Trapper Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Al ı bi ara şamaroğlanı ettiler ama son bölümlerde iyi toparladılar..son birkac bölümde kardesinede uyuz olmadım degil hani.:@
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Bölüm güzeldi de, donkey kongla lion king nedir asdaf
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 son sahne süperdi. automail yaramış ninja hanımkızımıza.
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 47 duygusal ve flashback'li bir bölüm olur diyordum başta hoenheim'ı ağlamaklı görünce, ama buram buram aksiyon kokan bir bölüm oldu. akıllı bıdık edward yeteneğini konuşturdu, heralde onu akıl etmeseler pride şişlerdi aslan kral ve king kong'u sdf. yalnız edward daha çok aksiyona girsin yahu, millet döktürüyor patır patır, edward biraz arka planda kalıyor bu aksiyonlarda. gönül ister ki edward değişik summon'lar yapsın, teras kasi yeteneklerini konuştursun. bakalım, belki diğer bölümlerde. bu arada sonda gelen lan fan değildi ? yaşlı eleman olmasın o lan fan'ın yanındaki ?
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 47 lan fan dı. kolu automaildi çünkü. hem yaşlı eleman olsa bu kadar artistik bi giriş yaptırmazlardı.
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 47 lan fan'dı büyük ihtimalle, keza sol kol automail idi. lan fan'ın da sol kolu kopmuştu. +lin'in hissetmesi. ki zaten başkası olsa doğrayamaz öyle hehe. edit: shadowfury wins dsf.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 lin, lan fan dedi yahu, neyi tartisiyorsunuz?
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 yüzü maskeliydi ya, bide çok cool şekilde döndü arkasını. ondan şeyoldu. yoksa lin'e inanıyoruz tabiki. herif hömünkülüsları bile havada karada. sevdiceğini mi tanımayacak. bide lin ile greed ralf ile clark tadında olacak gibi. hehe http://members.fortunecity.com/mamahaha2049/3IkariW/1a0-97inRC.gif
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 beyler ayboluyor. yaşlı amca koluna scythe taktırmış diye düşündüm ben bir an, son duruş fazla erkeksiydi. celallenmeyin.
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 abi memeler? http://i41.tinypic.com/rjgpxi.jpg
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 TheRiverBelow said: abi memeler? http://i41.tinypic.com/rjgpxi.jpg ulan meme de varmış yalnız ha. benim kafa başka yere gitti sanırım o sırada sdf. BELKI ZIRHTIRSSLEEE !
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mortis said: yaşlı adam tabi memeleri çıkacak benim büyük babamın da var memeleri. ama sarkık yani. dik olarak düşünmedim hiç. allah muhafaza. aboov. irkildim şu an.
Fly Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 gluttony tanıyorum bu kokuyu diyor zaten yaşlı adam hiç olamaz
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 47 lan fan'ın maskesi zaten, sadece suratı gösterseydi, lin konuşmasaydı, gene de belli. süper bir giriş yaptı ama, bölümün en güzel kısmıydı. kese kese yakıtını bitirsin gıratoni'nin. yalnız aslan kral kese kese hasar veremedi selimü'ye, orada biraz destek gerekecek. hohenhaymü yetişir herhalde. gıraman amca da çok numaracı haa, soteye yattı heh. fakat başkentte hareket yapacak halde değiller onun da farkında değil. kingu bıradley illa ki çıkar bir yerden ayrıca.
gecko Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 tahmini spoiler bence bradley çok fena bir şekilde central da çıkacak ve mustang a dalacak eğer planın esas kısmına yetişirse, pat küt çat diyorum ben.
Dynun Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 gecko said: tahmini spoiler bence bradley çok fena bir şekilde central da çıkacak ve mustang a dalacak eğer planın esas kısmına yetişirse, pat küt çat diyorum ben. ya aklıma çok şukela senaryo gelmişti aslında. bradley ölse. içinden pembiş misketini alıp, centralde bizim yan kahramanlardan birinden yeni wraht yapsalar süper imba olurdu aslında alternatif senaryo sdfs
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 yeni bölüm çıkmış. animetake koymamış daha linki.
Fly Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 tomodaçi japan trollin us again demiş sublamamış, eclipse de bekletiyor koca harita var ama sahiden : Mum_Chamber said: mangaaaaa 105 hele şükür, 4 gündür sub bekliyorum manga 105 pek şaşırmadım, kabak gibi ortadaydı ne kullanacakları ama yine scarın kolu kopar diye bekliyordum tersi oldu eheh
Rock Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Eclipse - Fullmetal Alchemist Brotherhood 48
Öne çıkan mesajlar