Arden Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Evet arkadşlar bugun helcaraxlardan dönüyodum dönüşte kulağımı deldirmeye karar verdim gerçi sene başından beri istiyorum ama ailem izin vermio. Evet neyse işte yeter artık ne yapabilecekler gibisinden gittim deldirdim eve geldim annem gayet hoş karşıladı naber olum ben dedim anne kulağımı deldirdim direk yüzü fln asıldı böle kava ettik bana baırdı hayatta ne istiyosan onu yap die. Sonra yukarı çıktım ablam fln konuştuk ablam zaten farketmiodu onun için yakışmış dedi işallah baba bişey demez fln dedi. Neyse yarım saat sonra babam geldi annem çaırdı yeme içn oturma odusanda bekliolardı bizi babam çıakrıcaksın onu dedi ben ses etmedim ortalıgı daha karıştırmak istemiyodum böyle annem aynen şu lafı etti ''eğer biri sana laf atarsa sakın üstüne yürüme'' acaip sinirlendim sinirden kıpkırmızı kesildim. Şunu dieceğim yani bir küpe bu kadarmı çok şey ifade ediyor sanki bütün küpe takanlar afedersin i.ne mi yani. Ama işte benim ailem öyle düşünüyor ama sırf onlara inat çıkartmıyacağım. Zaten gün gelicek sıkılıcam çıkarıcam kapanıcak ama gelde bunu onlara anlat offf OFFFFFF. Şimdide trip atıolar bana[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 annen le babana yarın dövme yaptırıcagını söle.. Baban annen birazdan burayı okusun baya bi ezilicekler çünkü burda..belki adam olurlar.. Başlayın patiler.. =P Örümcek kafalı basit insanlar sizi.. Osmanlı padişahları takarmış be küpeyi..Hangi çagda yaşıyoruz.. Kim kime laf etsin bu devirde..Millet travestiye bile laf edemiyo çıkarır tuglayı vurur agzına diye.. Bi uyanın be azcık kafanızı yorun yeni fikirlere görüşlere bakın.Çaga ayak uydurun.uyduramassanız uyduruyomuş gibi yapın.Yazık resmen yazık..Modern bir aile olucanız bide.. [signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 05 Eylül 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Öhüm o kadarda değil sadece dövme ve küpede böyleler :) ona çok kıl oluyorum işte küpeyi marjinallik olarak göryüorlar yani sanki küpe takanlar sırf böle uyuşturucu madde kullanan tiplermiş gibi bakıyolar[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 heh olur ya geçer ama merak etme benim babamda o delme tabancasından var sıkılınca baba getirsene diyorum takıyorum sıkılana kadar sonra cıkartıyorum sonra yine değişiklik istiyorum yine baabaaa ... ama babamda sevmiyor takmamı filan yani sorunca takıyımmı diye takma diyor annem karışmıyor zati[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TREMO Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bence anne ve babasını örümcek kafalı diye nitelendirmek yanlış... Neticede onların yetiştiği ortam, aldıkları kültür onları bu şekilde düşünmeye itmiş olmalı... Kültürler yargılanamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Eeee başka böyle olay geçiren varmı???[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 benım salak kuzenım o kadar geri kafalıymış ki inanamadım adam küpe takıyorum diye demediği laf kalmadı eheuu tabi her seferinde üstün döt etme becerilerimle koydum lafı oturdu oturunca küfüre başladı =) kendisi yakası bağrı açık pembe kıyafetler giyer simli simli ceketler giyer LoL ya[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 benim giib ol he de geç bildiğini yap sinirliyken birşey isteme sakin sakin alttan al ama dediğini yap cevap verme nasıl yönetiyorum oları ama onlar beni yönettikleirni snaıyorlar muhahah hainim ama napiim : )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 "modern olmayan aileyi anlamıyorum" gibi birşeyler yazmışsınız. ben de "asi olcaz diye ailesinin inadına şeyler yapanları anlamıyorum" diye yazayım bari. küpede ne hikmet var ki herkes küpeyi bu kadar önemli birşeymiş gibi görüyor onu anlamıyorum. bunun uğruna aileyle bile kavga ediliyor. küpe takmayan erkek, gençler arasında "salak, ezik" olarak mı görülüyor? aileniz istemiyorsa sırf size gıcıklık olduğu için yapmıyor bunları sizin sağlığınızı, kişiliğinizi, ve geleceğinizi düşünerek kızıyor. haklılar da. küpe takan, sigara içen, piercing yaptıran kişiler, sapkınlığa daha kolay kapılırlar. bugün diline, cinsel organına piercing yaptırır, yarın uyuşturucu kullanır, okul hayatından iş hayatından uzaklaşır, çeteye katılır, insanlarla kavga eder, adam yaralar, adam öldürür vs hayatı leş olur. "hayır ben asla adam öldürmem" demeyin. zincirleme şeklinde gider bunlar. bugün yanlış gibi gözüken şey yarın size en büyük hakkınız ve eğlenceniz gibi gözükebilir. ailenin burda yapmaya çalıştığı şey, bağnazlık veya çocuğunu ezmek değil. çocuğunu korumak. çocuğunun normal hayattan uzaklaşmasını engellemek. böylece sokak hayatı yaşmasın, düzgün bir aile kursun, düzgün bir hayatı olsun. ailenin istediği budur. uğraş verdiği de budur. ha, illa küpe takmak istiyorsanız şu tavsiyeyi vereyim. ailenizin huyuna gitmeye çalışın. aileniz size kızdığında siz de altta kalmamak için saçma sapan çıkışlar yapmayın. sessiz kalın. gerekirse çıkartın. sonra tekrar takarsınız. bu konuda ailenizi alıştırmaya çalışın. ortak kararlar almaya çalışın. aileniz size kızdığında üste çıkıp "asi çocuk" rolu oynamanın ne size ne de ailenize yararı olacaktır. dediğim gibi sakin ve sessiz oldukça aileniz bu konuda üstelemeyecek, alışacaktır. tabii kişiden kişiye değişebilir, ayrıntılar konusunda çok kesin konuşmuş olmayayım.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bızımkıler ewe almaz garantı[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ben asi çocuk olmaya çalışmıyorum. Küpeyi kendime yakıştırdıgım için istiyorum. Ama işte...[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Birazcık sokağa çıkıp etraflarına bakmayı tavsiye ederek başlayabilirsin .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ya klasik olaydır:cevap vermiceksin yinede bildiğini okuyacaksın. bi bakıma onlarında gururu okşanmış oluyor böylece yarın bitane daha deldiricem canım çekti[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben saçımı nasıl boyadım bu yaşta saç boyamak çok doğal gibi davrandım 2 yıl önceden zemin hazırladım annem boyattı hemen =P böyle ezile büzüle söyleme bir kahve içicem der gibi arada kaynatıver çok üsütne geliyorlarsa bu konuyla ilgili şaklar yap çok ciddi değilmiş gibi takmazlar yaw o zaman küpeye takmaları çok ilginç cidden baya savaş verceksin ilerde başka şeyler için sanırım pof[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 @Bone: +1 Adam yazmış işte uzun uzun.. Üzerine ekleme falan yapmaya gerek duymuyorum :tup:[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 eauh ben bazen acaıp kafaya takarım babamın fılan dedıklerını dayım gecen soylemişti babamın yanında " babanın dedıklerının yarısını duyma , yarısınıda istediğin gibi duy." valla olay bu ama bende pek beceremiyorum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merciman Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 babam cok delik sevmıor ama ben seviorum gecen sene 4. deligimi deldirdigimde sorum olmstu.yakısmadıgı, cok oldugunu falan söledi bos ver cıkarma alısıoar. simdi 5. deldirsem bi sey demez kabullendi...[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 arkın biri sokağa çık gez demiş analrsın? ben anlayamım ne alaka ne kastedmeye çalıştın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 alışırlar zamanla. :9 ama küpesiz yaşam , güzel yaşam.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 küpe değilde piercing taktırdığımda babam değilde beden hocası karışmıştı tokadı bi kodu kaş tarafım yarılır gibi olmuştu taktıralıda 2 gün felan olmuştu zaten tekrar kanamaya başladı çıkarmak zorunda kalmıştım ne tokattı be hayatımda öyle bi tokat yemedim[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bone yazmış işte bende imzalarım...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bone un dedikleri doğru.Asi genç olmak için aileyi karşıya almamak lazım. Ama bone zincirleme teorisi yanlış bence kendine hakim olan adam istediği yerine bişey yapsın yinede yolundan sapmaz.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ailemi karşıma almak istemiyorum işte. Ben eğer kendime hakim olamayan bir insan olsaydım şu an sınıfta kalmıştım her pok gelmişti başıma.[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 1/2 cm caplı bi metal parcasının yarattıgı kavgaya bak ya.. cidden anlamıyorum nedir ki? ben tee kac sene once deldirip eve geldigimde babamla aramdaki tek dialog -yakısmıs temiz yerde mi deldirdin? -evet -peki hayırlı olsun[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Eh ne güzel. Ya ben kolay sıkılan insanım ben bunu 1-2 sene sonra çıakrtıcam o kesin ama işte[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar