi. sonrası yorumsuz...

biraz büyük oldu resimler ama..
[signature][hline]ICQ:75403906 (kahrolsun msn messenger)

[Bu mesaj mko tarafından 06 Eylül 2005 16:09 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Höst yani WoW'u da bu hale çevirdiniz ya helal olsun![signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Mesaj tarihi:
Artık WoW'da para kazanma yolu bu olmuş herhalde. Eskiden 10 saat yaratık bok püsürük keserdik de elimize üç kuruş para geçerdi. Yakında bu bayanların patronu (eheh anladınız) tipler ve jigololar da çıkarsa şaşırmamak lazım, daha doğrusu bizim Trabzon'daki ahlak zabıtalarını buraya yollamak lazım :).[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Mesaj tarihi:
abi bagler neden acık onu anlamıyorum bir turlu :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!

Mesaj tarihi:
oha bir de bunu paladin yapıyor di mi?
utanın kendinizden utanın...
Uncle Lothar'ın kemikleri sızlıyordur şimdi.[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Mesaj tarihi:
artık böyle bir animated emotion eklense :P
ayrıca hanfendi priest onda da dikkat çekerim. ;)[signature][hline]ICQ:75403906 (kahrolsun msn messenger)
Mesaj tarihi:
said:
Darktr, 06 Eylül 2005 17:32 tarihinde demiş ki:
said:
BullDoG, 06 Eylül 2005 16:27 tarihinde demiş ki:
abi bagler neden acık onu anlamıyorum bir turlu :)

Hava atıyo nolcak paladinin ilk deneyimi tecrübesiz çocuk
alt+z de kullansa film tam olcak ;)

hava atıcak ne var o çantada. o değil sonuna kadar zırhla durmuşum. şarap olacaktı onu arıyordum bitmiş[signature][hline]ICQ:75403906 (kahrolsun msn messenger)

[Bu mesaj mko tarafından 06 Eylül 2005 17:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abı telını aldınmı kızın :DDDD
sende kıza flow wermısın one ole :DDDD[signature][hline]dwarf warior deyip gecme tani
dusun kestigi binlerce dusmani
Mesaj tarihi:

Çok hain bu rahibeler özellikle paladin fantezisi istiyorlar aklını çalıyorlar adamin canım...
[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

Mesaj tarihi:
bu biraderin tarikattan çıkarılması için dilekçe sundum katedraldaki yetkililere.. :-)[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Mesaj tarihi:
çık çık çık paladin olucaksın bide fallen pala oldun artık kızlar senin neyine sen git duanı et healını yap :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 07 Eylül 2005 04:41 tarihinde demiş ki:
bu biraderin tarikattan çıkarılması için dilekçe sundum katedraldaki yetkililere.. :-)

Yanımdaki Baş Piskoposun yiğeni ^^[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Mesaj tarihi:
Paladinlere fuhuş yasagımı var arkadaşlar? Oyun kurallarına baktım öyle bişi göremedim :-)[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL
Lucielee - human rogue - Sylvanas
Mesaj tarihi:
Şimdi arkdaşın aksine biz birbirimizi sevdik birbirimizin olduk :D[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Mesaj tarihi:
hearthstone in cooldown timerine bakiyoruz, ilk ss ile ikinci ss arasinda toplam 5dk lik bir ara var gibi gozukuyor.

arkadasin bir takim problemleri var galiba ;p[signature][hline]faşist paticik grubu:

area masters ftw!
  • Yeni Oluştur...