bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Makaveli, 01 Eylül 2005 15:27 tarihinde demiş ki: said: MeSh, 01 Eylül 2005 15:25 tarihinde demiş ki: son resime benim kadar fesat bakan var mı? ben mi çok fesatım ehe Yalniz degilsin :) Elim belim bağlı (40days 40night) diye bi film vardı. Filmin sonunda adam memelerden oluşan bulutların içinde geziyordu ki midem bulanmıştı o aklıma geldi ilk =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 insan o bulutlara sarılıp şirinlikten ölmek istiyor[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 onlar değilde asıl t-storm'un habercisi bulutlar var amerikada onlar süper: bundan ben gördüm ondan gerçek yani ps yok[signature][hline]Gilean's Blog - Life with GileanMaedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
cenin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 abi çok kolpa duruyo bu bulutlar ya böle göbeğinden ışık çıkan ayılar vardı küçükken onlat gibi duruyo :D[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland'
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 eğer gerçek ise muhteşem..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Çok bariz photoshopda 2. arkadaşın yolladığı gerçek zaten ben gördüm demiş çok hoşuma gitti o.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Gilean.. o resme yapabilecegim tek yorum ohaaaa! :)[signature][hline]a.k.a Drunken
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 photoshop bulutudur[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sanki elle çizilmiş gibi duruyor. belki de çekim tekniği veya dijital editleme sonucu bulutların daha yumuşak ve belirgin olması sağlanmıştır?[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength.
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 çok çizimvari duruyo fotolar (ilk linkteki) hatta pamuk şeker kıvamında
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kurabiye gibin yaw[signature][hline]gitti kedayım, gözümün nuru..
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 üstüne çıkıp zıplayacaksın onların =)[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
pediculus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 e bunlar bildiğin döt ...phahahaha[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ehehehehehe harbi döt gbn[signature][hline]gitti kedayım, gözümün nuru..
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 süper ya görüntüler yıldırım görüntüleri vardı onlar daha bi süper[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Rush Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 photoshop ama güzel genede.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE
heso Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Patide bişiy war bütün resimler ps zaten. Hiçbişiye inanmıyosunuz :)[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 25 - Frostwhisper
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Off çok güzeller ama ilk 2 si hariç hepsi çizgifilmden çıkmış gibi gözüküyo yani gerçekçi gözükmüyo.Yani photoshop denmesi normal. Ama Gilean ın gönderdiği resim süper yaa manyak bişiy hayran kaldım:D
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 hangi sonuncu resim yaw?:)[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bulutlara bayılıyorum ya.[signature][hline]truth might be changed by victory.
pediculus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 nimbus kümülüs hangi tür bunlar bilen warmı?[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: SoulCube, 01 Eylül 2005 15:24 tarihinde demiş ki: bu nasıl bir photoshoptur desek daha ii olur lol doğru :-)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Arden Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Süper birşey bu !! Allah doğa anadan razı olsun :)[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Öne çıkan mesajlar