Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ben de bi yükleyeyim lan şunu tekrar. amma çok konuştunuz canım çekti asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Birileri de Planescape konuşsa... Her adı geçtiğinde görenlerden birinin tekrar yüklediği oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 1900 cozunurluge bir turlu getiremedim su patcherla. once 1.2 ye yukselttim sonra true patch yukledim sonra patcher calistiriyorum ama hic bir sey olmuyor. google dan arattim ama cozumler hex ediitor vs den bahsediyor. bir yerlerde yanlis bir yonergemi izledim nedir. true patchlemi uyumsuz acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 vampire: the masquerade - bloodlines'ı tekrar oynayıp çok sevenlerin elinden alnından felan öpmek istiyorum GERGE said: Birileri de Planescape konuşsa... Her adı geçtiğinde görenlerden birinin tekrar yüklediği oyun. http://i47.photobucket.com/albums/f167/Hitokiri1849/Motivational%20Posters/deusex.jpg bu da öyle bi oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 oynamadığım oyunlar itirafına deus ex'i de katayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 abi planescape başlığı her uplandığında planescape'i yüklüyodum şimdi bunu da canım çekti aynen yükledim tremere açtım oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 off canım çekti. ilk oynadığımda tremere açmıştım ben de, bitirdikten sonra kaldırmıştım o zamanki yeto pc'mde yer kalmadığı için. sonra da cdlerimi hacıladılar, bi daha oynayamamıştım. hemen edineyim bi yerlerden , bayramda kurban niyetine werewolfa gireyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Kanuni said: 1900 cozunurluge bir turlu getiremedim su patcherla. once 1.2 ye yukselttim sonra true patch yukledim sonra patcher calistiriyorum ama hic bir sey olmuyor. google dan arattim ama cozumler hex ediitor vs den bahsediyor. bir yerlerde yanlis bir yonergemi izledim nedir. true patchlemi uyumsuz acaba ? şu olay kötü ya.. eski oyunlara bi bakayım diye cd kutusunu buluyorsun, cd'leri buluyorsun. kurup oynayacaksın veeeee. kocaman ekranda berbat bi hayal kırıklığı. sonrasında 1920x1080e getirmenin yolunu kasıyorsun uzunca bi süre. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 heuhe notebook'un faydaları diyeyim o zaman. 16" ekran var ama max 1366x768 gibi bir çözünürlükte oynayabiliyorum. o yüzden çok sorun olmuyor genelde, ama widescreen desteklemiyorsa sinir bozucu olabiliyor. sırf bu yüzden w3 oynamaz oldum makinede :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 neyse ki en belli başlı, hayran kitlesi bulunan oyunlar için bir çözüm üretiyorlar. 3d oyunlar gene neyse de 2d oyunlar zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Boss fightlarda normal olarak yenemedigim adamlari buyu vs ile blood seviyesini dusurup frenzye girerek kolaycana oldurmek normalmidir? cok tirt geldi bana bu ya... su plauge bearerlarin ikisinide frenzy sayesinde oldurdum yani, yoksa yari haklarini anca goturuodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 res patch'teki manual oynaşmalarla 1920*1200 ü görebildim. ancak başka bir sorunum var, arayüzdeki öğeler sanki 800 600 16 bitte oynuyormuşum gibi böyle bulanık bulanık. en basidinden, oyunun anamenüsünde tepede yazan Vampire The Masquarade yazısı böyle net, keskin değil de, sanki düşük çözünürlüklü bir fotoğrafı büyütmüşsün gibi. ha bi de oyunu açarkenki videolar çalışmıyor. ses geliyor, görüntü yok. unofficial patch'i kuruyorum bakalım belki düzeltir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Bende hex editorle hallettim ama oyun true patchsiz cok fena. 1600 ile oynayip true patch yuklemek sart gibi. Cok feci o patchsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Unofficial (ya da true artık neyse) patchlerden biri düzeltiyodu o düşük kalite texture olayını. Ama yine de olmazsa bloodlines "low res texture fix" diye aratabilirsin Google'da. Evde olmadığpım için tam olarak veremiyorum isim, ykosa evde duruyo fix sdfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 o patch düzeltti evet. ama hala oyunu açtığımda videolar görünmüyor :) introyu youtubedan izleyecez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 patchden sonra 1900 cozunurluk yapabildinmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 unofficial patch'i yapmadan da 1920*1200 yapabildim, ama o açıklamasında yazdığı gibi hex editorle engine.dll dosyasını açman gerekiyor. sonra orada bi rakam dizilimi vermiş o diziyi bulup 2 tanesinin üzerinde değişiklik yapıyorsun ve oyunda 1920 1200 çözünürlük çıkmaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ben bu true patchden sonra yapamadim onu. patchden once hex editorle hallettim ama patchden sonra olmadi neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 gerçi şöyle, patch yaptıktan sonra engine.dll yine değişiyor, eski haline dönüyor. yani aynı değişiklikleri tekrar yapman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yeni çıkan diğer oyunlardan grafikçe çok aşşağıda, sene 2010 hala böyle grafikli oyun mu olur yahu ? şaka lan, başlık güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Xenocide said: oynamadığım oyunlar itirafına deus ex'i de katayım bari. Aynen bende oynamadım, çektim internetten oynicam sanırım o grafiklerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Kanuni said: 1900 cozunurluge bir turlu getiremedim su patcherla. once 1.2 ye yukselttim sonra true patch yukledim sonra patcher calistiriyorum ama hic bir sey olmuyor. google dan arattim ama cozumler hex ediitor vs den bahsediyor. bir yerlerde yanlis bir yonergemi izledim nedir. true patchlemi uyumsuz acaba ? resolution patch'i denemedin mi? herkes onla oynuyormuş. dasaaa said: şu olay kötü ya.. eski oyunlara bi bakayım diye cd kutusunu buluyorsun, cd'leri buluyorsun. kurup oynayacaksın veeeee. kocaman ekranda berbat bi hayal kırıklığı. sonrasında 1920x1080e getirmenin yolunu kasıyorsun uzunca bi süre. :( o kadar da eski değil oyun. hl2 motoru widescreen destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 benim anlamadığım, hl2'de 1920*1200 çözünürlük yok muydu? vardıysa bunda niye yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bloodlines daha hl2 çıkmadan piyasaya çıkmıştı hatırlarsanız, yani source'u valve'un kendi oyunlarından önce kullanan bir oyun o yüzden eski kalmış olabilir biraz. valve sürekli update ediyor kendi oyunları için source'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 hatırlayamıyorumki öncemiydi sonramıydı diye. önce diyosun, o zaman enteresan bi durum olmuş heheh kendi yaptığı grafik motorunu kendi oyunundan önce başka oyuna kullandırtan firma valve. seviyorum bu adamları ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar