Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 [spo1=Why Not?]Olabilir tabii abi... Önceki sayfalarda Sam "Sizin yorumunuza bırakıyor" demişti mesela, ben öyle yorumladım, senin yorumun da doğru olabilir... Amma ve lakin güzel filmdi allah için :)[/spo][signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 hmm olabilir tabi :) tüm yazıları okumadım ben önceki sayfalardan[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Up!! şimdi seyrettik ve tamemen mindfuck olmuş durumdayım. Müthiş bir filmmiş yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 tam anlanması için bikaç kere izlenmesi gereken filmlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Infeqted said: bisey yazamiyorum daha yeni bitirdim filmi.. tek kelimeyle i-na-nil-maz !! cok gizemli bir macera basrollerde carrie anne moss ve guy pearce oynuyo[hline] a deniz açmış topii hey gidi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 çok çok güzeldi ama ilk vizyona girdiği sene bir kaç kere izlemiştim, şimdi kafayı yememek için izlemeye tekrar cesaret edemem herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Bikaç ay önce filmin dvd'sini aldım izlerim diye, sonra başladım izlemeye ama bu kadar sevilen bi film olduğunu bilmiyodum o yüzden beklentilerim yüksek diildi. Bi süre sıkıla sıkıla izledim, sonra "bu ne ya" diyip sıkılarak kapattım da, izlemeyi bilememişim sanırım. Bugün adam gibi izleyip bi bakayım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 aha spolar fail olmuş ahahah :D yalnız yazdığım sahneyi, neden bahsedildiğini falan hiç hatırlamıyorum. bunu tekrar izlemem lazım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 izledikten sonra surayi okuyun (turkce ve uzun degil) hersey yerine oturur. http://www.sinemafanatik.com/memento/mementoexp.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Ya çok mu zordu spoiler altına yazmak şu üsttekileri. Filmi şimdi ve galiba esas olayı okudum demin 2 eleman var aslında tek kişi bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 başlık hortlayacak da nolan memento'nun yenisi çekiyomuş. ismi de memento :D https://www.imdb.com/title/tt5207922/ imdb bilgilerinde remake of memento 2000 yazıyo wth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 daha 18 sene geçmiş neyine remake trinity bile yaşıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 daha önceden çektiğini unutmuş demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 nolan cekerse olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Neyine remake olacak bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 hatırlamayanlar için olacakmış :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Matrix'i de tekrar çekseler keşke, 20 yıl olmuş artık bir prequel yakışır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Matrix hala guzel Lotr ye remake yapsalar asil marvel fln ceksin hatta hayvan gibi cgi ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 LEOTERE diye okumadıkça o ye eki hiçbir yere bağlanmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Ee? Ben oyle okuom amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 lotur diye okunur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Leotere diye niye okuyosun abi hayatını kolaylaştırsana biraz niye zorlaştırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Sanane lan istedigim gibi okurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Okursun tabi okuyamazsın demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 yok guzel kardesim ben de sana demedim, bir yukaridaki mahlukata dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar