Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

sabonis

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bana bir yardımcı olur musunuz=)
ben ilk seriyi izledim 51 bölümlük yanlış hatırlamıyorsam
daha sonra bir daha mı başladı ne oldu?
yeni serinin adı nedir? ve hangi grubun çevirisini tavsiye ediyorsunuz fln filan?
öm ile de yardımcı olursanız adres için sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

evet yeni sezon'un ismi fma: brotherhood. 2009 nisan ayında başladı, şu an 50. bölümü çıktı. yanlış hatırlamıyorsam 19 - 20. bölümlere kadar falan gidişat ilk fma ile aynı, daha sonra hala yayınlanmakta olan mangasına göre devam ediyor. ben animefreak.com'u tercih ediyorum, eclipse de çok tercih ediliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

TheRiverBelow said:

50

iyiydi. pride ne yaptı da, babasına şikayet edebildi onu anlamadım yalnız. mors alfabesi falan mı kastı ki?

kesinlikle öyle bence.

50

güzeldi, eski karakterler de sağdan soldan katıldı olaya kendi çaplarında. ALEKSSSÜRÜÜİİİ abimiz de katılsa keşke ekibe daha geç olmadan. :/

Sosyal ağlarda paylaş

TheRiverBelow said:

aykutdmn said:

Diamor said:

animefreak.tv'de altyazı kalktı mı ya?

Fail demeyeyim diyorum ama hâlâ AF diye dolananları görünce acısam mı kızsam mı bilemiyorum...

dîmî yâ, gûl gîbî HD dûrûrkên...

keşke sürekli içinden para çıkan bir kasam olsaydı
o zaman 720p yi kasmadan izlebilecek bir pc alırdım
bizde fail yaşamazdık dimi
Sosyal ağlarda paylaş

bi dakka ya neden fail oluyo ki? AF candır.
görüntü kalitesi açısındansa rahatlık>görüntü kalitesi diye düşünüyorum ve download beklemeyi sevmiyorum, doğal olarak streaming izlemeyi tercih ediyorum.

eğer çeviri, güncelleme filan sorunlarıysa millet topikte eclipse sublarını beklerken ben çoktan izlemiş oluyorum genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...