Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alan Wake -- Kral Bir Oyun Geliyor

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Tr Gamer dan okudugum habere gore. Muhtesem bir psikolojik (Action-Adventure) oyunu cikicak. Goruntuleri ve konusu ile muhtesem bir oyuna benziyor. Oyunun cikmasini sabirsizlikla bekliyorum. Oyunun konusu ve bikac ss i sizlerle paylasmak istedim.

konudan alinti : Sevdiceğiyle mutlu mesut günlerini geçiriyor görünen Wake, gelen fırtınanın esintilerini fark etmeksizin yazıyor, yazıyordu. Alan Wake, çok satan korku kitaplarının kalemiydi ve sattığı öyküler o kadar şaşırtıcıydı ki, sanki rüya gibiydi. Aslına bakarsanız gerçekten rüyaydı bunlar. Sevdiğinin yanında uyuduğu her akşam, insanın hayatında karşılaşmak isteyeceği en fena şeylerle karşılaşıyor, ardından bu rüyalarını kaleme alarak parayı kırıyordu Wake. Peki ya bu rüyaların, dolayısıyla paranın esin kaynağı bayan şahıs ortadan kaybolur ve Alan Wake ilhamsız kalırsa?

Tabi ki doktora gider! Ama sorun şu ki, Alan Wake'in ziyaret ettiği Washington'ın Pride Falls yerleşkesindeki hemşire, Alan Wake'in kaybolan sevgilisine fena halde benzemektedir. Alan, bu benzerliği göz ardı edemeden kendini bu güzel ama gizemli bayanın kollarına bırakır umarsızca. Ve rüyalar Alan Wake'in kapısını yeniden çalmaya başlar. Artık yazdığı kitaplar çok daha fazla satmaktadır, sanki bu kitaplar rüyadan çıkmış artık, sanki... gerçek gibi? Delilikle gerçeği ayırt edemeyen Wake'in rüyaları, korkunç, insanın yaşamak isteyeceği en son şey olan rüyaları, artık gerçek olmuş ve onu hapsetmiştir artık. Sonunda delirmiş midir Alan Wake? Yoksa bunlar gerçekten, gerçek mi? Belki de bu ölümdür, kim bilir… (hah, başa döndük)

[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----

Sosyal ağlarda paylaş

Yer bitirir bu oyun beni.
Bu oyun için p4 3.0 alıcam...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Sosyal ağlarda paylaş

2gb ram anca yeter herhalde

3. ss mükemmel çünkü

alan wake daha yakışıklı olabilirmiş karga burunlu yapmışlar.
konu bence güzel

bakalım =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...