Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

sabonis

Öne çıkan mesajlar

45

sağlam bölümdü. lin - bradley kapışması etkileyiciydi baya, armstrong'lar da iyiydi ama alex'i bu kadar kolay dayak yiyen biri gibi göstermeselermiş keşke.

may chan'ın kafasına ....ım, envy moron diyince ' harbi ha ' demekten kendimi alamadım. çocuk işte..

edward'ın greed'le birleşmesi iyi oldu, iyiler tarafında homonculus olması önemli bir faktör oldu bence. yalnız edward'ın üzerine çok abandılar, dikişleri patlamasın çocuğun.

bunun dışında özellikle bölümün sonlarında herkesin karizması resmen tavan yaptı the promised day konusu geçmeye başladığında, ending'i de güzel yapmışlar karakterleri tek tek göstererek. kim nerdeydi karışmaya başlamıştı çünkü son episodelardan sonra. bekliyoruz baharı bakalım.

Sosyal ağlarda paylaş

46

gıraman çuco'nun yelpazesiyle sırıtması 10 numaraydı ahah

helal olsun iyi plan yapmışlar ama, kanılmayacak gibi değil.

olivia mastangü'yü çiçekle beraber alevlere atacaktı onu bekledim lol.

edoardo saklansaydın ya, acemi. (td) giriido'nun dediği gibi winry ii onna. (tu)

Sosyal ağlarda paylaş

46

Öfff çok gazdı be 46. bölüm. Edward'ın karizmasına her geçen gün biraz daha hasta oluyorum, başlicam çizerlerine ha. Winry'nin memişler ise benden tam puan almayı başardı, Tengen Toppa'daki Yoko gibilerdi adeta.

Alphonse'un peşine 2 tane Homonculus yollamak da gaddarlıkmış, Gluttony'yi valhalla ki döverdi Al.

Bir yandan 5-10 bölüme bitsin diyorum, bir yandan da uzasın gitsin istiyorum. Bu Pazartesi dananın kuyruğu kopacak gibi.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...