Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ilk full metal alchemist serisinden sonra çıkan filmi izlememiştim, fazla ilgimi çekmemişti. onu izlemeden yeni brotherhood serisini izlesem çok şey kaçırmış ve hiç birşey anlamamış olur muyum. bu seriye başlamak istiyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 filmi izlemesende olur.zaten kıytırık bi film ve animeylede alakası yok.ilk serinin 35. bölümüne kadar izlemiş olman yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 remake zaten, yeni serinin ilk 13 bölümü eski seri ile aynı olaylar ama bazı kısımları hızlı geçtiler. o bakımdan ilk seri o atlanan kısımları görme şansı veriyor belli bir yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Bone said: ilk full metal alchemist serisinden sonra çıkan filmi izlememiştim, fazla ilgimi çekmemişti. onu izlemeden yeni brotherhood serisini izlesem çok şey kaçırmış ve hiç birşey anlamamış olur muyum. bu seriye başlamak istiyorum da. Birşey izlemene gerek yok ayrıca, ilk 13-14 bölüm remake zaten, ondan sonra mangaya bağlı olarak devam ediyor hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 izliyorum bakalım, güzele benziyor. *ıkınır* fullmetal alchemist. *rahatlar* Fullmetal Alchemist. Square Enix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 abi kötü dizi lan. en sevdiğim adamı öldürdüler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 19 mangada MUSTANG YÜRÜ BE demiştim, burada standart bir raage durumu gibi işlenmiş, sevemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 cado said: roy mustang çok kötü olmuş Virus said: mustangı berbat çizmişler -Deno- said: Bu arada Mustang'in eski ciddiliğinden eser yok. Laubali olmuş bizim Flame Alchemist. Regalya said: Mustang (td) Viktor said: OLMUS yazmak isterdim ama mustangin sesi ve cizimlerine kolay kolay alisicagimi zannetmiyorum :( Dei said: Mustang daha bi topaç. yahu ne takıntıymış. Millet Mustangı idam etmiş resmen. 19 bölümün tamamını izledim birkaç günde. Ama hiç de kötü birşey görmedim. Gayet güzel olmuş mustang. Riza Hawkeye ve Winry Rockbell çok güzeller. Führer sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 umarım o dosya ismi tahmin ettiğim şey değildir bende spoiler yememişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Sam said: fma sabre http://img88.imageshack.us/img88/8092/sabres.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 50 tane taşıyor adam, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 shruiken niyetine mi fırlatıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 yok sapladıkça yenisini çıkarıyor işte, tasası yok kırıldı mı içinde mi kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 20 Baba, çaktırmadan yönlendirdi,yardım etti.İkinci kere öldürme olayının verebileceği üzüntüyü düşünmemiştim hiç.İki kardeşin konuşmaları çok gaz oluyor zaten.Bu bölüm bi giriş vardı önümüzdeki bölüm aksiyon var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 mustang bir ekoldu bizim icin sen anlamassin bonbon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 abi yeni serinin yönetmeni kötü diyecemde aynı adam çıkacak sinir olacak. Şarkıların girmesi falan kötü ya. Diğer serinin vurucu sahneleri daha güzeldi. Bide hohenheim'in sesi olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 1-15 bolumlerindeki OP yi aranıyorum bulamıyorum, demux etmek istemiyorum. Nerden bulunur bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Gladmir said: 1-15 bolumlerindeki OP yi aranıyorum bulamıyorum, demux etmek istemiyorum. Nerden bulunur bu? Nipponsei falan bak olmadı Gendou falan gir kesin vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Glad ! Ben sana göndereyim abi, olmazsa bizim FrF forumlarından. Ya da msn yoluyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 E bu hafta çıkmadı yeni bölüm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Ben de anlamadım, hiçbir yerde yok. Yetişmedi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bu hafta çıkmamış yeni bölüm, haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 21 BUNASI ZEVK LAN!!1 X( hüzün,komedi ve aksiyon gani gani!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 hakkaten güzeldi ve çok heyecanlı yerde kaldı. :) 21 yalnız ben bradley'in bu kadar çabuk kendini göstereceğini sanmıyordum, en ilginç gelişme o oldu. adamda sadece göz değil süper hız da mı var nedir, yaşını başını almış ama maşallah olimpik atlet gibi. havokku'yu da pandalı çun-li velet iyileştirir diye bir tahminim var. scar'a da winry için asrın dayağını atsınlar. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar