Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Tr Gamer dan okudugum habere gore. Muhtesem bir psikolojik (Action-Adventure) oyunu cikicak. Goruntuleri ve konusu ile muhtesem bir oyuna benziyor. Oyunun cikmasini sabirsizlikla bekliyorum. Oyunun konusu ve bikac ss i sizlerle paylasmak istedim. konudan alinti : Sevdiceğiyle mutlu mesut günlerini geçiriyor görünen Wake, gelen fırtınanın esintilerini fark etmeksizin yazıyor, yazıyordu. Alan Wake, çok satan korku kitaplarının kalemiydi ve sattığı öyküler o kadar şaşırtıcıydı ki, sanki rüya gibiydi. Aslına bakarsanız gerçekten rüyaydı bunlar. Sevdiğinin yanında uyuduğu her akşam, insanın hayatında karşılaşmak isteyeceği en fena şeylerle karşılaşıyor, ardından bu rüyalarını kaleme alarak parayı kırıyordu Wake. Peki ya bu rüyaların, dolayısıyla paranın esin kaynağı bayan şahıs ortadan kaybolur ve Alan Wake ilhamsız kalırsa? Tabi ki doktora gider! Ama sorun şu ki, Alan Wake'in ziyaret ettiği Washington'ın Pride Falls yerleşkesindeki hemşire, Alan Wake'in kaybolan sevgilisine fena halde benzemektedir. Alan, bu benzerliği göz ardı edemeden kendini bu güzel ama gizemli bayanın kollarına bırakır umarsızca. Ve rüyalar Alan Wake'in kapısını yeniden çalmaya başlar. Artık yazdığı kitaplar çok daha fazla satmaktadır, sanki bu kitaplar rüyadan çıkmış artık, sanki... gerçek gibi? Delilikle gerçeği ayırt edemeyen Wake'in rüyaları, korkunç, insanın yaşamak isteyeceği en son şey olan rüyaları, artık gerçek olmuş ve onu hapsetmiştir artık. Sonunda delirmiş midir Alan Wake? Yoksa bunlar gerçekten, gerçek mi? Belki de bu ölümdür, kim bilir… (hah, başa döndük)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Görüntüler güzel görünüyo valla :)[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Oyunun yapimcisi Remedy Entertainment . Max Payne i yapan firma . Action i cok saglam olacagi kesin bakalim Adventure i nasil olcak. Psikolojisi Sanitarium kadar etkileyecek diyor gorucez artik. :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Senaryosu çok ilginç, üstelik Remedy yapıyor. Çıkacak güzel bişeyler umarım (yoda mode:on)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Tam da ağzıma göre..Psikolojik oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Yer bitirir bu oyun beni. Bu oyun için p4 3.0 alıcam...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 2gb ram anca yeter herhalde 3. ss mükemmel çünkü alan wake daha yakışıklı olabilirmiş karga burunlu yapmışlar. konu bence güzel bakalım =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Bi de su efektine dikkat diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Yeter be kardeşim habire upgrade yapmak zorundamıyız..! Oyun sağlama benziyor ama..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 [signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ya şu su efektine takıldım ben..FMV görüntü mü oyun içi mi bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 adamin durusundan dolayi "max payneye ne cok benziyor bu" gibi dusunceler gecti aklimdan,konusu da degisik en azindan.Almaya degerecek mi bakalim.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 guzele benziyor[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 güzel bir oyuna benziyor,bu oyunları gördükçe makinemi yenilemem gerektigi geliyor aklıma off off :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Şu başrol adamımız Tom Cruise değil mi yaw?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 aman ruyamizda bizi damarlarin uzerinde yurutmesinlerde ne yaparlarsa yapsinlar =p[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 longhorn, bu gibi oyunlar derken maliyet tavan yapacak gibi gorunuyor 2gb ramdan, cift islemciden asagisi kurtarmayacak bizi[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 geçsin elimize bakak nassı bişi[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bu oyun noldu cıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 çıktı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bu oyun mükemmelden biraz bile uzak olursa kendimi asmayı planlıyorum, o derece hevesle bekliyorum anons edildiğinden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 çıkmadı yani...Zaten torrentdede bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 fenerle filan gölge avlayacağımıza max payne 3 yapsalarmış daha hayırlı olurmuş, onun boşluğunu dolduracak bir oyun çıkmadı halen. neyse artık stronghold'a bakacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Adamda Türk tipi var yahu. Miroğlu mübarek. Bu arada o su efekti Oblivion'da da vardı peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 silent hill havası almıyor degilim... gorucez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar