Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

47

duygusal ve flashback'li bir bölüm olur diyordum başta hoenheim'ı ağlamaklı görünce, ama buram buram aksiyon kokan bir bölüm oldu. akıllı bıdık edward yeteneğini konuşturdu, heralde onu akıl etmeseler pride şişlerdi aslan kral ve king kong'u sdf. yalnız edward daha çok aksiyona girsin yahu, millet döktürüyor patır patır, edward biraz arka planda kalıyor bu aksiyonlarda. gönül ister ki edward değişik summon'lar yapsın, teras kasi yeteneklerini konuştursun. bakalım, belki diğer bölümlerde.

bu arada sonda gelen lan fan değildi ? yaşlı eleman olmasın o lan fan'ın yanındaki ?

Mesaj tarihi:

yüzü maskeliydi ya, bide çok cool şekilde döndü arkasını. ondan şeyoldu. yoksa lin'e inanıyoruz tabiki. herif hömünkülüsları bile havada karada. sevdiceğini mi tanımayacak.

bide lin ile greed ralf ile clark tadında olacak gibi. hehe

http://members.fortunecity.com/mamahaha2049/3IkariW/1a0-97inRC.gif

Mesaj tarihi:
TheRiverBelow said:

abi memeler?

http://i41.tinypic.com/rjgpxi.jpg

ulan meme de varmış yalnız ha. benim kafa başka yere gitti sanırım o sırada sdf. BELKI ZIRHTIRSSLEEE !
Mesaj tarihi:

47

lan fan'ın maskesi zaten, sadece suratı gösterseydi, lin konuşmasaydı, gene de belli. süper bir giriş yaptı ama, bölümün en güzel kısmıydı. kese kese yakıtını bitirsin gıratoni'nin.

yalnız aslan kral kese kese hasar veremedi selimü'ye, orada biraz destek gerekecek. hohenhaymü yetişir herhalde.

gıraman amca da çok numaracı haa, soteye yattı heh. fakat başkentte hareket yapacak halde değiller onun da farkında değil. kingu bıradley illa ki çıkar bir yerden ayrıca.

Mesaj tarihi:

tahmini spoiler

bence bradley çok fena bir şekilde central da çıkacak ve mustang a dalacak eğer planın esas kısmına yetişirse, pat küt çat diyorum ben.

Mesaj tarihi:
gecko said:

tahmini spoiler

bence bradley çok fena bir şekilde central da çıkacak ve mustang a dalacak eğer planın esas kısmına yetişirse, pat küt çat diyorum ben.

ya aklıma çok şukela senaryo gelmişti aslında.
bradley ölse.
içinden pembiş misketini alıp, centralde bizim yan kahramanlardan birinden yeni wraht yapsalar süper imba olurdu aslında

alternatif senaryo sdfs

Mesaj tarihi:
tomodaçi japan trollin us again demiş sublamamış, eclipse de bekletiyor
koca harita var ama sahiden :

Mum_Chamber said:

mangaaaaa 105

hele şükür, 4 gündür sub bekliyorum

manga 105

pek şaşırmadım, kabak gibi ortadaydı ne kullanacakları
ama yine scarın kolu kopar diye bekliyordum tersi oldu eheh

• Yeni Oluştur...