Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyuz oldum yaa ne kadar saçma

Arden

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadşlar bugun helcaraxlardan dönüyodum dönüşte kulağımı deldirmeye karar verdim gerçi sene başından beri istiyorum ama ailem izin vermio. Evet neyse işte yeter artık ne yapabilecekler gibisinden gittim deldirdim eve geldim annem gayet hoş karşıladı naber olum ben dedim anne kulağımı deldirdim direk yüzü fln asıldı böle kava ettik bana baırdı hayatta ne istiyosan onu yap die. Sonra yukarı çıktım ablam fln konuştuk ablam zaten farketmiodu onun için yakışmış dedi işallah baba bişey demez fln dedi. Neyse yarım saat sonra babam geldi annem çaırdı yeme içn oturma odusanda bekliolardı bizi babam çıakrıcaksın onu dedi ben ses etmedim ortalıgı daha karıştırmak istemiyodum böyle annem aynen şu lafı etti ''eğer biri sana laf atarsa sakın üstüne yürüme'' acaip sinirlendim sinirden kıpkırmızı kesildim. Şunu dieceğim yani bir küpe bu kadarmı çok şey ifade ediyor sanki bütün küpe takanlar afedersin i.ne mi yani. Ama işte benim ailem öyle düşünüyor ama sırf onlara inat çıkartmıyacağım. Zaten gün gelicek sıkılıcam çıkarıcam kapanıcak ama gelde bunu onlara anlat offf OFFFFFF. Şimdide trip atıolar bana[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Sosyal ağlarda paylaş

annen le babana yarın dövme yaptırıcagını söle..
Baban annen birazdan burayı okusun baya bi ezilicekler çünkü burda..belki adam olurlar..
Başlayın patiler.. =P

Örümcek kafalı basit insanlar sizi..
Osmanlı padişahları takarmış be küpeyi..Hangi çagda yaşıyoruz..
Kim kime laf etsin bu devirde..Millet travestiye bile laf edemiyo çıkarır tuglayı vurur agzına diye..
Bi uyanın be azcık kafanızı yorun yeni fikirlere görüşlere bakın.Çaga ayak uydurun.uyduramassanız uyduruyomuş gibi yapın.Yazık resmen yazık..Modern bir aile olucanız bide..
[signature][hline]

[Bu mesaj Eternal tarafından 05 Eylül 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öhüm o kadarda değil sadece dövme ve küpede böyleler :) ona çok kıl oluyorum işte küpeyi marjinallik olarak göryüorlar yani sanki küpe takanlar sırf böle uyuşturucu madde kullanan tiplermiş gibi bakıyolar[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Sosyal ağlarda paylaş

heh olur ya geçer ama merak etme

benim babamda o delme tabancasından var sıkılınca baba getirsene diyorum takıyorum sıkılana kadar sonra cıkartıyorum sonra yine değişiklik istiyorum yine baabaaa ...

ama babamda sevmiyor takmamı filan yani sorunca takıyımmı diye takma diyor

annem karışmıyor zati[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

benım salak kuzenım o kadar geri kafalıymış ki inanamadım adam küpe takıyorum diye demediği laf kalmadı eheuu
tabi her seferinde üstün döt etme becerilerimle koydum lafı oturdu oturunca küfüre başladı =)

kendisi yakası bağrı açık pembe kıyafetler giyer simli simli ceketler giyer

LoL ya[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

"modern olmayan aileyi anlamıyorum" gibi birşeyler yazmışsınız.
ben de "asi olcaz diye ailesinin inadına şeyler yapanları anlamıyorum" diye yazayım bari.

küpede ne hikmet var ki herkes küpeyi bu kadar önemli birşeymiş gibi görüyor onu anlamıyorum. bunun uğruna aileyle bile kavga ediliyor.
küpe takmayan erkek, gençler arasında "salak, ezik" olarak mı görülüyor?
aileniz istemiyorsa sırf size gıcıklık olduğu için yapmıyor bunları
sizin sağlığınızı, kişiliğinizi, ve geleceğinizi düşünerek kızıyor.
haklılar da.
küpe takan, sigara içen, piercing yaptıran kişiler, sapkınlığa daha kolay kapılırlar. bugün diline, cinsel organına piercing yaptırır, yarın uyuşturucu kullanır, okul hayatından iş hayatından uzaklaşır, çeteye katılır, insanlarla kavga eder, adam yaralar, adam öldürür vs hayatı leş olur.
"hayır ben asla adam öldürmem" demeyin. zincirleme şeklinde gider bunlar. bugün yanlış gibi gözüken şey yarın size en büyük hakkınız ve eğlenceniz gibi gözükebilir.

