-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 45 sağlam bölümdü. lin - bradley kapışması etkileyiciydi baya, armstrong'lar da iyiydi ama alex'i bu kadar kolay dayak yiyen biri gibi göstermeselermiş keşke. may chan'ın kafasına ....ım, envy moron diyince ' harbi ha ' demekten kendimi alamadım. çocuk işte.. edward'ın greed'le birleşmesi iyi oldu, iyiler tarafında homonculus olması önemli bir faktör oldu bence. yalnız edward'ın üzerine çok abandılar, dikişleri patlamasın çocuğun. bunun dışında özellikle bölümün sonlarında herkesin karizması resmen tavan yaptı the promised day konusu geçmeye başladığında, ending'i de güzel yapmışlar karakterleri tek tek göstererek. kim nerdeydi karışmaya başlamıştı çünkü son episodelardan sonra. bekliyoruz baharı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 meyçen'e homunkulus teslim edenlerde hata. çocuk eline tabanca vermekten farksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 sorma ya direk gaza getirdi iki lafla...ama ben bekliyodum ondan bi dönüş çok kolay düşmüştü orda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 46 gıraman çuco'nun yelpazesiyle sırıtması 10 numaraydı ahah helal olsun iyi plan yapmışlar ama, kanılmayacak gibi değil. olivia mastangü'yü çiçekle beraber alevlere atacaktı onu bekledim lol. edoardo saklansaydın ya, acemi. (td) giriido'nun dediği gibi winry ii onna. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bütün bölüm boyunca japonya haritası sizdede cıkıyormu? http://randomc.animeblogger.net/2010/02/28/fullmetal-alchemist-brotherhood-46/ tsunami muhabbetinden dolayıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Denemedim şimdi iniyor ama galiba bunda harita yok. http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=116493 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Bu üstteki linkte harito yok evet ama köşesinde adamlar narutoforreal.blogspot.com diye adreslerini koymuş gerizekalılar ya. Neyse gene de essek gibi haritadan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 46 x gün sonra vs koymaları iyi olmuş, mangada karman çormandı grummanın ifade süperdi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 gehen gehen gehen (gülüyor) http://randomc.animeblogger.net:8000/image/Fullmetal%20Alchemist/Fullmetal%20Alchemist%20-%2046%20-%20Large%2034.jpg memesi bile yapılır, müzik eşliğinde girdi zaten tam bomba lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 24-25'ten beri izlemiyorum yav hehe. amma bölüm çıkmış, indiriyim hepsini izliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Sam said: gehen gehen gehen (gülüyor) http://randomc.animeblogger.net:8000/image/Fullmetal%20Alchemist/Fullmetal%20Alchemist%20-%2046%20-%20Large%2034.jpg memesi bile yapılır, müzik eşliğinde girdi zaten tam bomba lol ahaha harika sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 en sona gomuşlar zati see you next time deyu hehe. o diil herifin ses tonu da çok güzel yaov. winry'nin memişler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 cizimler mi degismis? ed, winry bi buyumus gibi geldi, ozellikle winrynin memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bolum sonlari cok iyi olmaya basladi yalniz. sahibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 kaç bölüm kaldı? bitti bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bir bölüme 1.5-2 chapter sıkıştırmaya devam ederslerse 10 bölüme falan biter muhtemelen manga 3 chapterda pek biter gibi değil ama, ben de merak ediyorum nası olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 biter derken? dizi mi bitiyo, yoksa anime mangaya mı yetişiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 anime mangaya yetişiyor fillersız geçeceğini ve bölüm başı 1.5 civarı chapterı ele alacaklarını varsayarsak da son chaptera ulaşmaları 10 bölüm sürecek işte 4 bölüm çıktığında 1 chapter çıkıyor, hesaplayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Giderek güzelleşiyor, bitirmeleri gerekiyor bir 5-10 bölüm içinde bence. Opening ve Ending de çok güzel şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 46 Öfff çok gazdı be 46. bölüm. Edward'ın karizmasına her geçen gün biraz daha hasta oluyorum, başlicam çizerlerine ha. Winry'nin memişler ise benden tam puan almayı başardı, Tengen Toppa'daki Yoko gibilerdi adeta. Alphonse'un peşine 2 tane Homonculus yollamak da gaddarlıkmış, Gluttony'yi valhalla ki döverdi Al. Bir yandan 5-10 bölüme bitsin diyorum, bir yandan da uzasın gitsin istiyorum. Bu Pazartesi dananın kuyruğu kopacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Sanırım bu hafta eclipse çıkması uzun sürecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 çıksın artık ya, heyecan dorukta. we want pıromizd dey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 tomodaçi de fma ne lan sublamıyorum demiş pfz : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hastayım şöle fansub gruplarının artislik yapmasına durup duruken ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 summer wars daha önemli demişler aslında, yanlış olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar