Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asheron's Call 2 ye veda


BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Turbine Entertainment firması artık karlı görmedikleri için bir çoğumuzun zevkle oynadığı AC 2 yi bu yıl sonunda kapatıcakmış. Bunu üzülerek bildiriyorum. Bunun dışında AC 2yi kapatıp Dungeons & Dragons Online: Stormreach ve Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar oyunlarına daha çok oyğunlaşacaklarmış...[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.


[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 yıl sonra ...
eheeh install dosyasının içerisine game manual koymuşlar pdf. =)

dreagloth said:

Onu yazsana abicim nerden bilicez ne anlatmak istediğini, 2005 den kalma konuya res atmışsın zati.


eski konu var mı diye başlıklarda arattım. bilgisayar oyunları bölümünde varmış bir tane. bir tane de burada. buna link attım ben de.

YÜK OLDUYSA ÖZÜR DİLERİM DREAGLOTH BEY: =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

secelim bir tane baslayalim ne olacak. hic girmedigimiz herhangi bir oyunu high levele kadar beraber oynayalim, bir iki high end yapalim sonra bir baskasina yelken acalim.

oyun icin guild degil guild icin oyun secip oynayalim.

beraber olunca keyifli bunlar zaten, simdi surdan 10 kisi toparlasak, once aion bitirsek, sonra secret worldu bitirsek, sonra lotro bitirsek, vs de vs, mesele o dunyayi o hikayeleri o dinamikleri gormek iste :)

hadi tut sunun ucundan doseyelim abi :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

beraber olunca keyifli bunlar zaten


mmoların olayı o zaten. yanında birlikte dolaşıp gezebileceğin, questleri ortaklaşa yapabildiğin birileri olmadıktan sonra (coop multiplayer oyunlar gibin) tat vermiyor.
ne kadar über bir oyun yapsalar da, ne kadar kalabalık bir guilde girsen de, ıssız bir adada yalnız takılıyor gibi hissediyorsun. (end game'e kadar tabii, level maxladığında zoraki party arıycaksın ki dungeon yapasın vs...)
mmodan ziyade birlikte oynuycak adam lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

WoW`dan beri ne yazık ki öyle bir ortam yaratmayı veya öyle bir ortama dahil olmayı beceremedim. Bir sürü guilde girdim fakat hiçbirini önceden benimsediğim gibi benimseyemedim. Yaş ilerledikçe insan daha seçici oluyor herhalde. Şu an o eski UO, WoW tayfam olsa hugo bile oynardım. Şu kadar yıldır anladım ki oyunu iyi yapan şey bir noktaya kadar oyunun kendisi, asıl iyi yapan ve seni oyuna bağlayan şey eğlenceli hale getirebildiğin insanlarla birlikte oynayabilmek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
×
  • Yeni Oluştur...