ailenin burda yapmaya çalıştığı şey, bağnazlık veya çocuğunu ezmek değil.
çocuğunu korumak. çocuğunun normal hayattan uzaklaşmasını engellemek. böylece sokak hayatı yaşmasın, düzgün bir aile kursun, düzgün bir hayatı olsun.
ailenin istediği budur. uğraş verdiği de budur.

ha, illa küpe takmak istiyorsanız şu tavsiyeyi vereyim.
ailenizin huyuna gitmeye çalışın. aileniz size kızdığında siz de altta kalmamak için saçma sapan çıkışlar yapmayın.
sessiz kalın. gerekirse çıkartın. sonra tekrar takarsınız. bu konuda ailenizi alıştırmaya çalışın. ortak kararlar almaya çalışın.
aileniz size kızdığında üste çıkıp "asi çocuk" rolu oynamanın ne size ne de ailenize yararı olacaktır. dediğim gibi sakin ve sessiz oldukça aileniz bu konuda üstelemeyecek, alışacaktır.

tabii kişiden kişiye değişebilir, ayrıntılar konusunda çok kesin konuşmuş olmayayım.[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Sosyal ağlarda paylaş

ya klasik olaydır:cevap vermiceksin yinede bildiğini okuyacaksın.
bi bakıma onlarında gururu okşanmış oluyor böylece

yarın bitane daha deldiricem canım çekti[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin,
Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim...
insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki
İvy'den şüphem var onun kalbi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ben saçımı nasıl boyadım bu yaşta saç boyamak çok doğal gibi davrandım 2 yıl önceden zemin hazırladım annem boyattı hemen =P
böyle ezile büzüle söyleme bir kahve içicem der gibi arada kaynatıver çok üsütne geliyorlarsa bu konuyla ilgili şaklar yap çok ciddi değilmiş gibi takmazlar yaw o zaman küpeye takmaları çok ilginç cidden baya savaş verceksin ilerde başka şeyler için sanırım pof[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Sosyal ağlarda paylaş

eauh ben bazen acaıp kafaya takarım babamın fılan dedıklerını

dayım gecen soylemişti babamın yanında " babanın dedıklerının yarısını duyma , yarısınıda istediğin gibi duy."

valla olay bu ama bende pek beceremiyorum[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

babam cok delik sevmıor ama ben seviorum gecen sene 4. deligimi deldirdigimde sorum olmstu.yakısmadıgı, cok oldugunu falan söledi bos ver cıkarma alısıoar. simdi 5. deldirsem bi sey demez kabullendi...[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın
Sosyal ağlarda paylaş

küpe değilde
piercing taktırdığımda babam değilde beden hocası karışmıştı
tokadı bi kodu kaş tarafım yarılır gibi olmuştu taktıralıda 2 gün felan olmuştu zaten
tekrar kanamaya başladı çıkarmak zorunda kalmıştım
ne tokattı be
hayatımda öyle bi tokat yemedim[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone un dedikleri doğru.Asi genç olmak için aileyi karşıya almamak lazım.
Ama bone zincirleme teorisi yanlış bence kendine hakim olan adam istediği yerine bişey yapsın yinede yolundan sapmaz.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

1/2 cm caplı bi metal parcasının yarattıgı kavgaya bak ya..
cidden anlamıyorum nedir ki?
ben tee kac sene once deldirip eve geldigimde babamla aramdaki tek dialog

-yakısmıs temiz yerde mi deldirdin?
-evet
-peki hayırlı olsun[signature][hline]So weak, so hollow-minded
the primat flock responds
the jester race submits

In Flames We Trust.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...