aykutdmn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 1-2 saat önce Japonya'da yayınlandı. Bu gece ya da yarın Eclipse ve TMD altyazılı olarak verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ee tık yok hala hagane no renkinjutsushiden! asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 nerde lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 hakikaten artık eclipse sayfasını refreshletiyor anime, ilk başladığında böyle değildi hiç. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 bu hafta yok galiba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Ben izliyorum raw haliyle dayanamicam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 raw çıktı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 ewt çıkalı bayag oldu raw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Eclipse çıkardı sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 23 tam homunculusu canlı yakaladı derken, şimdi gluttony yer onları artık hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 23 kola yazık oldu, winry kalsaymış keşke tüh. :/ alet edavat yoktu gerçi sahi. iyi yakaladılar dombiliyi, şimdi çoştuğuna göre taşı alamadan kesmeleri gerekecek anlaşılan. bradley onları, onlar da bradley'i tanıdı ama sonunda, ok yaydan çıktı. şu çinli kız da gelip iyileştirse herkesi ne güzel olur scar'ı kurtaracağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 o çinli kız fullmetal alchemist'i arıyor ama gitti scar için ona saldırdı .Hayalindeki Edward Elric profiline uymuyor tabi haaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 manga 99 WTF ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 manga 99 Oha harbiden manga neydi öyle Old man kral bi ölüm yaşadı . Bu piyangodan çıkan herifte şehiri yokedicek galiba ama ben sacrificeları büyük circle için kullanıcaklar sanıyordum ? Yoksa büyük circle mı çalıştı lan ? Sadece şehiri gösterdi ama noluyo lan wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 manga 99 aslında herifi 2-3 defa daha vermişti, bradleyin yaratılışında yine vardı ve kimbley'i iyileştiren doktor olarak (o bölümde direk ilerde bunun bir olayı olacak dedirtiyordu ifadeden zaten) gözüküyordu şehrin tamamı olmasa gerek, sadece üçünü alıyor diğerleri normal duruyor, efektler de bitiyor onları aldıktan sonra. bence direkt olarak o kapıdaki beyaz vatandaşla bir alakası var (anlaşma vs sanki) kapıdan ziyade, yoksa saçma çünkü spesifik olarak organlarını kaybetmiş üç adamı alıyor da kafam kadar canlı var etki alanında, onları almadan gitmesi mantıklı değil veya pride gluttony' i yuttu, üstüne de reaksiyon bir süreliğine kendine gölge gerekmeksizin ortaya çıkabilme imkanı verdi falan fıstık :p ama niye sadece o üçü, ben orada takıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 23 Lan Fan'a yazık oldu, cidden keşke Winry biraz daha kalsaymış. Aşık olduğunu da itiraf etti bakalım Edward'a, beklemiyordum o tarz bir yakınlaşma. Ling'i çok tuttum yalnız, ilk ortaya çıktığında silik bir tipe benziyordu ama bildiğin döktürüyor adam ciddileşince. Edward ve Alphonse'un Scar ile olan dövüşlerinin biraz daha sürmesini isterdim, gerçi bu uzun dövüş izleme sevdası da Narutodan geliyor olsa gerek, aslında yeterli dövüşlerin uzunluğu. Biraz daha çeşit olabilir ama. Yavru Panda'nın Alphonse'un parmağını ısırdığı an da bölümün en bi gülümseten yeriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 23 Baya güzel bölümdü Ling baya karizmayd bu bölümde çok iyi yakaladılar glutonny'i ama şimdi işleri sakata geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 24 Çok güzel bölümdü. Ara ara Hughes i görmek mutlu ediyor beni hayali bile olsa xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 24 İyi Bölümdü.Bu çinli her bölümde daha bi karizma oluyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 24 abi offf... adamın yerinde olsam düşüp bayılırdım lan ben orda. goddammit niggerz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ohaaa ne iyiymiş, beklenmez 1 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 24 gluttonny sen neymişsin. cehennemin dibi diyede inceden mesaj verildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 24 vaay çok ilginç oldu gelişmeler, neyse yutulunca bitmiyormuş olay heh. führer ne anlatacak bakalım, edo-taçi de o zıpçıktı ile başbaşa kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 24 Şans eseri bu bölümün mangasını okumuştum, üç aşağı beş yukarı biliyorum 1 bölüm sonra neler olacağını. Ama en çok merak ettiğim Mustang'in ne yapacağı. Edward ve Ling'in durumundan çok onu merak ediyorum. Çak be parmağını koçum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrasoujai Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 altyazı kullanan var mı , dp otakunun altyazıları uçmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar