Fin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 dark klk getirtsene :oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 haziran ortasında ön şipariş açacağım 2 farklı modeline, ağustos'ta çıkıyor KLK'lar çünkü, planlarımda getirtmek var. AOT, Soul Earter Maka vs. hepsi planlarda var bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 132 çıktı https://docs.google.com/uc?id=0Bz7sm2hp_ueNSXRRWkR0N3VOZlU&export=download meh boş bölüm gene. şöyle karakterleri havadan amnesia durumuna sokmuyorlar mı fitil oluyorum. 3 bölüm kaldı arc'ın bitmesine. kral dirildi dedik üstüne power-up gelmiş birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Manga yeniden başlamış galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 neyse şu salak arc bitsin ya 3 bölüm kaldığına göre bu arcda öldürcek adam kalmadı kralı kendini falan öldürür diğerleride güçsüz kalmıştı zaten bi şekilde alırlar onları iyice boka bağladı çünkü allah oldu böcekral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 süper diye iple çekilen animenin hype'si nasıl düşürülür 101 dersi olmuş resmen ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 hayp tır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 haype :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 102 de filanım da devam edesim hiç gelmiyor düzeliyo mu aynı seviye de devam mı ediyor? sıkılınca izliyodum ama bölümler daha da sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 böcek archının ikinci yarısı tamamen fasa füso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 bu arcı yazanın kafasına sıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 valla 102'de sıkıldıysan, chimera arc'ında baya bayarsın. 3-4 güzel bölüm var, gerisi tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Chimera ant arcının ilk yarısı güzel ya. Kral uyandıktan sonrası rezalet ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 manganın yeni chapterında son 2 haftaki bleach ve narutonun toplamından fazla içerik olması mutlu etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 timer sesi olarak kullanırsınız ahaha http://www.mediafire.com/listen/d7r7byrqv89bj57/Hakoware.m4r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 böcekler verem oldu miniature rose böcek ilacıymış herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Delay varmış demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 dede gideayak dotu koymuş, triple geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 radyasyonu almışlar ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Geçen hafta Jump'da tekrar yayınlanmaya başladı, mangayı okumaya başladım ben de. Art kötü, direk kötü yani. Ama karakterler ve konu güzel. Saf shounen işte, böyle şeyler için Shounen Jump alıyorum zaten. 171'deyim şimdi, güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 yeni çizimleri baya güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 haftaya arc'in en güzel bölümü geliyor. İbne kelebek sonunda ölecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 bir spoiler aldığıma bu kadar sevinmemiştim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 o yüzden açık açık yazdım, bölüm sonu fragmanında gözlerimden yaş geldi sonunda resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Bölüm sonu fragmanı spoiler sayılmaz zaten =) Böcek bölümlerini okumaya başladım ben de, Greed Island yanında çok sönük yahu. Art bbiraz düzeldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar