Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vampire: Bloodlines çıktı.

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

[spo1=ocean house hotel]Hotelde arada bir durup duruken arkanıza bakın ve baltalı katili göreceksiniz. o anda var olan 2-3 şarjör merminizi de boşaltıyorsunuz havaya zaten :)[/spo]

şu oyuna bir devam oyunu yaparlar umarım. kotor dan beri oynadığım en zevkli rpg idi. şimdi kotor 2 de geliyor. torika boş durmasa bari. Daha az sorunları olna optimize edilmiş bir devam oyunu çok daha başarılı olur...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu?
arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni...
oxxx[==============>
Sosyal ağlarda paylaş

soyle diim, oyuna yeni basladim acikcasi bekledigimden daha iyi cikti, ozellikle FPS'ye agirlik verecekler diye dusunuodum neyseki vermemisler (ranged silah 1 yerde kullandigimdan cok rahatim direk butun kavga dovus 3rd personda), genel olarak basarili bir oyun olarak gorsem de su ana kadar ocean house ve malkavian mansion kisimlari artik "bi git cay koy" tepkisi vermeme neden oldu... afedersiniz ama artik yok hayaletli oteller, yok deli bi herifin cins cins bilmece koyarak suslemeye kalktigi evler gibi kliselere kacmalari sinirimi bozmadi degil, bayik bence...

"BEHOLD ocean house, where spirits roam freely and throw vases at your pretty face!"[signature][hline]"'Cause we are all the little tin man with hearts like little tin cans and as we line them down with tears, over the years, they inevitably turn... to rust "
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar bir yanlıs anlasılma olmus yazdıklarım hakkında..ben oyuna igrenc vs demiyorum guzel oyun her quest i yaparak bitirdm sonların verdigi gazla anarch lara katılıp bitirdim cok eglendim oynarken ama bana istedigimi vermedi oyun bu kadar yani ne istedigimi de yazmısım zaten..bi tek son bildigimden o son la redemption un sonunu karsılastırdım redemption un cok daa ii olduguna karar verdim rdemption da tamam az konusma vardı ama o az konusma bile yetiyodu oyuna..bloodlines ta en sevmedigim olay baslangici zaten basangıcını gordukten sora oyuna onyargılı baktım demption un baslangici nerde bu bloodlines in baslangici nerde ikiside ayrı uçlarda..bloodlines in baslangici sabah erken kalkan vampir olur gibi bisi olmus..sundan eminim ki burda vampir hikayeleriyle ilgilnen WW kurallarını bilen birisi 1-2 hafta oturup hikaye yazsa eminim bu oyundan daha ii bir konu yazar..konusundan hoslanmadıgım icin oyunun guzelliklerine onyargılı baktım olay budur..

Not:oyun hakkında fikirlerimi degistiren Bonecrusher a tşk ederim..cok ayrıntılı guzel bi cevap yazmıs..cogu kisi gibi daha redemption oynamadan ve bu oyun guzel okadr diyip sacma sapan seyler yazanlardan cok daha ayrıntılı ve mantıklı seyler yazmıs..
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=ocean hotel]ocean hotel de beni benden alan olay; kolyeyi aldığımız oda da böyle bi anda aydınlanıyo oda herşey eskiye dönüyo :) Dışardan çocuk sesleri falan geliyo. Bi an böyle şok oldum :)
Bide bi tane oyuncak araba size çarpıyo çink çink diye :D orda sıçramıştım :)[/spo][signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

valla doom 3'te de gerilip oyunun başından kalkıp şöyle bir tur attığım oldu, ocean house'ta da oldu. hatta kendi kendime "ulen her bölüm böyle olursa bu oyun oynanmaz" dedim.. :-p

doggy evet klişe şeyler bol ama o klişeleri iyi değerlendirmişler genelde, oyunun ilerleyen bölümlerinde daha yaratıcı şeyler de göreceksin ama.. yukie'nin hengeyokai avı var mesela.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 06 Ocak 2005 03:23 tarihinde demiş ki:
onu bunu bırakın şimdi kardeşim, size tartışılacak ciddi bi husus vereyim.bu husustur ki ömrümüzü yiyip bitirecektir, bu husustur ki kaderimizi belirleyecektir:

alışagelindik saf crpg yapan sadece troika kaldı.ne olacak halimiz ?

Ee, hani Fallout3 geliyodu onu kim yapıyo...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

bethesda, arkanumon'un 'şey' dediği morrowind'i yapan şirket.. :-)

doom 3 ve half-life 2 motorlarını ezecek bir motorla yapıyorlar üstelik ehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 06 Ocak 2005 08:31 tarihinde demiş ki:
hayir doom 3'e "aniden ordan burdan ziplayan implerden tirsmam kardesim bu mu korkunc" diye elestiri getiren insanin bir anda yuzune carpan vazolar disinda hic bir olayi olmayan allahin dandik oteli hakkinda "tuylerim diken diken oldu" diye yorum yapmasi gercekten enteresan eheuhe...

Doom 3'te her yerden impler zıplıyordu sen de pompalıyı doğrultup ateş ediyordun. Olay bundan ibaretti.
Belirli bir korku teması da yoktu ki. Impler en bilindik yerden çıkıp sadece reflekslerini test ediyordu. Korkanlar sadece aniden imp çıkmasından tırstıklarını söylemişti. Korkmayanlar ise bilindik şeylerin insanı germediğini söylemişti.

Bloodlines'a gelirsem, oyunda tek korku içeren yer orası olduğu için, insanı daha çok geriyor.
Ayrıca oyundaki tek korku teması ordan burdan üstüne atlayan impler değil.
Birçok şey gerilimi tetikliyor.
Arkanda birşey gördüğünü sanıyorsun bir daha bakınca hiç birşey olmadığını farkediyorsun. Arkandan vazolar kovalıyor. Gerilimi arttıran sesler duyuyorsun. Sakin bir koridorda ilerlerken tahmin etmiyceğin birşey oluyor. Birşey seni takip ediyor ama ne olduğunu bilemiyorsun, öldürebileceğin birşey yok, gördüğün somut birşey yok, etrafında birşeyler dönüyor.

Valla benim korku temam "bilinmeyen ve beklenmeyen"dir. Beklediğin yerden "bööö" diye fırlayan imp değil.

Sırf ben sevmemişim ki zaten bu bölümü :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

way'e son cevap, axedice'da demis, oyle dunyalari kurtaran, he-man vari bisiy olamamak, onun yerine olum kalim savasi icinde, piyon olmak bana cok daha iyi geldi acikcasi. bir degisiklik yasamis oldum, oyunun sonunda da kizi kapip vampirlerin efendisi olsam cok da mutlu olmayacaktim. tamam su haliyle biraz hevesim kursagimda kaldi ama, son anda taksicinin konusmalari gayette tatminkardi. epik bir sovalye oyunu bekliyorsan redemption sana gore. ama vampire:the masquerade havasi istiyorsan bu oyundan daha iyisini yapmak icin biraz ugrasmak gerekecek =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

ya herkes malkavian mansion bölümün çok sevmiş. Neresini sevdiniz kardeşim ya. resmen artıık bitsiin diye bayıla bayıla bitirdim o bölümü.
ne bi düşman var öldürecek adam gibi hepsi sırtını dönmüş ağlıyo gel boğazımı kees nooolur diye :) bulmacalar desen bulmaca da yok adam gibi :) bazılarını yanlışlıkla çözdüm hatta :) o ev neden öyle garip etrafta deli vampirler var hala açıklıkta değil.

ha bide bende mi bozukluk var bilmiyorum da. 2 polis var birinin boğazını kesiyorum diğeri göremiyo beni hatta ittiriyo falan böyle geçemiyo falan. Sonra mesela stealth halde gidiyom çarpıyom düşmana hala iplemiyo bizi :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

said:
StRencher, 06 Ocak 2005 17:33 tarihinde demiş ki:
Ee, hani Fallout3 geliyodu onu kim yapıyo...
fallout ne alaka ? banane bethesda nın parası çoksa, ben mi sattım bethesda ya.. ehue.

diablo daki rpg öğelerini daha önce 50 defa anlattık şu forumda.anlayanlar anlamayanlara anlatsın zira ben baydım aynı şeyi 30 defa anlatmaktan.gayet basit bişiy bu, rpg olmayan oyunlarda da rpg ye yakınlık nedeniyle rpg öğeleri bulunabilir.

bethesda crpg dışında oyun yapmıosa vah halimize..

obsidian ı kime örnek veriosun lol, obsidian hele bikaç oyun çıkarsın kıvama gelsin..[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi
Sosyal ağlarda paylaş

tekrar anlat link ver zira ben gormedim...

"50 kere anlattik" diyerek bi diski anlatmamak kolay arcane bey hueuheuhe cevap mi bu simdi?[signature][hline]"'Cause we are all the little tin man with hearts like little tin cans and as we line them down with tears, over the years, they inevitably turn... to rust "
Sosyal ağlarda paylaş

o otelde korkmamak için kendime soyle demiştim.
"Ben zaten karanlıgın kendısıyım.Daha kotu ne olabilirki?"[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

_Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum
Sosyal ağlarda paylaş

bafi gelir bafilerdi seni mesela.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

ben de öyle diyordum "lan ben kindred'im, Cain'in soyundan geldim, senden mi korkucam peh" diye dolaşıyordum ama tabii karşına çıkan olaylar feci tırstırıyordu "anee çıkarın beni burdan" diye gerisin geri kaçıyordum :-P
zevkli bölüm ya, kendini masaüstü rpg oynuyormuşsun gibi hissettiriyor :-P
Sosyal ağlarda paylaş

pöff acaip kasılıyo oyun bazı bölgelerde nasıl oynuyoırsunuz yaw böyle?(1024mb ram ve 256 mb fx ekran kartıyla kasılıyo bence bunun ram ve ekran kartılyla pek ilgisi yok gibi eh)

patch var mı acaba?(tabi kopyalar için olmalı)[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
EQ2
Sardius Dracus- human- shadowknight

[Bu mesaj Soth tarafından 07 Ocak 2005 10:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

peç var,bak oyunda loaddan çıktıgın an etrafına ıyıce bi don.Kasıcak once 360 derece don etrafında.Kasması bıtınce baska bı yere gırene kadar kasmaz bidaha.Zaten dikkat ettiyseniz oyunda hiçbiryerde kapı dıbınde dusman yok.Neden?
demekki adamlar biliyorlarmış bole kastıracagını.

Şimdi bizim sire bizden guclu yanı 1 nesil ustumuzde dimi?Hıh peki bu eleman nası okadar kolay yakalanıyor?Camarılla nasıl bu kadar cabuk haber alıyor benım ızınsız embrace edildigime?
İnfaz sırasında bizim vampirin kalbinden kazık cıkartılıyor,e o orda ıplerı yırtıp once sheriffi sonra lacroix i kolayca kesebilir.Anarchlar karışmaz bile zaten bi tek o kırmızı lı tremere sorun çıkarabilir.Acaba diyorum bizim sire damı piyon du?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 07 Ocak 2005 00:45 tarihinde demiş ki:
bafi gelir bafilerdi seni mesela.. :horace:

spike ı salarık;gunde 5 posta hehe..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------

Sosyal ağlarda paylaş

sire yavaş parçalasın lacroix'u, herif napolyon'la çarpışmış be lol

ben makineye 256mb ram ekledim, (768mb oldu) bayağı rahatladı yüklemeler ve takılmalar. yüklemeler hızlandı, takılmalar kayboldu gibi..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

napolyonla çarpışmışda;2 hamlede yere yattı.Nerde refleksler?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------

Sosyal ağlarda paylaş

Sire bizim bir nesil üsütmüz ama potansiyeli bizden daha fazla sadece, yoksa bi questlogu, bi adventure geçmişi yok. Xpsi yok yani ;)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...