Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DURUya KARDEŞ geliyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tebrikler absolut ama diğerinin ustune 2 yıldan daha erken çocuk yapmak kadınlar için zararlı fln diye duymustum tıptaki arkadaşlardan fln. Bünyenin eski gücünü fln kazanması gerekiyor demişlerdi.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
said:
Endoret, 07 Ocak 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Tebrikler absolut ama diğerinin ustune 2 yıldan daha erken çocuk yapmak kadınlar için zararlı fln diye duymustum tıptaki arkadaşlardan fln. Bünyenin eski gücünü fln kazanması gerekiyor demişlerdi.
Can erikleri ne güne duruo. Vitamin onlar vitamin..[signature][hline]AAL'05
[Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..]
(nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim)

[Bu mesaj nedanko tarafından 07 Ocak 2005 14:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Abso iyiden iyiye Guild kurdu fallah.

Ne demek banane...

Şu dünya üzerinde Tuana gibi güzel kaç isim var?

Tuana olsun....

bence topic açalım oylama yapalım :P[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
ilerde çocukları ile beraber bilmem kaç x gm karakterleri ile uo dünyasını ele geçirecek hehe[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Abso bu çocuk fake olmasın sakın!
*! Fake acclerden paranoya olmuştur.*[signature][hline]AAL'05
[Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..]
(nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim)
Mesaj tarihi:
inanmazsınız ama gözlerim felan yaşardı ya :( böyle mutlu insanlar görmek benim gibi hayata küsmüş biri için öyle imrendirici olaylarki anlatamam.
Mutluluklar.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
al 1'de buradan yak

Mesaj tarihi:
Tebrikler Abso :) Erkek olur inşallah, 2 kızla birden uğraşılmaz :-p[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
erkek olmasın
o erkeğin akibeti açısından pek iyi olmaz.

ben ablamdan biliyorum...
İnsanın ablası olması kötü bişey .
Ama neyseki aralarında çok fazla fark olmıyacak...[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 07 Ocak 2005 13:04 tarihinde demiş ki:
Evet Duru henuz 8.5 aylık :) Hayırlısı ise doğumda 16 aylık olucak Duru.
Araları yakın olucak baya. 2-3 yıl zorlanıcaz ama ilerde birbirleri için çok güzel olucak işallah.

evet abso gercekten katılıyorum.. cok farklı olur ikisi icinde 15-16 yaslarina geldikleri zamn[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur
Mesaj tarihi:
öehh be abso be, tamam bir hatadır yapmıştın da bile bile lades demekte nedir kardeşim :-P Tabi sen çocuğu karına bırakıp kaçıyorsun uzak memleketlere sonra o uğraşıyor gece viyaklamalari ile :D

Neyse şaka bir yana tebrikler, mutluluklar vs. vs. :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Hadi hayırlı olsun.Saglıklı sagsalim dünyaya gelmesi dilegiyle[signature][hline]öttürürüm

[Bu mesaj Eternal tarafından 07 Ocak 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Abso bu seferki erkek olsunda benim oğluma arkadaşlık eder, hoş bizim oğlan ile bu seninkinin arası o zaman 17-18 ay falan olacak, ilk 16 yaşına kadar birbirlerini sevmezler ama sonra belki asker yaşına doğru bu olyıda çözerler.

Seninle daha önce de konuştuğumuz gibi nasılsa kızı beşik kertmesi bağladık. değil mi :)

Yeniden hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün.

Ayrıca Ema, aşkolsun erkek yeğeniniz de var zaten halihazırda :)

Geçen senden mail ile ilk duyduğumun akşamı eve gidip hanıma biz ikinciyi ne zaman düşünürüz dediğim de bana fırlattığı bakış ile benim bu işi en bir 4-5 yıl açmama gerektiğini anlamış bulunuyorum....nasılsa unutacak :)

Tekrar hayırlı olsun, umarım şu kritik 3 ayı atlatırsınız. Bu arada bir forumda okudum, ritmix adlı içecek malt özütü ihtiva ettiği için anne'lerde süt artırımı yapıyor. Evde hanım bizim hem ritmix hem de ısırgan otu takviyesi ile şu anda dolabı sütle doldurmuş durumda.

Aklıma gelmişken bir de yenge şimdi folic asit'e başlayınca bunun emzirme de yan etkisi olup olamdığını bence doktora bir sorgulatın, sonuçta folic asit yararlı ama belki 9 aylık bebek için sütten alması riskli olabilir.

9 aylık bebek nereden baksan 72-73 santim ve 9-10 kilo eder, en azından bizim Kaan öyle idi. buda ilk 3 aylık hamilelerin ağır taşımaları riskini artırır. Aman dikkat diyeyim.

Sevgilerimle Dünürün :)
Mesaj tarihi:
bu ne hız aman allahım :P
tebrikkler valla[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 07 Ocak 2005 15:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

Tebrik ederim

Peki bu durumda absonun tagı 2xBaba Pati olur mu :D

[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu

Mesaj tarihi:
hayır
Turbo Absolut olur ....[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 07 Ocak 2005 15:25 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...