VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Bu ay Level dergisinin verdiği E3 cdsinde Hellgate London oyununun videosu vardı. Çok kaliteli bir video kesinlikle kaçırmayın derim. Bu oyun hakkında bilgisa olanlar varsa burada paylaşsınlar istedim. Çok merak ettim ben videoyu izledikten sonra.[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:Nym'in clan bugün bi ezik muhabbetinden kapandı ama anlamadım :??? Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Video yu bende seyrettim. :ok sağlam bi oyuna benziyor..[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Güzel gözüküyor baya. Londrayı dağıtacaz herhalde :-p[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Valla Level dergisindeki açıklamayı okudum çok zorda olsa (Anlamadığım bir biçimde bazı sayfalarda yazılar arka tarafın bembeyaz olmasından dolayı okunmuyor. Baskı hatası herhalde) Londra metrosu açılırken yanlışlıkla bir kapıya denk gelinmiş. Cehennem buradan akmış dünyaya. Bu elemanlarda Templar Knights oluyor. (baya değişmiş dimi :)) Londra dışıdna hayat varmı belli değilmiş. RPG-Aksiyon gii bir ilerleyişi olacakmış.[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:Nym'in clan bugün bi ezik muhabbetinden kapandı ama anlamadım :??? Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 eğer o atmosferi iyi verebilirlerse şahane birşey olur. ama serious sam gibi birşey çıkma olasılığı da var. videoyu izledim baya ilginçmiş. o son yaratığı görünce aklıma diablo geldi "vay vay, işte biz de böyle öldürüyoruz onu :-P"[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 Temmuz 2005 11:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 o oyunu diabloyu yapan takım yapmıyor muydu ?[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanlar %90 geyiktir.%10 da hata payı vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bu oyun çok tutacak çok!!! Geçen sene Blizzard'dan ayrılan Starcradft ve Diablo yapımcılarının kurduğu Flagship Studios'un ilk oyunu. Ve Diablonun gelecekte geçen versiyonu denilebilir. Harika olacaktır kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Takım iyiymiş cidden. İyice merak etmeye başladım şu oyunu. Videoyu bir daha izleyeyim bari (Buda Dewil May Cry 3 videosu gibi 1 ay boyunca durmadan izlenir artık bizim evde :))[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:The_Only (akşam Dark Mare ne kesti bizi beee. Bilmesem DM national point partisi yapıyor diyecem. Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Hmm benim için en önemli soru, kılıç kalkan vsmı kullanıyoruz yoksa modern silahlar mı? Kılıç kalkansa alırım :p[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 İkiside. Adamlar Boss çıkınca ateşli silahları bırakıp yakın dövüşe geçiyor.[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:The_Only (akşam Dark Mare ne kesti bizi beee. Bilmesem DM national point partisi yapıyor diyecem. Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 http://www.hellgatelondon.com/news/view/83/#fancy_panel İngilizcem o kadar iyi değil fakat sanırsam çıkış tarihi için 31 October vermişler. Avrupa içinde 2 November. Neredeyse 2 sene oldu bunun hazırlığının başlayalı. Halen daha 2 class gözüküyo. Herhalde oyunda 2 class olmaz değilmi. Yada yeni classlar ve silahlar varda bizimi yiyolar anlamadımki. Site neredeyse hiç güncellenmedi. Geçen yazdan kalma Templar ve Cabalist posterleri duvarımda soldu beee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 3. sınıf Hunter, sabah izledim röportaj. Hatta bi dk. http://hellgate.incgamers.com/gallery/showphoto.php?photo=1822&cat=521&limit=recent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Ugh !! Mükemmel. Mouse ile klavye almam lazım benim :D Templar Templar Templar. Umarım söyledikleri tarihte çıkartırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 3. sınıf aciklanali bi kaç ay oldu. bende bi kac ay öncesine kadar bi gazla takip ediodum. firma cok iyi reklam yapiyordu falan ama sonra nedense firma sessiz sedasiz geri çekildi bi pürüz falan cikti heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 3 sinif ancak kendi icersinde ayrimdan sonra toplam 6 sinifa cikiyor ayrica online mmomsu bir destegide mevcut olacak. bekliyoruz ailecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Nero nun bui oyunu ne kadardir bekledigini var sayarsak eger birak klavye ve mous u adam yeni sistem yapicak..hehe bende deli gibi bekliorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Hiç bir umudum yok bu oyundan, onu söyleyeyim. said: 3. sınıf aciklanali bi kaç ay oldu. diyorsun da adamlar halen http://www.hellgatelondon.com/classes/ 2 sınıf gösteriyor. Tamam Blizzard'dan felan ayrıldılar bla bla da... Blizzard'ın o gaz verici heyecan dolu bekleyişleri yok ki bu adamlarda. Bak mesela Starcraft 2 çıkartacaklar, sürekli yeni birim tanıtımı yapıyorlar. WotLC çıkartacaklar, daha official olarak "çıkartıcaz" lafı geçtiği an mini bir in-game çekilmiş video sundular. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 21:11 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Bone fazla takip etmiyorsun oyunun fan sitelerini sanırım? Millet bu oyunu deliler gibi bekliyor, adamlar bilmem kaç tane video koydu, vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 3 ay içinde çıkacak bir oyun için az sınıf var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: Bone fazla takip etmiyorsun oyunun fan sitelerini sanırım? Millet bu oyunu deliler gibi bekliyor, adamlar bilmem kaç tane video koydu, vs vs Fan sitelerini takip etmiyorum, ama bilmemem benim suçum değil. Daha şu üçüncü class'ı bile sitelerine koymamışlar ki. Bir de 3 ay sonra çıkıyorsa iyice tuhaf. Tamam oyunun teknik detaylarını büyük dergilere röportaj olarak verirsin. Ama temel şeyleri de official sitende söylemek zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 evet bone a katılıyorum bende iş pazarlama olayına dayanıyo bi yerden sonra. şimdi blizz le karşılaştırmak doğru olmaz cok büyük bi şirket sonucta ama genede yani her gün girip bakıyorum sc2 nin sitesine bende bişi varmı acaba filan diye. adı üstünde fan sitesi oyunu görüp beğenmiş fanı olmuş ve ordan takip ediyo ama sen bu oyunu bilmeyenlere duyurmadıkça fan sitesinde açıklamanın bi faydası yok yani sen zaten o kitleyi ikna etmişsin almaya. şahsen ilk defa burda gördüm bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 blizzard gibi her şirket 9 milyon x 15$ kazanmıyor ayda, farkındasınız değil mi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Blizzard o parayı oyun çıkmadan mı kazanıyordu? Tamam, anladım ne demek istediğini de verdiğin örnek !ilginç! olmuş. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bu hellgate'i yapan daha oyun çıkarmamış, sıfırdan başlayan bir şirketken wow çıkmadan önce blizz bestseller'ları istiflemiş bir şirketti. devam ettirebiliriz örneği istediğin yöne doğru. :p ha şu anda "vaaay şöyle starcraft 2 lansmanı yapıyorlar, nerde hellagte?" denirse hele daha da uçuk bir kıyaslama. şu anki yıllık gelirleri blizzard ile yarışabilen bir üretici stüdyo olduğunu sanmıyorum, belki en büyük dağıtıcılar filan ancak. reklam dediğin de (web'e ad dağıtmak değil sadece olay) parayla alakalı bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Bu oyunun subscription kazancı örneğini doğru yapmaz zira o paranın pre-release reklamını finanse etmesinin bir yolu yok. Neyse önemli değil zaten, belirttiğim gibi demek istediğini anladım. Blizzard'ın WoW öncesi durumu gayet sağlamdı ve WoW'un sağlam reklamı yapıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar