cavanagh Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 arkadaşlar bana bir yardımcı olur musunuz=) ben ilk seriyi izledim 51 bölümlük yanlış hatırlamıyorsam daha sonra bir daha mı başladı ne oldu? yeni serinin adı nedir? ve hangi grubun çevirisini tavsiye ediyorsunuz fln filan? öm ile de yardımcı olursanız adres için sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 yeni serinin adı brotherhood imiş. animefreak.tv'den izliyorum ben, genelde sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 evet yeni sezon'un ismi fma: brotherhood. 2009 nisan ayında başladı, şu an 50. bölümü çıktı. yanlış hatırlamıyorsam 19 - 20. bölümlere kadar falan gidişat ilk fma ile aynı, daha sonra hala yayınlanmakta olan mangasına göre devam ediyor. ben animefreak.com'u tercih ediyorum, eclipse de çok tercih ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Eclipse 50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 50 iyiydi. pride ne yaptı da, babasına şikayet edebildi onu anlamadım yalnız. mors alfabesi falan mı kastı ki? 50, ahahah http://i40.tinypic.com/2w68m05.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 animefreak.tv'de altyazı kalktı mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 TheRiverBelow said: 50 iyiydi. pride ne yaptı da, babasına şikayet edebildi onu anlamadım yalnız. mors alfabesi falan mı kastı ki? kesinlikle öyle bence. 50 güzeldi, eski karakterler de sağdan soldan katıldı olaya kendi çaplarında. ALEKSSSÜRÜÜİİİ abimiz de katılsa keşke ekibe daha geç olmadan. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Diamor said: animefreak.tv'de altyazı kalktı mı ya? Fail demeyeyim diyorum ama hâlâ AF diye dolananları görünce acısam mı kızsam mı bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 altyazı var 2 bölüm önce izlemiştim mesela geç ekleniyor sadece, çeviri ekibi geç çeviriyor yine de fazla uzun konuşmalar olmadığı için pek gerek yok gibi hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 aykutdmn said: Diamor said: animefreak.tv'de altyazı kalktı mı ya? Fail demeyeyim diyorum ama hâlâ AF diye dolananları görünce acısam mı kızsam mı bilemiyorum... kızma aaabi affet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 aykutdmn said: Diamor said: animefreak.tv'de altyazı kalktı mı ya? Fail demeyeyim diyorum ama hâlâ AF diye dolananları görünce acısam mı kızsam mı bilemiyorum... dîmî yâ, gûl gîbî HD dûrûrkên... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 TheRiverBelow said: aykutdmn said: Diamor said: animefreak.tv'de altyazı kalktı mı ya? Fail demeyeyim diyorum ama hâlâ AF diye dolananları görünce acısam mı kızsam mı bilemiyorum... dîmî yâ, gûl gîbî HD dûrûrkên... keşke sürekli içinden para çıkan bir kasam olsaydı o zaman 720p yi kasmadan izlebilecek bir pc alırdım bizde fail yaşamazdık dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 animecrazy.netten izliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bi dakka ya neden fail oluyo ki? AF candır. görüntü kalitesi açısındansa rahatlık>görüntü kalitesi diye düşünüyorum ve download beklemeyi sevmiyorum, doğal olarak streaming izlemeyi tercih ediyorum. eğer çeviri, güncelleme filan sorunlarıysa millet topikte eclipse sublarını beklerken ben çoktan izlemiş oluyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 vallahi şahsen ben pazartesileri; mısırımı patlatıyom. kolamı alıyom. siyah perdemi çekiyom. loş ışığı veriyom. öyle başlıyorum izlemeye. zaten 20dakika. en güzel şekilde değerlendirmek geliyür içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 son op/ed 51. bölümde girecekmiş bu arada manga 3 chapterda biter gibi değil ama ya : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 animefreak.tv'de türkçe alt yazılı olarak izleyebilen var mı? yoksa sorun ben de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Ya bu eski animenin remakei mi yoksa tamamen farklı bir hikaye mi ? Eskisi kadar iyiyse izlemeye başliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 eskisinden çok daha iyi, çünkü eskisinin aksine manga hikayesine tamamen sadık ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 izle lam süper hebik hübik değil çok ii (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 50 daha gaz bir bölüm olamazdı herhalde. en saf aksiyonun olduğu fma bölümüydü sanırım geçen sene bu zamanlarda çıktığından beri. fena karıştı ortalık, cyclops tipli zombiler ne yapacak bakalım. baya kalabalık sayıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 mangayı takip eden birisi animenin 50. bölümünün hangi manga bölümüne denk geldiğini söyleyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mangada 90 animenin 50. bölümü olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 manga en son kaçta peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 63. bölümde biteceği kesinleşmiş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar