Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frp'nin İçinden Gelen Bizlere Bir Soru: Sizce Druid'ün Horde Olabilmesi Mantıklı mı ?

Fefe

Öne çıkan mesajlar

Alla alla bu yorumları yapanlar warcraft 3 ü hiç oynamamışlar herhalde, hadi kitap mitap okumak istemiyorsunuz, blizzard ın da sitesindende hikayelere bakmıyorsunuz, e wow içindeki kitaplarıda okumuyorsunuz.. oyundamı oynamıyorsunuz?

Wc3 de orcların nasıl savaş manyağa deli bir ırktan tutsaklık halindeyken uysal bir ırka dönüştükleri hikayede geçiyor. Kaldıki aynı oyunda yine demon blood içen orcların sapıttığı ve thrall ın onlara karşı savaştığıda görülebiliyor. Şeytanların himeyelerine tekrardan girmeyi reddeden thrall halkını insanların elinden kaçırıp kalimdor a göç ediyor.Burada kendilerine uygun bi yer ararken o sırada ceantur lar tarafından yok olma tehlikesi ile karşı karşıya olan taurenleri bulup onları kurtarıyorlar. Wowda bunlar kolkar olarak hala birbirleriyle savaşıyorlar. Bu hikayeyi oyundan direk çıkarabiliyorsunuz. Kaldıki eğer okumak daha fazla bilgi ediniyim atıp tutmayayım derseniz biraz araştırmanızı öneririm. Oynamadıysanız wc3 ü expansion la beraber kesin oynayın çünkü wow un temeli ona dayanıyor.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fefe, 04 Temmuz 2005 20:32 tarihinde demiş ki:Peki Horde olupta Dünya'yı kötülüğe boğmaya çalışmaları mantıklı mı ?

Sen bastan kaybetmissin. Dünyayi kötülüge bogmaya calisan Scourge'dur, Horde degil.
Taurenler, tüm irklar arasinda Druidlige en yakisanidir ayrica.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

abi iyi bi undead gider direk kendini yok eder. (bkz Jander Sunstar)

O yüzden undead ırkı = evil (her türlü)
Orc lar bi tek warcraft taki kültürünü bilmiyorum ama o tipik içkilerini yapıyorlarsa gerçekten evil in ta kendisi onlar

Bunların içinde natural allignment a sahip tek ırk bence Taurenler.

Druid meselesine gelince. Druidlik iyilik kötülük aramaz. Denge ve doğa ile bütünleşmek gibi şeyleri içerir. ayrıca ırklara bakmaz. O neden le her ırktan aslında druid çıkabilir. Elflerin druid e yatkınlıgı ise şöyledir

Efler arcane magic'i bırakınca druidic ve divine büyüye yöneldiler. Erkekleri Druid, kadınları ise Priest oldu ve bu şekilde devam etti.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eradicator, 12 Temmuz 2005 12:21 tarihinde demiş ki:
O yüzden undead ırkı = evil (her türlü)
Orc lar bi tek warcraft taki kültürünü bilmiyorum ama o tipik içkilerini yapıyorlarsa gerçekten evil in ta kendisi onlar

Orcların tipik içkileri var demek hmm...

Bunların içinde natural allignment a sahip tek ırk bence Taurenler. Neutral olmasın o =)

O neden le her ırktan aslında druid çıkabilir.

Yok öyle bir şey , dwarftan , undeadden , gnomedan druid olabilir mi ?olamaz

Efler arcane magic'i bırakınca druidic ve divine büyüye yöneldiler. Erkekleri Druid, kadınları ise Priest oldu ve bu şekilde devam etti.

Kötü kandırmışlar seni
[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Sosyal ağlarda paylaş

ya daha once soylendi bunlar, yine yine kurcalayip konu yaratmayin, arastirin iste...

wow oyundur. evet hikaye vs. bunlar onemli noktalar ancak oyunun oynanisi asil onemli olan. hikayeyi bi miktar yontup oyuna oturtmak zorundalar; oldukca iyi yapmislar. kurallar konusunda da her yerin kurali ayni olmak zorunda diil. ustelik durum undead'lerde forsaken bakimindan bu kadar karisikken bence kurcalamayin fazla.

oyun pvp oyunu. suyunu cikarmayin bence...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuçta bütün oynanabilir ırklar yaşam savaşı veriyor ne olmuş ne olmamış kim iy ikim kötü geçin bunları. RP yapılacak bir ortam olmadığı sürece bunları takmayın önünüze gelen horde u yada alliance ı indirin aşşa. :)[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arloth, 12 Temmuz 2005 11:12 tarihinde demiş ki:
Bunca mesajdan sonra anladım ki Hordelar kötü :)

öcü onların hepsi. pis, kaka.

hani vardı ya
"Ben gecelerinizin kabusu,
Ben gecenin içinde kanat çırpan terör,
Ben ayakkabına yapışan sakız,
Ben elinin ulaşamadığı yerdeki kaşıntı,
Ben dişine yapışan ıspanak,
Ben KARAKANAT ÖRDEK"

bu da onun gibi maşşallah.
asalım tüm horde'ları
ama ben horde olduğumdan kahvaltıda gnome öğlen yemeğinde dwarf akşam yemeğinde night elf, tatlı niyetine de human yiyorum... o ayrı.
ha bi de:
"I kill two dwarves in da mornin'. I kill two dwarves at night,
I kill two dwarves in the afternoon, and then I feel alright.
I kill two dwarves in time of peace and two in time of war,
I kill two dwarves before I kill two dwarves and then I kill two more."[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 12 Temmuz 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
ya daha once soylendi bunlar, yine yine kurcalayip konu yaratmayin, arastirin iste...

wow oyundur. evet hikaye vs. bunlar onemli noktalar ancak oyunun oynanisi asil onemli olan. hikayeyi bi miktar yontup oyuna oturtmak zorundalar; oldukca iyi yapmislar. kurallar konusunda da her yerin kurali ayni olmak zorunda diil. ustelik durum undead'lerde forsaken bakimindan bu kadar karisikken bence kurcalamayin fazla.

oyun pvp oyunu. suyunu cikarmayin bence...

Çok doğru demiş arkadaş. Tabii oyunda rp serverı olması gibi bir dezavantaj var nitekim :D[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Sosyal ağlarda paylaş

gerçi konu druidin horde da olabilmesinden horde un kötü olmasına dönmüş ama neyse.ben hasper kader bildiğim ve okuduğum kadarıyla ve intro moviesinin dediği kadarıyla "4 years have past since the mortal races banded togheter..."burda horde kötü taraf değildir "bence" çünkü okuduğumuzve oyunda oynadığımız kadarıyla burning legion ve scourge dünyanın kötü tarafı rolünü üstlenmişler 1.2 esas udneadler zaten scourge lar bizim oynadığımız udneadler eskiden elfmiş ve undeadliklerini hastalık olarak gören tiplermiş zaten her zaman oyuna başlarken undead olarak başlarsanız diğer tüm hordelara netural troll,tauren,orc olarak baslarsanızda forsaken a netural baslıyorsunuz ki bu demek oluyorki oyuna undeadler biraz zoraki sokulmuş.taurenlere gelince kendi felsefesi olan gayet doğayla iç içe(+ herbal skilli örnek olsun!) ve druidliğe elflerden daha çok yakıştırdığım bi ırktır.Troller zaten kendi halinde yaşayan nefret dolu bi ırkken bizim darkspear trolls zora girmiş ve thrallden yardım istemişler thrallde yardım edince bunlarda horde a katılmışlar fln. yani her ırkın bi hikayesi var.Ama horde kötümü derseniz bence değil çünkü horde kötü olursa o zaman alliance da otomatik olarak kötü olur scourge la horde savasmiyormu yada burning legionla ? alliance ve horde argent dawn a destek vermiyormu veriyor ? o zaman horde u direk kötü diye yargılamak yanlış olur bence iki tarafında birbirine göre ters görüş ve çıkarları var savaşmalarınında nedeni bu ama en önemlisi bunun sadece bi oyun olması ve bu felsefelerin işin tuzu biberi olması :) o yüzden bence inasanlar birbirini kırmadan işin dozunu arttırmadan ucundan tutarlarsa bunlar sadece tatlı atışmalar olur :) o yüzden hepimiz en iyisi oyunumuzu oynayalım :)[signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60]
Ella Of Stormscale Assistant Priest[60]
Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45]
Sosyal ağlarda paylaş

Forsaken kötü degildir arkadaslar, Scourge kötüdür.

"Undead kötüdür" diye yorum yapmadan önce Scourge - Forsaken ayrimini kavrarsaniz, Horde'daki Undeadlerin de kötü olmadigini anlarsiniz.
Orclar zaten gayet medeniyet sahibi (yerlesik sehir falan kurmaya calisan ama hep baska irklarin bi sekilde rahatsiz ettigi) bir irk, ama gelin görün ki iblislerin ise karismasiyla ve hileyle kanlarina iblis kani karismasiyla bir ara saldirgan oluyorlar, ki onlar da yokoluyor sonradan. Hatta, Groam o haliyle bile iblisi öldürmeden gitmiyor.
Tauren desen, kagit torbalardan daha cok doga dostu.
Troll'ler de kendi caplarinda takiliyorlar öyle büyü gelsin, rune gitsin falan.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

sanıyorum bir quest dizisi vardı forsaken'ların yeni bir plague başlatma çabalarıyla ilgili, son adımını becerememiştim ama slyvanas'ın niyeti iyi olsa bile (ki değildi en son baktığımda, human'lardan yardım alıp sonra öldürmüştü hepsini) bayağı birilerinin niyeti iyi değil..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

o bartholemew baba adam ama, bayağı strat scholo yapıp scourgestone toplamış belli ki.. :-p onun niyetinin, maksadının iyi olması varimathras'la kanka olan slyvanas'ın niyetinin de iyi olduğu anlamına gelmez, argent dawn'da undead guard yok mesela orc filan olduğu halde..

forsaken'lar pek de tiksinmiyor olsa gerek öyle yaşamaktan ki "embireeeysss di şadooooovvvvv" diye tıslıyorlar seçtikçe.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

here without you videosunu izledim her undead de isteyerek kötülük yapmıyomuş gibi bişey takıldı kafama paladin olmama rağmen :P biyerde birisi yazmıştı undeadler forsaken olduklarını biliyorlar ama insanlar onların işgalci olduğunu sanıp oyüzden mecburen forsakenlarda hayatta kalma savaşı veriyorlar gibi birşey duymuştum doğru bencede :)[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin
Member of Disorder
Mining/Enchanting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 13 Temmuz 2005 13:35 tarihinde demiş ki:
forsaken'lar pek de tiksinmiyor olsa gerek öyle yaşamaktan ki "embireeeysss di şadooooovvvvv" diye tıslıyorlar seçtikçe.. :-)

formalite icabı onlar boşver :p hepsi iyi, çok iyi. bi kanatları eksik. eyo.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- faking nuub!
Sosyal ağlarda paylaş

Forsakenla gerçek Horde'un anlaşmasına siyasi denebilir evet, ama gerçek horde; kültürlerinden ve inanışlarından başka ortak bir yanı bulunmayan barış yanlısı ırkların güçlerini birleştirip kendilerini savunmak için oluşturduğu bir yapıdır.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

gerçek horde dediğin yeni horde sanırım?
eski horde çünkü goblinler, yeşil troller, ogreler ve orclardan oluşuyordu.
yeni horde ise mavi troller, taurenler, undeadler ve orclar tarafından oluşuyor :)

bana göre yeni horde şöyle:
undeadler: sınıfın asi çocuğu. sürekli hır gür çıkartır, öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla kavga eder, sakin ortamda bile karmaşa yaratır. "neden yaptın" dediğinde veya uyardığında "sana ne, ben herşeyi bilirim, sen karışma" der.
troller: sınıfın sessiz ama sürekli sırıtan çocuğu. bu keştir, sürekli içki sigara felan içer. bu yüzden içi geçmiş bir şekilde oturur ama sürekli sırıtır. "adamım ya, şurdan iki ekmek üç sigara kap da gel gözümsün" şeklinde tripler atar.
taurenler: sınıfın barış yanlısı iri yarı çocuğudur. altın gibi bir kalbi vardır. öküz (!) gibi boyu olduğundan herkes korkar, ama herkesle iyi geçinir. kavga durumlarında ayırmak için elinden geleni yapar. buna tekme de atsan yumruk da vursan "arkadaşım dur lütfen vurma" diye sakince uyarır.

valla böyle insanlar tanıdım okulda da :)

(orc'ları ve alliance'ı salladım, onları isteyen örnekleyebilir)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh hayır, gerçek horde dediğim Orclar, Taurenler ve Trolller. Undeadler gerçek horde'un içinde yok :)

Madem örneklemişsin devam edelim

Orclar : Sınıfın delikanlısı. Kavga falan olursa direk dalar ama dövebileceğinden değil, bir tarafın haksız olduğunu düşündüğünden. Başın derde girerse koşar gelir yardımına. Karşılığında birşey beklemez.

Allience : Sınıftaki kızlar[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...