Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wrasoujai said:

altyazı kullanan var mı , dp otakunun altyazıları uçmuş?

Uçmuş derken ? Geç geliyor manasında ise şuan çeviriler 24. bölümünde çevirisi bitti. Redaktede bekliyor.

Yok beğenmiyorum diyorsanız orasını bilemem :D
Mesaj tarihi:

25

envy zaten tipsizdi, o çirkinlikten o kadar dönüşebilmiş anlaşılan. dayağın kralını yiyecek şimdi.

alü çiçiyo'ya gidiyor, ilginç.

öte yandan bütün ordunun bile bile homunculus güdümlü olması çok ilginç bir bilgiydi. ve ayrıca führer çok feci ali cengiz oyunu yaptı.

Mesaj tarihi:
aykutdmn said:

Wrasoujai said:

altyazı kullanan var mı , dp otakunun altyazıları uçmuş?

Uçmuş derken ? Geç geliyor manasında ise şuan çeviriler 24. bölümünde çevirisi bitti. Redaktede bekliyor.

Yok beğenmiyorum diyorsanız orasını bilemem :D

beğeniyorumda sayfanın linki değişmiş arayınca kaldırmışlar sandım.
Mesaj tarihi:

26

Son sahne cool.İki kapı var ama kapılar farklı sanki.Neyse ilerde onun farklılığını anlatırlar heralde.
Ben bölüm finallerini genel olarak başarışlı buluyorum müzik giriyor böyle güzel oluyor.

Mesaj tarihi:

26

güzeldi, bir sürü yeni şey öğrendik wrath'ın hikayesinden xerxes'in başına gelenlere kadar. en sonda VAN MÜNÜT parmağı yapması güzeldi edoardo'nun.

oradan güzel döndüler de nerede çıkacaklar acaba. bu arada garibim al'ın vücudu da çiroz kalmış o ıssız yerde, çürümeden gelebilseler geri. :/

Mesaj tarihi:
hm sorum olacak,

27 previewi

mangayla ilgili, spoiler bile denemez de istemiyorsanız açmayın

pinakoyla falan toplanıp içki içmeli bir sahne hiç yoktu sanki, fillera mı giriyor ne

Mesaj tarihi:
Son sahne resmen muhteşemdi. Hele o ending müziği ile birleşiyor ya, Winry'nin Scar ile karşılaştığı bölümün sonunda da Edward-Winry diyaloğu sonunda girmişti, işte o etkiyi iyice bir arttırıyor be.
  • Yeni Oluştur...