Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendi düşündüklerinizden korktuklarınız

Masteis

Öne çıkan mesajlar

mesela ben ve arkadaşlarımın toplanıp bazı şeyler ortaya koyup düşününce tırsmak gibi bir özelliğimiz var.

Mesela bizim evde 2 bilgisayar var ve benim eski msn orda kayıtlı.Genelde evde yalnız olurum şöyle birşey düşündüm.

Saat gece 3-4 civarı [email protected] (eski msn ve diğer odadaki makinada kayıtlı) beni msn'e kaydedip muhabbet etse tırsarmıydım ? evet çok kötü tırsardım hemde.

Sonra gene evde yalnız olduğumuzu düşünüyoruz bu sırada cep telefonunuz çalıyor ( Arayan = ' Evim ' ). Tırsarmıydım ? Ölürdüm galiba korkudan

Banyoda aynaya bakarak saçlarınızı tarıyorsunuz tabi arkanızda kapı açık bi bakıyorsunuz kendinizi karşıya koşarken görüyorsunuz.Tırsarmıydım ? Tırsardım ama meraktan tırsardım

Sonra diyelim elinizde bişilerle uğraşıyorsunuz ve yatağın altına kaçıyor,eğiliyorsunuz bi bakıyorsunuz aşşada kendinizi yatağın altında eğilmiş bi şekilde görüyorsunuz(kısır döngü oluştu :p)

Sizlerin ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Masteis, 19 Ağustos 2005 12:16 tarihinde demiş ki:
Sonra gene evde yalnız olduğumuzu düşünüyoruz bu sırada cep telefonunuz çalıyor ( Arayan = ' Evim ' ). Tırsarmıydım ? Ölürdüm galiba korkudan

bende bu durumda ölürdüm..ama gülmekten heralde..:lol:[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben annemle yaşarken apartmanın aşşasından bam büm sesler geldi . Annem korktu tabi beni çağırdı . Bende delimiyim neyim öldürmeye gider gibi şöminenin yanında odun kırma aygıtını aldım (orak gibi bişey biraz daha şekli şemali yerinde ve küçük) evden çıktım aşşa koştum onla . Tam 3. kattan geçerken apartman yöneticisi çıktı evinden beni elimde aletle gördü.

-Kaan napıyosun evladım bu saatte elinde onla
-Merabaaaaaaaaa

Dedim ve aynen yukarı geri koştum .

Bi kere de evde yanlız kalırken alarmı açtım yatmadan kışın . Gecenin bi vakti alarm çaldı . Nasıl korktuğumu anlatamam meğer rüzgar azıcık camı zorlamış alarm öyle çalmış .

Bi kere de evin yakınından uçak geçti küçükken , ufolar geldi diye 1 saat uyumadım korktum ...
[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.

[Bu mesaj Xaenin tarafından 19 Ağustos 2005 12:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim holde kocaman bir boy aynası var..Holdeki ışık da florasan ..hani şu bir kaç kere minik minik yanıp söndükten sonra yananlardan.Gece kalktığımda holün ışığını yaktığımda o minik yanıp sönmeler sırasında aynada benim boylarımda başka bir yaratık görme fikri beni tırstırıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hamatula, 19 Ağustos 2005 12:40 tarihinde demiş ki:
Bizim holde kocaman bir boy aynası var..Holdeki ışık da florasan ..hani şu bir kaç kere minik minik yanıp söndükten sonra yananlardan.Gece kalktığımda holün ışığını yaktığımda o minik yanıp sönmeler sırasında aynada benim boylarımda başka bir yaratık görme fikri beni tırstırıyor...

bu bana yatakhanede çok oluo okuldayken[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

2000 yılıydı, b.çekmecede kışın müstakil yazlığımza gittim, maksat arkadaşlar ile içmek, eğlenmek, makara yapmaktı, şömineyi yaktım, bi süre sonra bi ciyaklama sesi geldi şömineden, döndüm bir baktım, kapkara bir martı, birden herkes birbirine baktı, odunlar parkeye düştü kuş çırpınınca, herkes yawaş yawaş sakinleşiyordu, korkulcak bişi yok diyolardı, ben odunu şömineye geri koymak için yöneldiğimde, bir tanede kedi düştü şömineye..

Halen neden o kuş o mevsimde bizim bacamızdaydı bilmiyorum, yada o kedi neden oradaydı, neden düştüler...
tırsmıştık. [signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

ben bikere evde yalnızken cebim evden aranmıştı (çok ciddiyim) aşırı tırsmıştım.

peki olay neydi?

[spo1=işte buu]eve geldiğimde meğer babam evdeymiş ben babamı görmedim uyuyomuş direk odama gittim babam da merak edip evden beni aramış varya öd-bok ikilisi oluştu.[/spo][signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki:
adamın tipi de bi fantastik.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 19 Ağustos 2005 13:09 tarihinde demiş ki:
Aynaya bakarken kapının kenarından birinin sana bakıyor olması.

Banyodan çıktığında buğu olmus aynada garip şekiller, harfler falan.

Ona benzer oldu

Kuzenim bana çok benzer işte banyodayım bu mal kuzenimde kapının arasından kafayı bi uzatınca direk EUAAAAAA diye çığlığı basmıştım tabi sonrasında küfürü bastım acaip tırstırıcı[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

benim korktugum bir tür şey var o da video kayıtlarında (daha az şiddetli olarak ses kayıtlarında) sonradan ortaya çıkan garip görüntüler.

mesela evde yalnızsınız yeni kamera aldınız bi deneyeyim dediniz odaları falan gezdiniz çektiniz.
sonra görüntüleri izliyosunuz ve bi sahnede çektiginiz görüntülerde başka birisini görüyosunuz.
şoku atlattıktan sonra pause'e basıp adama zoom yapıyosunuz ve işte orda ben kopuyorum. :-o[signature][hline]gecesiz gece lambası
Sosyal ağlarda paylaş

Yav sabah saati olmasına rağmen gerilim yaptınız...Hava tam aydınlansın diye bekliyom yatmak için...

Ben tırsmaktan tırsıyorum aslında tam anlamıyla evet yani korkuyosun ama korktuktan sonra ruh halim bi' daha düzelmez diye korkuyorum. Mesela akşam yatıyosunuz uzaylılar geliyo hebelee diye birden başınızda belirmesi çok korkunç yani onları görünce ruh halim ne olur bilemiyorum ama mesela sabah evdesiniz gene geldiler ooo hoş geldiler buyrun bi' çay için muhabbeti olur muhtemelen...

Bi' de takıntılıyımdır dandik yerlere giden otobüslerdeyken -mesela Keçiören- otobüste biriyle bi' kaç kere göz göze gelirsem acaba otobüsten inince beni takip mi edecek felan diye olaylar kurarım kafamda.[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele
Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek?
Bob Marley-Yeniden doğmalısın...
Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.

[Bu mesaj Cd- tarafından 20 Ağustos 2005 05:47 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Cd- tarafından 20 Ağustos 2005 05:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...