Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Abi sadece Mustangin çizimleri değil ki olay. Ed in yüzüde yuvarlak. Topaç etmişler Ed'i. Ama evet. Mustang daha bi topaç.

Hughesle tanışma olayı tamamiyle değişmiş. Eski şekli güzeldi ya. Doğum sahneleri falan...

Boyuyla ilgili baya bir espri de döndü. Fakat daha bir ağır hava esti tabuyu yıktıkları hatırlatılınca. Atarlı genç olmuşlar lkasjd.

Özlemişim FMAyı. Baya bir zevk aldım izlerken.
Sosyal ağlarda paylaş

Başka bir ayrıntı, yeni sezonda sarı tonlar daha açık dikkat ettiyseniz. Özellikle Edward'ın saçlar ilk sezona göre çok daha, nasıl denir, böyle şampuan reklamlarındaki gibi ipeksi ve açık sarı. Kötü mü, değil tabi ki ama ilk sezonda daha iyi duruyordu sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

acılıs muhtesem olmus direk =), cizimlere ben de takıldım yaw, ozellikle mustang'inki cok goze batıyor cidden, ama olsun ya, sonunda basladı ya su seri yeniden, gerisine alısırım =)...

mustang'in benim icin doruk noktası bayagı bolum gozukmedikten sonra gecenin bi yarısı hughes'i arayıp "I haven't appeared on the screen lately" demesiydi ya =), hala deli gibi yarılıyorum izledigimde orayı ehueh...
Sosyal ağlarda paylaş

ben simdi zamaninda klasik seriyi ve OVA'yi izlemis bitirmis biri olarak yeni cikan FMA2'nin de ilk bolumu indirdim. Ama simdi gordugum kadariyla hersey bastan baslamis gibi, herkes birbirini taniyo ama hikaye tekrar baslamis gibi. Bana bunu neden boyle oldugunu biri aciklayabilir mi? Yani tekrar mi cekiliyor farkli bir perspektif mi nedir? (manga'yi da takip etmedim bilmiyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen öyle, FMA ilk çıktığında yanlış hatırlamıyorsam 27. bölüme kadar Mangasına sadık kalınmış, ancak bu bölümden hikaye daha farklı bir şekilde ilerlemişti, bazı karakterler hiç yer almadı mesela mangadaki, 51. bölüm ve devam niteliği taşıyan film ile de sona erdi.

5 Nisan'da başlayan FMA 2 ise tamamen Manga'ya sadık olacak, karakterler, hikaye anlatımı vb.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:
Aynen öyle, FMA ilk çıktığında yanlış hatırlamıyorsam 27. bölüme kadar Mangasına sadık kalınmış, ancak bu bölümden hikaye daha farklı bir şekilde ilerlemişti, bazı karakterler hiç yer almadı mesela mangadaki, 51. bölüm ve devam niteliği taşıyan film ile de sona erdi.

5 Nisan'da başlayan FMA 2 ise tamamen Manga'ya sadık olacak, karakterler, hikaye anlatımı vb.

Aslına bakarsan 27. bölümden önce bile var farklılıklar. Mesela;

spoiler

7. bölümün sonunda aslında Scar'ın Tucker'ı da öldürmesi gerekiyordu mangaya göre.

Ama evet, asıl büyük kopuş 27 civarında falan olmuştu sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

TurkFanSub'daki torrent çok ağır çekmesine rağmen kalitesi hoşuma gitti,çeviri biraz malca ama sadfsd güzel yani kalitesi,

Birde ben orjinal seriyi İngilizce seyredip sevmiştim,böyle filmi üstüne de bunu japonca izleyince çok garip geldi ya,bakayım ingilizce dublaj seçeneği varsa süper olur.
Sosyal ağlarda paylaş

ya japonca seslendirmeler bana garip geliyor çoğu animede,yani ne bileyim senelerdir ingilizceye alışan kulaktan ötürü başka bir dili duyunca,alt yazı geçmese bir şey anlayamadığım için midir nedir bilemiyorum.Japonca izlemeye gayret ediyorum zaten artık :)

En sonda Soul Eater'i izliyordum bakalım FMA ile geri dönüş yaptım zaten animelere tekrar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...