LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Evet dün itibari ile internette paylaşıma çıktı. Oyun 3cd'den oluşuyor. Tabi bayram nedeniyle oyunu alamıyorum :). Çarşambayı beklemek zorundayım... Bildiğiniz gibi oyun HL2 Source motorunu kullanan HL2 harici ilk oyun olma özelliğini taşıyor. Videolardan izlediğim kadarıyla muhteşem ötesi bir oyun gerçekten. Sabırsızlıkla bekliyorum çarşambayı.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 sonunda be :D (aslında burda aaaaaaaaarrrrrrrgggggghhhhhhhh! şeklinde bir çığlık eşliğinde bilgisayarcıya doğru koşmam lazım ama şimdilik kendimi tutuyor, bu msaj yollandıktan sonra uygulamaya geçiceğimi hepinize garanti ediyorum, evet.) edit: uygulama bayram nedeniyle başarısız:( her ne kadar bilgisayarcılar açık olsa da oyun getiren elemanlar kapalı olduğundan havamı aldım geldim:( yarına artıkın... [signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] [Bu mesaj Heffer tarafından 15 Kasım 2004 16:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 gamespot'ta iki oyunun da 16sında çıkcağını söylüyor. umarım avaturk'e gelir de buraya gönderirler çıldırıcam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 allaaah[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 EMULE DE SADECE 3.CÜ cd yi bulabildim gerisi nerde yaa[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 RPG olayında taviz vermişlerse kan çıkarırım.hayırlı olsun.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bildiğim kadarıyla taviz neyin vermemişler. buda iyi bişey tabi ehe.[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 yiyorsa versinler, yakarım o gezegeni ![signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Ulan emule de yok torrent güzeli yaptılar adamı ya..[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ee torrent yüklesene hhad ıyaa[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 torrentten beceremedim hata mesajı veriyor (aka torrente kafam girsin) emule çekiyorum netten onla kasıcam.[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 emule linklerini wermek serbestmi arcane ?[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: arcane, 15 Kasım 2004 16:03 tarihinde demiş ki: RPG olayında taviz vermişlerse kan çıkarırım.hayırlı olsun. aman tanrim arcanele ayni fikirdeyim :P[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 emuledanda kasamıyorum bitek 3.cdyi bulabildim imdak!!![signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 torrent linki..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 vayomini de point...bu da mı çıktı ya?? yapmayın anacım estainüzü billah küfre gider yapmayın be ühühühü;([signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Spartan, 15 Kasım 2004 17:21 tarihinde demiş ki: torrent linki.. torrent çalıssa zaten ..[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 spartan verdiğin linke tıkladığımda torrent açılıyor (vaybe:P) ama bağlanırkene bişey yazıyor altta, şöyle ki; ERROR Problem connecting to tracker- bu hatayı diğer tıkladığım linklerde de verdi bu torrent hedesi, nerde sorun var?:)[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] [Bu mesaj Heffer tarafından 15 Kasım 2004 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 torrent yasak değilse emulede yasak değildir heralde ed2k link eşekten şaşmamak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 warez dışında torrent ve emule linki verebiliyoruz evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 verdigim linke sag tıkla save target as yap. kaydet.sonra aç çift tıklayıp. o şekilde programına eklersin artık ne kullanıyosan.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 p2p yasak değil henüz, tabii oyunu linklediğiniz sürece.yani crack falan linklemeyiniz.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: arcane, 16 Kasım 2004 03:17 tarihinde demiş ki: p2p yasak değil henüz, tabii oyunu linklediğiniz sürece.yani crack falan linklemeyiniz. henuz mu? yani yasak olabilir mi ilerde? bunu da yasaklayinda napster'i mahkemeye vermis metallica'dan farkiniz kalmasin[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 yasaklanırsa metallica bizi de mahkemeye vermesin diye yasaklanır, kendimiz mahkemeye vericeğiz diye değil bilmem anlatabildim mi ;)[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 biii sey olmaz, p2p olayi underground bi olay diil o kadar.[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar