aykutdmn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Wrasoujai said: altyazı kullanan var mı , dp otakunun altyazıları uçmuş? Uçmuş derken ? Geç geliyor manasında ise şuan çeviriler 24. bölümünde çevirisi bitti. Redaktede bekliyor. Yok beğenmiyorum diyorsanız orasını bilemem :D
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 25 envy zaten tipsizdi, o çirkinlikten o kadar dönüşebilmiş anlaşılan. dayağın kralını yiyecek şimdi. alü çiçiyo'ya gidiyor, ilginç. öte yandan bütün ordunun bile bile homunculus güdümlü olması çok ilginç bir bilgiydi. ve ayrıca führer çok feci ali cengiz oyunu yaptı.
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 filler gibiydi ama fena değildi yine de.
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 gluttony çok şirin lan alıp besliceksin uhehue
Wrasoujai Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 aykutdmn said: Wrasoujai said: altyazı kullanan var mı , dp otakunun altyazıları uçmuş? Uçmuş derken ? Geç geliyor manasında ise şuan çeviriler 24. bölümünde çevirisi bitti. Redaktede bekliyor. Yok beğenmiyorum diyorsanız orasını bilemem :D beğeniyorumda sayfanın linki değişmiş arayınca kaldırmışlar sandım.
Fly Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 filler gibiydi de konuyla ilgili bissürü şey açıkladı ama aynı içeriği 15 dkya falan da sığdırabilirlerdi rahat
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mortis said: gluttony çok şirin lan alıp besliceksin uhehue iflas edersin :D
Wrasoujai Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ShadowFury said: Mortis said: gluttony çok şirin lan alıp besliceksin uhehue iflas edersin :D almak mümkünde beslemek mümkün değil
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 26 Son sahne cool.İki kapı var ama kapılar farklı sanki.Neyse ilerde onun farklılığını anlatırlar heralde. Ben bölüm finallerini genel olarak başarışlı buluyorum müzik giriyor böyle güzel oluyor.
saðduyu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 26 kapıyı 2. kez açması gelcem lan senin için bekle beni bro tavırları cidden güzeldi.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 26 güzeldi, bir sürü yeni şey öğrendik wrath'ın hikayesinden xerxes'in başına gelenlere kadar. en sonda VAN MÜNÜT parmağı yapması güzeldi edoardo'nun. oradan güzel döndüler de nerede çıkacaklar acaba. bu arada garibim al'ın vücudu da çiroz kalmış o ıssız yerde, çürümeden gelebilseler geri. :/
Fly Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 hm sorum olacak, 27 previewi mangayla ilgili, spoiler bile denemez de istemiyorsanız açmayın pinakoyla falan toplanıp içki içmeli bir sahne hiç yoktu sanki, fillera mı giriyor ne
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 güzel bölümdü bayağı.son sahne süperdi cidden. gluttony den çıkarlar büyük ihtimalle.
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Son sahne resmen muhteşemdi. Hele o ending müziği ile birleşiyor ya, Winry'nin Scar ile karşılaştığı bölümün sonunda da Edward-Winry diyaloğu sonunda girmişti, işte o etkiyi iyice bir arttırıyor be.
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 let it all oouut let it all ouut tsuyogaranakute iin da neee
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Sam said: 26 son sahne öh bunu youtube'dan print screen yapmadın di mi ? sdf.
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 yeni açılış kapanıştan haber var mı ?
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 -Deno- said: öh bunu youtube'dan print screen yapmadın di mi ? sdf. yok eclipse dosyasından cap'leyip üzerine yazdım. (:P)
Öne çıkan mesajlar