Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

sabonis

Öne çıkan mesajlar

23

kola yazık oldu, winry kalsaymış keşke tüh. :/ alet edavat yoktu gerçi sahi.

iyi yakaladılar dombiliyi, şimdi çoştuğuna göre taşı alamadan kesmeleri gerekecek anlaşılan. bradley onları, onlar da bradley'i tanıdı ama sonunda, ok yaydan çıktı.

şu çinli kız da gelip iyileştirse herkesi ne güzel olur scar'ı kurtaracağına.

Sosyal ağlarda paylaş

manga 99

aslında herifi 2-3 defa daha vermişti, bradleyin yaratılışında yine vardı ve kimbley'i iyileştiren doktor olarak (o bölümde direk ilerde bunun bir olayı olacak dedirtiyordu ifadeden zaten) gözüküyordu

şehrin tamamı olmasa gerek, sadece üçünü alıyor diğerleri normal duruyor, efektler de bitiyor onları aldıktan sonra.

bence direkt olarak o kapıdaki beyaz vatandaşla bir alakası var (anlaşma vs sanki) kapıdan ziyade, yoksa saçma çünkü spesifik olarak organlarını kaybetmiş üç adamı alıyor da kafam kadar canlı var etki alanında, onları almadan gitmesi mantıklı değil

veya pride gluttony' i yuttu, üstüne de reaksiyon bir süreliğine kendine gölge gerekmeksizin ortaya çıkabilme imkanı verdi falan fıstık :p

ama niye sadece o üçü, ben orada takıldım

Sosyal ağlarda paylaş

23

Lan Fan'a yazık oldu, cidden keşke Winry biraz daha kalsaymış. Aşık olduğunu da itiraf etti bakalım Edward'a, beklemiyordum o tarz bir yakınlaşma. Ling'i çok tuttum yalnız, ilk ortaya çıktığında silik bir tipe benziyordu ama bildiğin döktürüyor adam ciddileşince. Edward ve Alphonse'un Scar ile olan dövüşlerinin biraz daha sürmesini isterdim, gerçi bu uzun dövüş izleme sevdası da Narutodan geliyor olsa gerek, aslında yeterli dövüşlerin uzunluğu. Biraz daha çeşit olabilir ama. Yavru Panda'nın Alphonse'un parmağını ısırdığı an da bölümün en bi gülümseten yeriydi.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...